Bloemen bezorgen in Amsterdam

Bloemen bezorgen in Amsterdam? Ontdek al onze prachtige boeketten, bestel voor 14:00 en laat je boeket vandaag nog bezorgen door onze duurzame bloemist in Amsterdam.

Wie maak jij blij met een heerlijk geurend boeket vol kleur en vakmanschap? Of je nu iemand wilt bedanken, de liefde verklaren of gewoon je eigen interieur lekker opfrissen, bij De Duinroos vind je altijd het perfect boeket. Duurzaam geteelde bloemen zo vers als maar mogelijk. Perfect duurzaam geteeld en verpakt. En gegarandeerd zeven dagen mooi: zo maak je altijd indruk. Maak het extra persoonlijk door een leuke tekst toe te voegen en voeg eventueel wijn en bonbons toe om de ontvanger nog extra in de watten te leggen.

Bestel direct een boeket in Amsterdam

Vandaag nog bloemen bezorgen in Amsterdam?

Wil jij vandaag nog iemand verrassen met een prachtige bos bloemen in Amsterdam? Dat kan! Wanneer je op werkdagen voor 14:00 je bestelling plaatst – of op zaterdagen voor 12:00 – wordt jouw boeket vandaag nog bezorgd. Bestel je later? Dan wordt het boeket direct de volgende dag bezorgd, met uitzondering van de zondag. Wil je liever nog even wachten met het laten bezorgen van het door jou bestelde boeket? Bijvoorbeeld voor een verjaardag of een jubileum? Ook geen enkel probleem! Geef tijdens het bestellen simpelweg de bezorgdatum op – tot ver in de toekomst mogelijk– en wij zorgen dat het boeket op die datum perfect bij de ontvanger arriveert.

Wie verras jij met bloemen in Amsterdam?

Als geen ander weten wij hoe blij verrast mensen zijn als onze koerier voor de deur staat. Een grote glimlach, die nieuwsgierigheid naar wie de afzender is, en dan hebben ze nog niet eens de bloemen aangenomen en een mooi plekje gegeven. Wie gun jij deze bijzondere verrassing? In onze webwinkel hebben wij speciaal voor iedere gelegenheid de mooiste boeketten geselecteerd. Wil je bijvoorbeeld kersverse ouders feliciteren met een geboorte? Dan zijn deze boeketjes ontzettend leuk. Of zoek je meer iets om die ene speciale persoon te laten zien hoeveel je om hem of haar geeft? Kijk dan eens bij onze romantische boeketten. Hiermee zet je ongetwijfeld hun hart in vlam en vuur!

Bestel direct een boeket

Maak kennis met de #1 bloemenwinkel in Amsterdam

Al meer dan negentig jaar staat De Duinroos voor nummer één kwaliteit en vakmanschap. Naast het bezorgen van de mooiste boeketten hebben wij ook veel ervaring met het verzorgen van bloemen voor evenementen waarop alles perfect moet zijn, zoals bruiloften en andere bijzondere feesten. Deze ervaring gebruiken wij ook in onze bloemenwinkel in Amsterdam om te zorgen dat de ontvanger altijd het perfecte bosje bloemen bezorgd krijgt. Of het nu gaat om dahlia’s, gerbera’s, rozen of andere bloemsoorten: ze zijn altijd vers en met veel zorg geschikt. Wij garanderen dan ook dat ieder boeket minstens zeven dagen lang mooi blijft. En zorg je goed voor de bloemen? Dan zullen ze nog veel langer blijven staan.

Wij zijn een duurzame bloemist in Amsterdam

Duurzaamheid is ook in onze branche een steeds grotere rol gaan spelen. En terecht: van een product dat voornamelijk in ons eigen land wordt geteeld, mag je verwachten dat het op een toekomstbestendige manier tot stand komt. Bij de Duinroos lopen we hierin graag voorop, wat ook blijkt uit ons keurmerk Barometer Duurzame Bloemist. Niet alleen maken wij voor onze boeketten gebruik van duurzaam geteelde bloemen, ook zorgen we ervoor dat de milieu-impact van onder meeronze energie, ons transport en ons verpakkingsmateriaal zo klein mogelijk is. Op die manier zorgen we niet alleen voor onze klanten, maar ook een beetje voor de planeet. Die planeet hebben we immers nodig om al die prachtige bloemen te laten groeien!

