Festival birthday van Jade & Nura

Voor het verjaardagsfestival van Jade Anna en Nura hebben wij het gehele feest in bohemian style mogen aankleden in samenwerking met Norali Styling & Events. Lees hier alles over de opmaak en styling van dit bijzondere event.

Houd er alsjeblieft rekening mee dat reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Example blog post
Example blog post
Example blog post

Patrick

02-08-2022

festival verjaardag van Jade & Nura 

Aankleding door Norali Styling & Duinroos, geheel in bohemian stijl 🤩

De verjaardag van jade anna & nura

Als je ons op Instagram of Facebook volgt, zie je vast wel eens voorbij komen dat wij ook evenementen aankleden met de mooiste bloemstukken en (zijden) arrangementen. Dit evenement was daar weer een goed voorbeeld van!

Voor de verjaardag van Jade Anna en Nura hebben wij het gehele feest mogen aankleden in samenwerking met Norali Styling & Events. Wij hebben het verjaardagsfestival mogen voorzien van een mooie centerpiece, rondom opgemaakt met pluimen. Helemaal in bohemian style ✨

Het centerpiece is compleet met de hand gemaakt door een van onze bloemisten. Bloemist Jody heeft gekozen voor een mix van verschillende tinten pluimen en droogbloemen.

Verschillende soorten droogbloemen en pluimen zijn vaak de basis voor onze arrangementen binnen dit thema. Kleuren als beige, wit, crème en goud versterken elkaar en vormen samen een mooi geheel. Een echte eyecatcher tussen de feestelijke versiering.

Ook hebben onze bloemisten de tafels mogen voorzien van kleine boeketjes en bloemstukken die geheel binnen het kleurenpalet van het feest passen. De tafelstukjes zijn samengesteld met een soortgelijke mix als het centerpiece. Wat is het een mooi geheel geworden!

Norali Styling is een full-service styling bureau. Van kleine feesten tot grote evenementen: ze bieden het ontwerp, thema decoraties, prachtige sweet tables, de complete styling, de op- en afbouw van het feest: alles is mogelijk en wordt tot in de puntjes verzorgd. Samen met de ervaring van onze bloemisten is dat een super combinatie!

Wil jij ook (bloem)styling op jouw event?

Het bohemian thema is een terugkerende stijl bij verschillende feestelijke evenementen zoals bruiloften en verjaardagen. Ook geïnteresseerd in onze (bloem)styling voor jouw event? Stuur ons een berichtje, mailtje of bel ons!

Geschreven door

Patrick

Tags

Evenementen

Styling

Dit vind je vast ook leuk om te lezen..