Bloemen bezorgen in Maastricht

Wie maak jij blij met vrolijk veldboeket, een prachtige bos rozen of een uniek maandboeket? Bestel je favoriete boeket online en laat vandaag nog bloemen bezorgen in Maastricht!

Bij onze bloemist in Maastricht gaan vakmanschap en duurzaamheid hand in hand. Al meer dan negentig jaar staan wij voor perfect geschikte boeketten met veilingverse bloemen. Sinds enige jaren alweer is het grootste deel van onze bloemen duurzaam gekweekt, en doen we goed ons best om ook op het gebied van energie, transport, verpakkingen en schoonmaakmiddelen zo verantwoord mogelijk te werk te gaan. Met een boeket van De Duinroos maak je dus niet alleen de ontvanger blij, maar ook de planeet!

Bestel direct een boeket in Maastricht

Laat vandaag nog een boeket bloemen bezorgen in Maastricht

De bezorgers van onze bloemenwinkel in Maastricht kennen de stad als geen ander en kunnen voor jou een boeket op ieder adres in Maastricht snel bezorgen. Dit kan bij iemand thuis zijn, maar ook op het werk, op school of in het ziekenhuis kan je bij ons een boeket laten bezorgen! Geef bij openbare gebouwen en kantoorgebouwen graag wel even aan waar we precies moeten zijn. Wil je het boeket zo snel mogelijk laten bezorgen? Geef dan de datum van vandaag op als bezorgdatum. Als je op werkdagen voor 14:00 bestelt, of op zaterdag voor 12:00, wordt het boeket direct vandaag nog bezorgd. Anders de volgende dag. Houd er alleen rekening mee dat onze bloemisten op zondag ook genieten van hun welverdiende rust!

Onze bloemenzaak in Maastricht bezorgt een goed gevoel

Als geen ander weten wij wat een boeket teweeg kan brengen. Een weelderige bos bloemen brengt altijd weer een glimlach op het gezicht van de ontvanger, en soms zijn mensen echt in tranen van geluk. Wie gun jij zo’n goed gevoel? Wat de gelegenheid ook is, op onze website vind je altijd snel het juiste boeket. Wil je bijvoorbeeld indruk maken op iemand die je heel, heel leuk vindt? Dan kunnen we een boeket rozen van harte aanbevelen! Gaat het om een geboorte van een zoon of dochter? Laat dan zien hoe blij je bent voor de ouders met een boeketje geboorte bloemen.

Bestel direct een boeket

Veilingverse bloemen van de allerbeste kwaliteit

Wij garanderen dat ieder boeket dat je bij ons bestelt van de allerbeste kwaliteit is. Dit doen we al meer dan negentig jaar! Ieder boeket blijft dan ook minstens zeven dagen lang perfect mooi in de vaas. Om deze hoge kwaliteit te verzekeren, werken wij uitsluitend met de allermooiste veilingverse bloemen. Deze worden vervolgens zorgvuldig geschikt pas vlak voordat het boeket de deur uitgaat, waarbij onze bloemisten de bloemen nog eens extra controleren. Daarna wordt het boeket heel voorzichtig verpakt en gaat het mee met de bezorger, die speciaal getraind is om het boeket perfect te vervoeren en af te leveren. 

Speciale seizoens-boeketten van onze bloemist in Maastricht

Bloemen zijn een echt natuurproduct, wat wil zeggen dat het aanbod meegolft met de jaargetijden. Sommige bloemen zijn het hele jaar door beschikbaar, maar veel bloemen zijn ook echte seizoenbloeiers. Wil jij in je interieur (of dat van een dierbare) helemaal meegaan met de jaargetijden? Denk dan eens aan een seizoensboeket! In de winter zijn er bijvoorbeeld winterboeketten beschikbaar met echte winterbloeiers, zoals amaryllissen, gerbera’s en (kerst-)rozen. En in het voorjaar zijn lenteboeketten natuurlijk prachtig: met prachtige lentebloeiers als tulpen, narcissen en gardenia’s.

Direct bloemen bestellen

{{ page.metafields.custom.seo_titel_5_nieuw.value }}

{{ page.metafields.custom.seo_alinea_5 | metafield_tag }} Direct bloemen bestellen

Of neem contact op via

Laat vandaag nog bloemen bezorgen

🚚 Razendsnelle bezorging door heel Nederland!