Direct bloemen bestellen

Vandaag nog bestellen bij onze bloemenwinkel in Amsterdam?

Wil jij vandaag nog een schitterend boeket bloemen in Amsterdam bezorgen? Of wil je iemand op een speciale dag verrassen? Of gewoon je eigen huis lekker opfleuren? Bij onze bloemist is alles mogelijk. Selecteer simpelweg jouw favoriete boeket en bestel direct! Als je vandaag nog voor 14:00 (of op zaterdag voor 12:00) bestelt, bezorgen we de bloemen vandaag nog. En anders direct de volgende dag.

Direct bloemen bestellen

Laat vandaag nog bloemen bezorgen

🚚 Razendsnelle bezorging door heel Nederland!

Via onze website laat je bloemen bezorgen door heel Nederland. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van vakbloemisten en bezorgen onder meer in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtEindhoven, LeeuwardenMaastricht en Middelburg.

Wij zijn jouw bloemist in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland, Groningen, Friesland, Overijssel, Drenthe en Flevoland.

Direct bloemen bestellen

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik bloemen laten bezorgen in Amsterdam?

Wanneer jij dat wilt! Behalve op zondag, want dan genieten onze bloemisten van hun welverdiende rust. Je kunt bij ons helemaal zelf de bezorgdatum kiezen. Vandaag, morgen, over een week of over zes maanden: het kan allemaal. Vandaag nog iemand verrassen? Zorg dan dat je voor 14:00 bestelt (op zaterdag voor 12:00). In dat geval kan je boeket dezelfde dag nog bezorgd worden.

Bezorgen jullie in heel Amsterdam bloemen?

Ja! Je kunt bij De Duinroos op ieder adres in Amsterdam bloemen laten bezorgen. Van Amsterdam-Noord tot Amsterdam-Zuid en van de Jordaan tot de Pijp: wij kennen er de weg. Zelfs in aangrenzende steden als Amstelveen, Zaandam en Diemen kunnen wij iedereen blij maken met een boeket van jou!

Hebben jullie ook boeketten voor speciale gelegenheden?

Yes, hebben we! Wij hebben bijvoorbeeld speciale boeketten voor Moederdag en voor de kerstdagen samengesteld. Ook voor de meer ‘alledaagse’ gelegenheden vind je bij ons altijd het perfecte boeket. Wil je bijvoorbeeld kersverse ouders feliciteren? Denk dan eens aan één van onze bijzondere geboorteboeketjes.

Zijn jullie echt een duurzame bloemist?

Alles en iedereen noemt zich tegenwoordig duurzaam. Dus hoe weet je nou dat je écht te maken hebt met een duurzame bloemenwinkel in plaats van alleen maar groene beloftes? Een hele goede vraag! Om dit aan te kunnen tonen is het keurmerk Barometer Duurzame Bloemist in het leven geroepen. Alle bloemenzaken waar wij mee werken voldoen aan dit keurmerk. Dit wil onder meer zeggen dat de bloemen biologisch geteeld zijn, dat er gebruik wordt gemaakt van duurzaam verpakkingsmateriaal en dat er zoveel mogelijk groene energie wordt gebruikt.

Kan ik ook wijn of bonbons toevoegen aan mijn bestelling?

Zeker! Wil jij iemand nóg extra in de watten leggen? Bestel dan bij één van onze heerlijke combinatieboeketten! Je kan bij ons onder meer witte wijn, prosecco en de heerlijkste bonbons aan het boeket toevoegen. Schrijf er ook nog een leuke, persoonlijke boodschap bij, en je hebt het ultieme cadeau te pakken!

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Wij rekenen EUR 6,95 aan verzendkosten per bestelling.

Hoe lang blijven jullie bloemen mooi in de vaas?

Laat je door ons bloemen bezorgen in Amsterdam? Wij garanderen dat al onze bloemen minstens zeven dagen perfect mooi blijven in de vaas. Onze bloemist gebruikt namelijk de meest verse bloemen die bij het schikken van het boeket nog eens extra gecontroleerd worden. Door het boeket vervolgens zorgvuldig te verpakken, garanderen we dat het boeket 100% perfect vers aankomt bij de ontvanger.