Rouw- en afscheidsbloemen

Rouwboeketten, kistbedekking, speciale vormen en meer

Bloemen brengen troost en zijn een manier om respect te betuigen voor de overledene en de naasten. Voor een perfect verzorgd rouwboeket, rouwstuk, kistbedekking, rouwhart of ander rouwarrangement, kunt u bij ons altijd terecht. Al meer dan negentig jaar zijn wij dé specialist op het gebied van rouwwerk en wij zijn trotse huisbloemist van een groot aantal uitvaartcentra. Bekijk onze uitgebreide collectie rouwarrangementen of neem contact op voor iets volledigs unieks. Wij denken graag met u mee.

Bekijk collectie rouwwerk

Gegarandeerd geleverd

Wij garanderen een tijdige bezorging op iedere locatie in Nederland.

Ruime keuze

Van een kistbedekking tot rouwstuk of rouwboeket: altijd een passend arrangement.

Persoonlijke service

Wij denken graag met u mee en kunnen buiten onze collectie om alles verzorgen.

Duurzame afscheidsbloemen

Onze bloemen zijn duurzaam gecertificeerd en worden milieuvriendelijk getransporteerd.

Rouwarrangementen

Via onze website bestelt u eenvoudig en op ieder moment een passend arrangement voor een uitvaartdienst. De keuze is zeer ruim, zodat u gemakkelijk een stuk kunt vinden dat mooi past bij een dierbare herinnering. Tijdens het bestellen kunt u aanvullend voor een rouwlint of kaart kiezen. Op deze manier kunt u een persoonlijke afscheidsboodschap toevoegen aan het arrangement.

Rouwarrangementen kunnen worden bezorgd op iedere afscheidslocatie in Nederland. Door het toevoegen van de afscheidsdatum kunnen wij het moment van leveren het beste adviseren. Op deze manier zijn de bloemen tijdens de dienst op z’n mooist.

Bekijk collectie rouwwerk

Unieke rouwstukken

Naast onze zeer uitgebreide collectie kunnen wij ook 100% maatwerk verzorgen. Heeft u een specifieke wens? Bent u op zoek naar een speciale vorm? Heeft u een item wat in het rouwstuk verwerkt moet worden? Wij denken graag met u mee. Alles is mogelijk.

Neem contact met ons op

Wij staan voor u klaar

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een uitvaart is. Daarom staan wij altijd voor u klaar, ook in het weekend. Heeft u vragen? Neem dan contact op. Wij zijn er voor u.

Neem direct telefonisch contact op

Of neem contact op via