Bloemen bezorgen in Apeldoorn

Fleur je dag op of verras een dierbare met de mooiste bloemen. Ontdek onze kleurrijke collectie en bestel om vandaag nog bloemen te bezorgen in Apeldoorn.

Onze bloemenwinkel in Apeldoorn bezorgt bloemen door heel Apeldoorn, wanneer jij dat wilt. Bestel je voor 14:00 (of voor 12:00 op de zaterdag)? Dan kan je het boeket vandaag nog laten bezorgen. Bij onze duurzame bloemenzaak vind je boeketten in alle soorten en maten. Maak het nóg persoonlijker met een eigen geschreven tekst op het bijgeleverde kaartje. En omdat je bij ons altijd zeven dagen versgarantie krijgt, zal de ontvanger er heerlijk lang van kunnen genieten.

Bestel direct een boeket in Apeldoorn


  • Jouw duurzame bloemist in Apeldoorn
  • 9.5/10 beoordeling door klanten
  • Altijd 7 dagen vaasgarantie

Bloemen bezorgen in Apeldoorn: voor 14:00 besteld, vandaag bezorgd

Er zijn weinig dingen waarmee je iemand gelukkiger maakt dan het bezorgen van bloemen. De bel gaat, je doet open en dan zie je onze vrolijke bezorger met zo’n prachtig kleurrijk boeket: kan niet mooier. Zeker als het om een speciale dag gaat, zoals een jubileum of een verjaardag. Om het jou als gever gemakkelijk te maken, kan je tot ver in de toekomst de bezorgdatum bepalen. Zo weet je zeker dat het boeket precies op de goede dag aankomt! En ben je er nou op de dag zelf pas achter gekomen dat het om een bijzondere dag gaat? Geen probleem! Bestel voor 14:00 en we zorgen dat jouw boeket dezelfde dag nog aankomt.

#1 kwaliteit boeket bestellen in Apeldoorn

De Duinroos staat al meer dan negentig jaar voor kwaliteit en vakmanschap. Wanneer je bij ons een boeket verse bloemen bestelt, mag je dus de allerbeste kwaliteit verwachten. Wij garanderen dan ook dat alle bloemen minstens zeven dagen lang perfect mooi blijven. En ook na die zeven dagen kan je nog lang van alle geuren en kleuren genieten, mits je goed voor de bloemen zorgt. Zet ze bijvoorbeeld altijd in een schone vaas en liefst uit de buurt van tocht of de verwarming. En vergeet ook niet de meegeleverde bloemenvoeding toe te voegen. Meer weten? Bekijk hier al onze verzorgingstips.

Laat een boeket bezorgen in Apeldoorn

Maak kennis met dé duurzame bloemist in Apeldoorn

Dat wij al bijna een eeuw in het vak zitten, wil niet zeggen dat we in het verleden leven. In tegendeel: wij zijn er trots op dat we gezien worden als één van de voorlopers op het gebied van duurzaamheid, wat ook blijkt uit ons keurmerk Barometer Duurzame Bloemist. Wat er zo duurzaam is aan onze bloemenzaak? Nou, bijna alles. De bloemen worden op een duurzame wijze geteeld, getransporteerd en verpakt. Schoonmaken doen we zo milieuvriendelijk mogelijk en onze energie? Die wekken we zoveel mogelijk zelf op. Daar krijgen we namelijk energie van!

Ontdek het aanbod van onze bloemenzaak in Apeldoorn

Een charmant boeket rode rozen voor een geliefde, een vrolijk veldboeket of een prachtig boeket seizoensbloemen: wat het moment ook is, bij ons vind je altijd het perfecte boeket. Ook hebben wij veel ervaring met het verzorgen van prachtige bloemstukken voor bruiloften en uitvaartdiensten. Hebje interesse in het laten verzorgen van bloemstukken voor een speciaal moment als een bruiloft of een ander event? Neem dan even contact op. Daarnaast hebben wij sinds enige tijd alweer de mooiste accessoires als vazen en geurkaarsen aan onze collectie toegevoegd. Kortom: alles om ieder moment bijzonder te maken.

