De première van Anna Nooshin


Houd er alsjeblieft rekening mee dat reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Example blog post
Example blog post
Example blog post

Patrick

03-10-2022

De première van anna nooshin 

Om de lancering van Anna Nooshin's documentaire-serie 'Anna: Status' te vieren is er een feestelijke première georganiseerd in het Amsterdamse Loods 6. De aankleding van dit evenement is verzorgd door de Duinroos, uiteraard geheel in Anna's favoriete (bloemen)stijl!

De première van Anna Nooshin

Amazon Prime Video heeft een documentaire-serie gemaakt over onderneemster en influencer Anna Nooshin. De vierdelige serie geeft een open en verrassend beeld van het leven van Anna en haar ondernemerschap.

De serie is geregisseerd door Niki Padidar en vertelt het verhaal van Anna's leven. Maandenlang heeft de camera alles mogen vastleggen en heeft Anna geprobeerd haar verhaal zo volledig mogelijk te delen. Om de lancering van deze mooie serie te vieren was er een feestelijke première.

Dit evenement vond plaats in Loods 6 in Amsterdam. Vroeger was dit pand eigendom van de Koninklijke Nederlandsche Stoomboot Maatschappij. Tegenwoordig is het een bedrijfsverzamelgebouw voor de creatieve industrie.

Duinroos is door Anna Nooshin gevraagd voor de volledige bloemstyling van dit evenement. Op basis van Anna haar wensen en voorkeuren zijn onze bloemisten aan de slag gegaan met het uitwerken van deze styling-opdracht.

Op de locatie zelf hebben wij Anna haar naam in gigantische letters mogen vormgeven met een roze getinte mix van verschillende bloemen. Onze bloemisten hebben hier als team meerdere uren aan gewerkt en met oog voor detail de letters compleet met de hand opgevuld.

De eettafel van ruim 10 meter lang is door onze bloemisten aangekleed met verschillende arrangementen met een mix aan bloemen. In de tafelarrangementen zijn onder andere hortensia's, verschillende soorten rozen en een mix van bladgroen te vinden.

Deze arrangementen hebben onze bloemisten vervolgens gemixt met stoere cactusjes en succulenten in terracotta potten. Ook zijn er diverse kleinere arrangementen met enkele witte bloemen samengesteld voor op tafel.

Aan het einde van de sierlijk versierde eettafel stond als eyecatcher een grote versierde backdrop, opgevuld met dezelfde bloemen als de tafelarrangementen.

Wil jij ook (bloem)styling op jouw event?

Hopelijk hebben we je geïnspireerd met dit gave project. Ook geïnteresseerd in gepersonaliseerde (bloem)styling voor jouw event? Alles is mogelijk! Stuur ons een berichtje, mailtje of bel ons! We nemen graag de tijd om jouw wensen samen door te nemen 🤗

Geschreven door

Patrick

Tags

Evenementen

Styling

Dit vind je vast ook leuk om te lezen..