Bloemen bezorgen in Den Haag

Bij wie wil jij een prachtig boeket bloemen bezorgen in Den Haag? Kies voor een vrolijk plukboeket of verras met een grote bos rozen. Onze bloemist in Den Haag bezorgt het vandaag nog!

Een boeket prachtige veilingverse snijbloemen komt nooit ongelegen. Een verjaardag, een jubileum, een trouwfeest of een uitvaart: met bloemen maak je zulke momenten nog meer bijzonder. En ook als er eigenlijk helemaal geen aanleiding is, kan een mooi bloemstuk veel doen. Laat bijvoorbeeld zien hoeveel iemand voor je betekent met een weelderig veldboeket. Niet alleen maakt het krijgen van zo’n bos bloemen een onuitwisbare indruk, het huis zal er ook helemaal van opfleuren! Wie bezorg jij een bijzonder moment? Bestel direct en laat je boeket vandaag nog bezorgen in Den Haag.

Bestel direct een boeket in Den Haag


  • Jouw duurzame bloemist in Den Haag
  • 9.5/10 beoordeling door klanten
  • Altijd 7 dagen vaasgarantie

Vandaag nog bloemen laten bezorgen in Den Haag

Onze bloemisten in Den Haag kunnen iedere dag van de week een bloemetje voor je bezorgen, behalve op zondag. Bestel je op werkdagen voor 14:00 of op zaterdag voor 12:00? Dan kan dat zelfs vandaag nog. Ook is het uiteraard mogelijk om zelf de bezorgdag te kiezen. Wij bezorgen door heel Den Haag, dus of je nu een boeket op iemands werk in het centrum wilt laten bezorgen, bij je tante thuis in het Regentessenkwartier, bij je geliefde in de Schilderswijk of in Scheveningen: het is allemaal even makkelijk.

Boeketten om te feliciteren, te bedanken, indruk te maken, en meer

Speciaal voor jouw Haagse vrienden, familie en dierbaren hebben wij in onze webshop selecties gemaakt van de mooiste boeketten voor uiteenlopende gelegenheden. Op die manier kan je makkelijk een keuze maken en weet je zeker dat het boeket goed past bij de situatie. Wil je bijvoorbeeld iemand op een romantische manier laten zien dat je van die persoon houdt? Kies dan voor een romantisch boeket met veel rode bloemen als rozen, dahlia’s en anjers. Ben je juist op zoek naar een boeket om je dankbaarheid uit te drukken? Denk aan deze speciale bedankt boeketten: vol met mooie roze bloemen als hortensia’s en chrysanten die staan voor waardering.

Laat een boeket bezorgen in Den Haag

Maak jouw bloemcadeau nog specialer!

Met een mooi bloemstuk maak je hoe dan ook een onuitwisbare indruk. En wil je het nog specialer maken? Bij De Duinroos helpen we je daar graag mee! Allereerst krijg je bij ons ook altijd de gelegenheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen op het meegeleverde kaartje. Hier kan je alleen je naam op zetten, maar met een origineel tekstje of een paar lieve woorden maak je misschien nog wel meer indruk! Daarnaast hebben wij ook leuke boeketten met cadeaus samengesteld. Wil je iemand bijvoorbeeld ultiem in de watten leggen? Denk dan eens aan een boeket in combinatie met echt ambachtelijke chocolade of met een prachtige fles wijn.

Maak kennis met onze duurzame bloemenwinkel in Den Haag

Onze bloemenwinkel in Den Haag is voorzien van het keurmerk Barometer Duurzame Bloemist. Dit geeft jou de garantie van een boeket bloemen met minimale impact op het milieu. Om hiervoor te zorgen doen wij dingen nét ietsje anders dan de gemiddelde bloemist. Zo selecteren wij tijdens het inkoopproces zorgvuldig op bloemen die zo biologisch en duurzaam zijn gekweekt. Ook zijn we zuinig op energie, zowel tijdens het transport als in onze bloemenwinkel. Daarnaast letten we goed op de materialen die we gebruiken. Schoonmaakmiddelen zijn bijvoorbeeld niet schadelijk voor het milieu en om bloemstukken te verpakken maken we gebruik van biologisch afbreekbare materialen. Wel zo fijn!