Direct bloemen bestellen

Bestel direct bij onze bloemenwinkel in Apeldoorn

Vandaag nog iemand (of jezelf) verrassen met een prachtig boeket bloemen in Apeldoorn? Bestel dan voor 14:00 (of op zaterdag voor 12:00). Onze duurzame bloemist in Apeldoorn zorgt er dan voor dat de ontvanger het boeket vandaag nog ontvangt. Voeg een unieke boodschap toe om het extra persoonlijk te maken of vermeld alleen de naam van de ontvanger om anoniem bloemen te versturen!

Laat een boeket bezorgen in Apeldoorn

Laat vandaag nog bloemen bezorgen

🚚 Razendsnelle bezorging door heel Nederland!

Via onze website laat je bloemen bezorgen door heel Nederland. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van vakbloemisten en bezorgen onder meer in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtEindhoven, LeeuwardenMaastricht en Middelburg.

Wij zijn jouw bloemist in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht,
Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland, Groningen, Friesland, Overijssel,
Drenthe en Flevoland.

Direct bloemen bestellen

Of neem contact op via

Veelgestelde vragen

Bezorgen jullie door heel Apeldoorn bloemen?

Ja, wij bezorgen bloemen door heel Apeldoorn! Op ieder adres in Apeldoorn kun je bij ons dus een prachtig boeket laten bezorgen. Sterker nog: ook buiten Apeldoorn is voor ons geen probleem. Ook in onder meer Beekbergen en Twello kan je dus een boeket laten bezorgen.

Kan ik een boeket vandaag nog laten bezorgen?

Wil je vandaag nog iemand verrassen met een mooie bos bloemen? Dat kan! Bestel voor 14:00 op werkdagen of voor 12:00 op zaterdagen, en het boeket wordt vandaag nog bezorgd. Bestel je na die tijd? Dan wordt het bloemstuk direct de volgende dag bezorgd. Met uitzondering van zondagen, wantop die dagen rusten onze bloemisten van hun welverdiende rust.

Is jullie bloemenwinkel in Apeldoorn duurzaam?

Absoluut. De Duinroos is een bloemenzaak die voorop wil lopen op het gebied van duurzaamheid en een voorbeeld wil stellen voor wat er mogelijk is voor onze branche. Je mag er dan ook vanuit gaan dat de meeste bloemen die je bij ons bestelt op een duurzame manier gekweekt zijn en dat wij er ook op het gebied van transport, schoonmaak en verpakkingen alles aan doen om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Ons keurmerk Barometer Duurzame Bloemist toont dit ook aan.

Hebben jullie ook romantische boeketten?

Ben jij helemaal tot over je oren verliefd en wil je dit in geuren en kleuren aan die ene persoon laten weten? Laat dan één van onze speciale romantische boeketten bezorgen! Onze bloemisten hebben deze boeketten speciaal samengesteld om iemand op een liefdevolle manier te verrassen. Ook kan je eenvoudig een eigen berichtje of zelfs een liefdesgedicht toevoegen, om nog persoonlijker te maken.

Wat zijn de bezorgkosten bij jullie?

Bij onze bloemenwinkel in Apeldoorn betaal je EUR 6,95 aan bezorgkosten per bestelling.

Kan ik ook een kaartje toevoegen aan het boeket?

Zeker! Tijdens het bestelling kun je zelf een passend kaartje kiezen, zodat je iemand op een unieke manier kan verrassen. En om het nog mooier te maken, kan je hier ook gelijk een persoonlijke boodschap toevoegen. Feliciteer iemand bijvoorbeeld met een bijzondere mijlpaal of omschrijf wat iemand voor je betekent!

Hoe zorg ik het beste voor mijn bloemen?

Laat je door ons bloemen bezorgen in Apeldoorn? Onze bloemist garandeert dat jouw bloemen minstens zeven dagen perfect vers blijven. En wil je nog langer van onze bloemen genieten? Zorg er dan voor dat je een schone, passende vaas gebruikt. Snijd de bloemen na ontvangst schuin af en zet het bloemwerk zo snel mogelijk in water. Leter ook op dat het blad niet in het water komt en dat je bloemen niet op de toch staan. Meer weten? Bekijk hier al onze verzorgingstips.