Bloemen bezorgen in Amstelveen

Laat vandaag nog bloemen bezorgen in Amstelveen. Wanneer je voor 14:00 (op zaterdag voor 12:00) bestelt, kan het boeket dezelfde dag nog bezorgd worden! Wie verras jij met een boeket rozen, een veldboeket of heerlijke bos tulpen?

Niets is mooier dan één van onze bezorgers voor de deur te zien staan met een weelderig boeket verse veilingbloemen. En wanneer je dan het boeket aanneemt, die intense geuren en prachtig fleurige kleuren: onbetaalbaar. En dan heb je ze nog niet eens in de vaas gezet! Wie gun jij zo’n bijzonder moment? Je moeder, omdat ze altijd voor je klaar staat? Je geliefde, omdat je wilt laten weten wat je voor deze persoon voelt? Of een goede vriend, gewoon zomaar? Wie het ook is, als je wilt verrassen we hem of haar vandaag nog uit jouw naam met één van onze schitterende boeketten.

Bestel direct een boeket in Amstelveen


  • Jouw duurzame bloemist in Amstelveen
  • 9.5/10 beoordeling door klanten
  • Altijd 7 dagen vaasgarantie

Laat vandaag nog bloemen bezorgen in Amstelveen

Bij De Duinroos werken we nauw samen met de beste bloemenwinkel in Amstelveen. Deze maakt net als wij alleen gebruik van veilingverse bloemen en de boeketten worden pas geschikt nét voordat het boeket de deur uitgaat. Zo is de gelukkige ontvanger verzekerd van de allerbeste kwaliteit bloemen en een boeket dat minstens zeven dagen lang perfect mooi blijft. Wij bezorgen boeketten op ieder adres in Amstelveen: in het centrum, maar ook in bijvoorbeeld Elsrijk, Groenelaan, Middenhoven en Bovenkerk. Als je wilt bezorgen we jouw boeket vandaag nog, maar je kunt helemaal zelf de bezorgdag kiezen. Dit kan van maandag tot en met zaterdag!

Rozen, veldboeket of tulpen laten bezorgen in Amstelveen?

Speciaal voor jou heeft onze bloemenwinkel in Amstelveen de allermooiste boeketten samengesteld. En er is veel te kiezen! Wil je bijvoorbeeld iemand bij bloemen laten bezorgen die helemaal weg is van een wilde, natuurlijke look? Laat dan een weelderig veldboeket bezorgen! Is die persoon juist meer fan van een klassiek boeket? Dan zal één van onze ronde boeketten met bijvoorbeeld rozen zeker in de smaak vallen. Of gaat het om iemand die helemaal weg is van tulpen en bestel je in het (vroege) voorjaar? Kies dan voor een tulpenboeket!

Laat een boeket bezorgen in Amstelveen

Het ultieme bloemcadeau laten bezorgen

Wist je dat wij ook schitterende bloemcadeaus hebben samengesteld? Deze speciale cadeautjes bestaan uit een prachtig boeket in combinatie met een uniek cadeau. Denk aan witte wijn, chocolade, prosecco en bonbons. Perfect wanneer je iemand op een exclusieve manier wilt feliciteren met bijvoorbeeld een verjaardag of een jubileum. En gaat het om een geboorte? Denk dan eens aan een boeket in combinatie met een heerlijk knuffeltje: leuk voor het hele gezin!

Maak kennis met onze duurzame bloemist in Amstelveen

Al meer dan negentig jaar is De Duinroos hét adres voor bloemen van de allerbeste kwaliteit. Ook nu nog staan kwaliteit en service bij ons altijd op nummer één, maar ook duurzaamheid is erg belangrijk geworden. Zo werken wij bijvoorbeeld enkel en alleen met bloemisten die voldoen aan de eisen van het keurmerk Barometer Duurzame Bloemist. Concreet betekent dit onder meer dat een groot deel van de bloemen die je bij ons bestelt duurzaam is geteeld, dat de bloemist gebruik maakt van duurzaam opgewekte energie en ook op het gebied van verpakkingen en schoonmaakmiddelen duurzame keuzes maakt. Op die manier gaat het plezier van bloemen niet ten koste van de planeet!

