De meest romantische valentijnscadeaus voor haar

Laat haar hart smelten met deze cadeaus

Op 14 februari is het weer zover: de internationale dag van de liefde, oftewel Valentijnsdag! Een mooi moment om je vriendin, vrouw, muze of verloofde te laten zien hoeveel je om haar geeft. In dit artikel zetten we de leukste en meest romantische valentijnscadeaus voor haar op een rijtje.

Zeg het met een romantisch boeket bloemen

Allereerst natuurlijk het romantische cadeau bij uitstek: een weelderig boeket verse bloemen! Welke vrouw houdt er niet van om verrast te worden met een prachtig boeket vol kleuren en geuren? Bloemen zijn met afstand het mooiste wat de natuur ons te bieden heeft, dus met bloemen laat je haar zien wat zij voor je betekent. Ook kan je dankzij de symboliek van bloemen precies zeggen wat je wilt.

Bij De Duinroos hebben we meer dan negentig jaar ervaring met het creëren van de mooiste boeketten voor iedere gelegenheid. Daarbij is het mogelijk om het boeket op ieder adres in Nederland te laten bezorgen en kan je zelf de bezorgdatum kiezen. En omdat wij werken met de beste kwaliteit veilingverse bloemen, garanderen we dat de bloemen minstens zeven dagen lang vers blijven. Als het gaat om valentijnsboeketten, zijn met name de volgende rode bloemsoorten perfect:

  • Rode rozen. Geen bloem die zoveel passie uitstraalt als de rode roos. De kleur, de vorm en de symboliek laten geen vrouw onberoerd. Wist je dat de roos zijn kleur dankt aan het bloed van de godin van liefde (Aphrodite) die haar hand openhaalde aan een rozenstruik? Met één roos kan je het hart van je geliefde al in vuur en vlam zetten, maar wat te denken van een boeket met 100 rode rozen of een leuk gemengd boeket?
  • Dahlia’s. Geef je haar een Dahlia of een prachtig boeket met deze bloem? Dan laat je zien dat je een innige band met haar voelt en dat je haar eeuwig trouw zult blijven. Ook een hele fijn bloem voor Valentijnsdag dus!
  • Anjers. Speelt passie, lust en affectie een belangrijke rol in jullie relatie? Geef dan een boeket met anjers. Deze bloemen hebben een waanzinnig prikkelende uitstraling en staan echt voor affectie. Prachtig dus als decor voor een onvergetelijke valentijnsavond!
  • Rode tulp. Ook rode tulpen zijn erg populair in romantische boeketten. De rode variant van de tulp staat namelijk voor ontluikende passie en liefde.

Bestel hier direct jouw romantische bloemen en laat bezorgen op Valentijnsdag.

Goud en zilver

Wil jij haar extra speciaal laten voelen met een cadeau dat ze tot in de lengte der dagen zal kunnen dragen? Dan is een mooi sieraad uit een edelmetaal als zilver en goud perfect. Verras je valentijn bijvoorbeeld met een mooie ketting of een setje schitterende oorbellen. Ook een ring kan heel mooi zijn, ook vanwege de symboliek van eeuwigheid die je in een ring terugvindt. Wil je het cadeau voor je valentijn extra uniek maken? Laat het dan bij jouw juwelier graveren. Vermeld bijvoorbeeld jullie voorletters of laat een tekstje graveren wat veel voor jullie samen betekent. Een blijvende herinnering waar haar hart sneller van zal gaan kloppen!

Romantische geuren

Houdt jouw geliefde van lekkere geuren? Denk dan voor Valentijnsdag ook eens aan een leuk geurcadeau! Een voor de hand liggende keuze is natuurlijk een fijn parfum, bijvoorbeeld met de geur van rozen of iets oriëntaals. Hiermee zit je eigenlijk nooit verkeerd. Ook zou je kunnen denken aan badparels of een mooi huidverzorgingspakket. En wil je iets wat echt heel bijzonder is geven, iets waar je zelf ook stiekem heel veel plezier van zult hebben? Geef dan één van onze heerlijke geurkaarsen cadeau. De ultieme valentijnskaars is wel deze van Victoria with Love. Deze staat namelijk bekend om zijn lustopwekkende werking!

Valentijnsdiner

Is jouw wederhelft niet zo materialistisch ingesteld? Grote kans dat ze in dat geval een leuke ervaring met jou meer zal waarderen dan een cadeautje. Ga dus samen iets romantisch doen! Dat kan op Valentijnsdag zelf, maar een dag in het weekend is misschien wat praktischer dan een doordeweekse woensdag. Ga voor een romantisch weekend weg of wat te denken van een diner bij kaarslicht? Of allebei? Neem haar mee naar haar favoriete hotel-restaurant en ze zal je eeuwig dankbaar zijn!

Zijden bloemen

We noemden al onze verse romantiek boeketten als perfect valentijnscadeau. Puntje van aandacht bij verse bloemen is uiteraard wel dat ze niet maandenlang mooi blijven. Een goed alternatief zijn daarom zijden bloemen. Dit zijn speciale kunstbloemen die vervaardigd zijn met moderne productietechnieken, waardoor ze net echt lijken. Echt waar, ze zijn op het oog niet van echte bloemen te onderscheiden. En het mooiste: ze blijven jarenlang prachtig mooi!

Valentijnscadeau voor vrouwen met chocolade of wijn

Valentijnsdag is dé dag van het jaar waarop je jouw geliefde eens flink mag verwennen. Daar heb jij vast zo je manieren voor, maar wij ook! De meeste vrouwen zijn namelijk dol op chocolade. En op bloemen, dus wat is er mooier dan een prachtige bos rode rozen in combinatie met een doosje heerlijke bonbons? Wij kunnen in elk geval niks beters bedenken! En heb je nu zo’n vrouw die toch liever een glaasje prosecco neemt dan een stukje chocolade? Ook dan staan we achter jou: met een bos bloemen in combinatie met een fles Bottega prosecco!

Maak indruk met een romantisch valentijnscadeau voor haar

Wij hopen dat we je hebben kunnen inspireren en dat je het perfecte valentijnscadeau voor haar zal kunnen vinden. Bedenk ook dat het voor de meeste vrouwen niet heel veel uit zal maken wat je haar geeft, maar dat het gaat om het gebaar en dat ze ziet dat je aan haar denkt. Wil je er zeker van zijn dat je haar valentijnscadeau niet vergeet? Bestel dan nu alvast een prachtig boeket, al dan niet met bonbons of chocolade, en geef als bezorgdatum 14 februari aan. Dan zorgen wij ervoor dat het boeket die dag perfect bij jouw geliefde aankomt!