Direct bloemen bestellen

Bestel jouw bloemen bij onze bloemist in Den Haag

Wie maak jij gelukkig met een boeket veilingverse bloemen? Bestel direct jouw favoriete boeket en laat je bloemen bezorgen in Den Haag! Als je wilt kan dat zelfs vandaag nog, maar je kan ook de bezorgdatum kiezen. Om ervoor te zorgen dat de ontvanger het allermooiste boeket geleverd krijgt, schikken wij het boeket pas net voordat de bestelling de deur uit gaat. Zo weet je zeker dat je iemand een fantastisch moment bezorgd.

Laat een boeket bezorgen in Den Haag

Laat vandaag nog bloemen bezorgen

🚚 Razendsnelle bezorging door heel Nederland!

Via onze website laat je bloemen bezorgen door heel Nederland. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van vakbloemisten en bezorgen onder meer in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtEindhoven, LeeuwardenMaastricht en Middelburg.

Wij zijn jouw bloemist in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht,
Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland, Groningen, Friesland, Overijssel,
Drenthe en Flevoland.

Direct bloemen bestellen

Of neem contact op via

Veelgestelde vragen

Kan ik vandaag nog een boeket laten afleveren?

Vandaag nog iemand blij maken met een weelderig boeket verse snijbloemen? Dat kan! Zorg er dan wel voor dat je bestelling voor 14:00 (of op zaterdagen voor 12:00) bij ons binnen is. Bestel je na die tijd? Dan wordt het boeket direct de volgende dag bezorgd. Met uitzondering van de zondag, want dat is de vaste rustdag voor onze bloemisten.

Kan ik ook op een zakelijk adres laten bezorgen?

Wil jij iemand verrassen op het werk, op school of wellicht in het ziekenhuis? Of wil je jouw kantoor eens lekker opfleuren vandaag? Bij De Duinroos werken we hier graag aan mee! Bestellen op een zakelijk adres is namelijk net zo eenvoudig als bestellen voor een privéadres. Let er (met name bij grotere gebouwen) alleen op dat je duidelijk opschrijft waar onze bezorger precies moet zijn. Wij zorgen er dan voor dat het boeket precies op de juiste plaats terecht komt.

Moet de ontvanger thuis blijven?

Het is natuurlijk het leukst wanneer de ontvanger de bloemen persoonlijk in ontvangst kan nemen. Maar zeker wanneer je iemand wilt verrassen kunnen we niet verwachten dat die persoon altijd thuis is. En dat hoeft ook niet! Want als er niemand opendoet, wordt het boeket gewoon bij de buren afgeleverd. De bezorger doet vervolgens een kaartje in de bus met daarop het adres waar het boeket kan worden afgehaald.

Hoe weet ik of het boeket in goede orde ontvangen is?

Heb jij voor iemand een boeket bloemen besteld en wil je weten of het boeket al bezorgd is? Houd dan je mailbox in de gaten. Op het moment het boeket wordt afgeleverd, ontvang je hier een statusupdate met daarin het bericht dat het boeket is afgeleverd. Overigens kan het wegens drukte voorkomen dat de bezorger niet direct de bezorgstatus update. Het kan dus zijn dat je een mailtje krijgt terwijl het boeket al een paar uur eerder is afgeleverd.

Hoeveel kost het laten bezorgen van bloemen in Den Haag?

De kosten voor het laten bezorgen van een boeket in Den Haag bedragen EUR 6,95.

Kan ik ook anoniem een boeket bestellen?

Wil jij liever niet dat de afzender weet wie de bloemen gestuurd heeft? Dan kun je bij ons ook bloemen anoniem versturen. Dat is heel simpel, want het enige wat je hoeft te doen is niet je naam op het bijgeleverde kaartje te vermelden. De afzender kan dan op geen enkele manier zien wie het boeket heeft laten afleveren. Ook niet door onze klantenservice te bellen: wij mogen hier namelijk niets over zeggen vanwege de Nederlandse privacywetgeving.

Kan ik bij jullie ook een kerstboeket laten bezorgen in Den Haag?

Maar natuurlijk! Een kerstboeket is dé manier om een huis helemaal op te fleuren tijdens de kerstdagen. Met kerstrozen, dennentakken, maretakken, amaryllissen, gerbera’s zijn dit bovendien boeketten die enorm veel sfeer met zich meebrengen. Wil jij een boeket kerst-bloemen bezorgen in Den Haag? Kijk dan hier voor onze kerstboeketten, bestel direct en laat de bloemen bezorgen bij kerst!