Via onze website laat je bloemen bezorgen door heel Nederland. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van vakbloemisten en bezorgen onder meer in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtEindhoven, LeeuwardenMaastricht en Middelburg.

Wij zijn jouw bloemist in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht,
Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland, Groningen, Friesland, Overijssel,
Drenthe en Flevoland.

Direct bloemen bestellen

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik een boeket laten bezorgen?

Iedere dag van het jaar, behalve op zon- en feestdagen. Onze bloemisten bezorgen dagelijks tussen kantoortijden bloemen door heel Maastricht. Je kunt dus bloemen laten bezorgen wanneer jij dat wilt. Wil je jouw boeket zo snel mogelijk laten afleveren? Wanneer je voor 14:00 (op werkdagen, zaterdag voor 12:00) je bestelling plaatst, bezorgen we dezelfde dag nog. Bestellingen die later binnenkomen, worden direct de volgende dag afgeleverd.

Kan ik bloemen in het ziekenhuis van Maastricht laten bezorgen?

Wil jij iemand een hart onder de riem steken met een boeket beterschap bloemen? Goed idee, want dat is een heel mooi gebaar! Goed om te weten is dat je bij ons ook een boeket in het ziekenhuis van Maastricht kunt laten bezorgen. De bezorger zal dan de bloemen afgeven op de kamer waar deze persoon ligt (indien mogelijk natuurlijk). Geef bij het bestellen wel even aan waar onze bezorger precies moet zijn, zodat hij niet alle kamers langs moet!

Moet de ontvanger de hele dag thuis blijven?

Nee hoor. Het leukst is het natuurlijk als de gelukkige ontvanger de bloemen zelf in ontvangst kan nemen, maar ook als deze niet thuis is als de bezorger aanbelt, is er geen man overboord. Is er niemand thuis als wij voor de deur staan? Dan bellen we gewoon aan bij de buren en wordt het boeket daar afgeleverd. Het adres waar het boeket is afgeleverd schrijven we op een niet-thuis-kaartje en dat doen we bij de ontvanger in de bus. Zo kan het gewoon afgehaald worden bij de buren. Ook hartstikke leuk!

Hebben jullie ook boeketten met iets lekkers?

Zeker! Wil jij iemand niet alleen verrassen met een prachtige bos bloemen, maar ook met iets lekkers om te eten of te drinken? Kijk dan eens bij onze boeketten met cadeaus. Houdt de persoon die jij blij wil maken van een lekker drankje? Overweeg dan een zalige fles wijn of zelfs een luxe champagne. Betreft het hier meer een chocolade-fan? Dan kunnen we bloemgeschenken met chocolade of ambachtelijke bonbons van harte aanbevelen. Uit eigen ervaring: die zijn héél erg lekker!

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

De bezorgkosten in Maastricht bedragen EUR 6,95 per bestelling.

Kan ik ook anoniem bloemen laten afleveren?

Soms kan het spannend zijn om iemand in het ongewisse te laten over wie nou die prachtige bos bloemen heeft laten bezorgen. Begrijpen wij helemaal! Daarom kan je bij ons ook anoniem een boeket laten bezorgen. Sterker nog: daar hoef je eigenlijk helemaal niets voor te doen, want als koper ben je bij ons in principe altijd anoniem. Wij zorgen er dan ook voor dat jouw privégegevens goed afgeschermd blijven, zelfs als iemand erachter vraagt. Vermeld dus gewoonweg geen naam op het kaartje, en niemand zal weten wie het bloemstuk heeft besteld!

Kan ik ook tulpen laten bezorgen in Maastricht?

In het vroege voorjaar kun je via onze website ook tulpen bestellen en laten bezorgen. Wil jij dus een boeket tulpen-bloemen bezorgen in Maastricht? Dan kan dat heel eenvoudig! Selecteer simpelweg het boeket tulpen dat jij graag wilt laten afleveren en bestel. Wanneer jij ons het adres geeft waar de tulpen heen mogen, zorgen wij ervoor dat ze binnen no-time daar staan te stralen in de kamer!