A love letter from Anna


Houd er alsjeblieft rekening mee dat reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Example blog post
Example blog post
Example blog post

Anna Nooshin - 7 november 2022

A love letter from Anna

Wie mij kent weet dat je me intens blij kunt maken met bloemen. Ik weet nog dat Chantal ooit kwam slapen en me vroeg wat mijn hobby’s waren. Ik zei bloemschikken, waarop zij antwoordde dat het totaal niet sexy was om dat als hobby te hebben 😂 Sexy misschien niet, maar heerlijk rustgevend en volmaakt zen wel.

In 2020 werkte ik voor het eerst samen met De Duinroos. Een bloemenwinkel gerund met zoveel passie en liefde dat we altijd bleven samenwerken. Ik leerde Bas, de eigenaar, kennen als iemand die vanaf zijn 12e al in de bloemenstal werkt. Iemand die zijn hart en ziel stopt in zijn bedrijf. 

We pakten na die eerste samenwerking verschillende projecten samen op. Bas en zijn team verzorgden de bloemen bij de opening van Upside Down. Ze maakten binnen 24 uur de mooiste creaties voor de premiere van mijn documentaire. Altijd met een glimlach, altijd met de meest vrolijke, aanstekelijke energie en de aller mooiste bloemen.

Fast forward naar twee jaar later en ik kan met heel veel trots vertellen dat ik officieel een belang heb mogen nemen in De Duinroos als bedrijf. We gaan onze krachten de komende jaren bundelen om de mooiste bloemwerken te verzorgen door het hele land, de leukste pop ups te openen en zoveel mogelijk mensen blij te maken met onze bloemen. 

Lieve Bas en team Duinroos, dank jullie wel dat jullie mij vertrouwen en ik me bij jullie team mag aansluiten. Voor mij een droom die uitkomt: een eigen bloemenbedrijf samen met het leukste team wat ik me maar kan bedenken. Dit stuk aan ondernemen vind ik het aller aller mooiste: dat je je dromen kunt verwezenlijken en elke dag weer nieuwe dingen kunt leren.

Proost op de komende jaren ❤️

Terug naar de webshop