Direct bloemen bestellen

Direct jouw boeket laten bezorgen in Amstelveen

Bij wie mogen wij uit jouw naam een boeket bloemen bezorgen in Amstelveen? Een veldboeket, een prachtig bos rode rozen of een vrolijk plukboeket: als je wilt verrassen we de ontvanger er vandaag nog mee! Wanneer je zorgt dat je voor 14:00 bestelt (of op zaterdag voor 12:00), zorgen wij ervoor dat het boeket dezelfde dag nog aan de voordeur wordt bezorgd!

Laat een boeket bezorgen in Amstelveen

Laat vandaag nog bloemen bezorgen

🚚 Razendsnelle bezorging door heel Nederland!

Via onze website laat je bloemen bezorgen door heel Nederland. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van vakbloemisten en bezorgen onder meer in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtEindhoven, LeeuwardenMaastricht en Middelburg.

Wij zijn jouw bloemist in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht,
Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland, Groningen, Friesland, Overijssel,
Drenthe en Flevoland.

Direct bloemen bestellen

Of neem contact op via

Veelgestelde vragen

Op welke dagen kan ik bloemen laten bezorgen in Amstelveen?

In Amstelveen kan je iedere dag van de week bloemen laten afleveren, behalve op zondag. Ook op (officiële) feestdagen kunnen wij helaas geen boeketten bezorgen. Bestel je op werkdagen voor 14:00 of op zaterdag voor 12:00? Dan kun je er zelfs voor kiezen om het bloemstuk dezelfde dag nog te laten bezorgen.

Bezorgen jullie ook boeketten in het ziekenhuis van Amstelveen?

Ja, wij bezorgen ook bloemen in het ziekenhuis in Amstelveen, Ziekenhuis Amstelland. Wil je dus iemand een hart onder de riem steken en beterschap wensen die in het ziekenhuis ligt? Laat dan een prachtig fleurig boeket verse bloemen bezorgen. Daar knap je direct van op! Geef bij bezorgingen in ziekenhuizen wel altijd even aan in welke kamer we precies moeten zijn, zodat onze bezorger de ontvanger snel kan vinden.

Wat als de ontvanger niet thuis is?

Zal je altijd net zien. Wil je een onvergetelijke indruk op iemand maken met een prachtig boeket bloemen aan de voordeur, is die persoon toevallig net niet thuis. Gelukkig is dat helemaal geen probleem wanneer je via De Duinroos bestelt. Wanneer iemand niet thuis is om het boeket in ontvangst te nemen, bezorgen we het boeket bij de buren en doen we een kaartje in de bus met het adres waar de bloemen kunnen worden afgehaald. En is nou ook net toevallig de hele buurt op vakantie? Dan gaat het boeket mee terug naar de bloemenzaak in Amstelveen en kan het daar worden afgehaald.

Wat is het mooiste boeket om iemand te bedanken?

Goede vraag! Wanneer je iemand wilt bedanken is ieder boeket wel geschikt hoor. Bloemen zijn altijd een mooi gebaar en daar gaat het tenslotte om wanneer je bedankt wil zeggen. Maar wil je nou echt helemaal perfect volgens de etiquette een boeket sturen om te bedanken? Kies dan voor bloemen met lichte pastelkleuren als roze, lila en gebroken wit. Met name roze rozen en hortensia’s zijn echt symbolen voor dankbaarheid.

Hoeveel kost het bezorgen in Amstelveen?

Het laten bezorgen van een boeket in Amstelveen kost EUR 6,95 per bestelling.

Heb je alsjeblieft nog tips voor de verzorging van het boeket?

Omdat je het zo vriendelijk vraagt: alle verzorgingstips kun je teruglezen op deze pagina. Heb je toevallig tulpen besteld? Kijk dan ook eens hier voor speciale verzorgingstips voor tulpen. Dé gouden tip om zo lang mogelijk van je boeket te genieten (omdat we merken dat dit vaak mis gaat) is de volgende: gebruik een goed scherp mes om de steeltjes schuin af te snijden. Op die manier beschadig je de vaten niet en kan de bloem optimaal water opnemen.

Zijn jullie bloemen echt vers?

Zeer zeker! Onze bloemisten gaan iedere ochtend van de week (behalve op zondag) naar de bloemenveiling in Aalsmeer om daar de allermooiste bloemen in te kopen. Deze bloemen worden vervolgens meegenomen naar de bloemenwinkel in Amstelveen en daar worden dan de dagverse boeketten mee gemaakt. Laat je door ons dus bloemen bezorgen in Amstelveen? Dan ben je gegarandeerd van 100% verse veilingbloemen!