Bloemist Boxtel

Op zoek naar een prachtig boeket bloemen in Boxtel? Bij De Duinroos ben je aan het juiste adres.

Als bloemenwinkel en bloemist Boxtel hebben wij alles in huis om jouw perfecte boeket samen te stellen. We bezorgen jouw boeket graag op het gewenste adres in Boxtel en omgeving. Of je nu op zoek bent naar een romantisch boeket rozen, een vrolijk plukboeket of een klassiek boeket tulpen, bij De Duinroos hebben wij voor iedere gelegenheid het perfecte boeket in huis.

Bloemenwinkel Boxtel: kies voor De Duinroos

Boeket bloemen bestellen Boxtel

Als je op zoek bent naar een mooi boeket bloemen in Boxtel, dan ben je bij De Duinroos aan het juiste adres. Onze bloemisten stellen met zorg en aandacht jouw perfecte boeket samen, precies zoals jij het wilt.

Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag geleverd

Als je op werkdagen voor 14.00 uur bestelt, dan bezorgen wij jouw boeket nog dezelfde dag in Boxtel. Bestel je jouw boeket op zaterdag voor 12.00 uur, dan bezorgen wij ook nog dezelfde dag in Boxtel. Zo maak je altijd indruk met een prachtig boeket van De Duinroos.

Bloemen bezorgen in Boxtel: makkelijk en snel

Wil je jouw bloemen laten bezorgen in Boxtel? Bij De Duinroos is dat geen enkel probleem. Wij bezorgen jouw boeket op ieder gewenst moment in Boxtel en omgeving. Zo kun je eenvoudig en snel een mooi cadeau regelen voor iemand die je liefhebt. En met onze 7 dagen vaasgarantie weet je zeker dat jouw boeket lang mooi blijft. Bestel bij De Duinroos en laat jouw boeket bezorgen in Boxtel.

Boeket van de maand in Boxtel

Alles bekijken

Bloemenwinkel Boxtel: kies voor De Duinroos

Duurzame bloemist voor bezorging in Boxtel

Bij De Duinroos vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. Daarom zijn wij gecertificeerd als duurzame bloemist. Dat betekent dat wij bij de inkoop van bloemen en planten rekening houden met het milieu en onze medemens. Zo draag je met een boeket van De Duinroos niet alleen bij aan een mooie wereld, maar ook aan een duurzame wereld.

Ruim 90 jaar ervaring

De Duinroos is met ruim 90 jaar ervaring jouw bloemenzaak voor bezorging van bloemen in Boxtel en omgeving. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan en weten als geen ander hoe we jouw perfecte boeket samenstellen. Of het nu gaat om een verjaardagscadeau, een beterschapswens of gewoon zomaar, bij De Duinroos hebben wij voor iedere gelegenheid het perfecte boeket in huis. Kies voor De Duinroos en laat je verrassen door onze prachtige creaties.

Bloemen bestellen voor bezorging in Boxtel bij De Duinroos

Wil je graag bloemen bestellen voor bezorging in Boxtel? Kies dan voor De Duinroos. Wij bezorgen jouw boeket op ieder gewenst adres in Boxtel en omgeving. Met onze uitgebreide collectie bloemen en planten zit er altijd iets tussen dat past bij jouw wensen en budget. Onze ervaren bloemisten zorgen voor een prachtig boeket dat met veel aandacht en liefde is samengesteld. Bij De Duinroos ben je altijd aan het juiste adres voor de mooiste creaties.

Hulp nodig?

Ons team staat 6 dagen per week voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze of om je vragen te beantwoorden. Happy to help!

Neem contact met ons op

Of neem contact op via

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik het boeket laten bezorgen?

Het boeket kan bezorgd worden wanneer jij dat wilt. Met uitzondering van zondagen en feestdagen, want dan zijn onze bloemisten een dagje vrij. Geef bij het bestellen van het boeket aan wanneer je wilt dat het afgeleverd wordt, en dan zorgen wij ervoor dat het op die dag wordt bezorgd. Bestel je op werkdagen voor 14:00 uur of op zaterdag voor 12:00 uur? Dan kun je het boeket ook vandaag nog laten bezorgen.

Bezorgen jullie bloemen op ieder adres in Boxtel?

Ja, wij bezorgen boeketten op ieder adres in Boxtel. En wist je dat wij niet alleen een bloemetje voor je kunnen bezorgen bij iemand thuis, maar ook op zakelijke en openbare adressen? Je kunt via De Duinroos dus ook iemand verrassen op het werk, op school of in het ziekenhuis. Geef bij bedrijfspanden en gebouwen als ziekenhuizen alsjeblieft wel even aan waar we precies moeten zijn, dat scheelt een hoop gezoek 😉 

Wat zijn de mooiste bloemen om iemand te bedanken?

Wil je iemand bedanken voor het watergeven van je planten? Ben je een bedrijf of instantie dankbaar voor hun goede hulp? Of is er iemand die altijd voor je klaarstaat en wil je deze persoon eens in het zonnetje zetten? Stuur dan een bedankt boeket! Deze boeketten zijn samengesteld met rozen, hortensia’s, dahlia’s en chrysanten in lichte pastelkleuren als roze en lila: bloemen die symbool staan voor dankbaarheid en waardering.

Ik heb een boeket besteld maar de ontvanger is niet thuis. Wat nu?

Geen paniek! Wij zullen altijd eerst proberen het boeket af te leveren op het door jou opgegeven adres. Is er niemand thuis als onze bezorger voor de deur staat? Dan wordt het boeket afgeleverd bij de buren en doen we een niet-thuis-kaartje in de bus. Wanneer er ook geen enkele buur thuis is (zal je net zien), gaat het boeket mee terug naar de bloemenzaak in Boxtel en kan het daar worden afgehaald. En kom je er nu net achter dat iemand vertrokken is op vakantie of is verhuisd? Neem dan even contact op en dan kijken we samen of het boeket ergens anders bezorgd kan worden.

Hoeveel kost het bezorgen van een boeket in Boxtel?

De bezorgkosten voor een boeket in Boxtel en omgeving bedragen EUR 6,95 per bestelling.

Kan ik ook een persoonlijke boodschap toevoegen?

Zeker! Wij leveren jouw boeket altijd met een leuk kaartje naar keuze. Hierop kun je alles schrijven wat je wilt: alleen je naam, een persoonlijke boodschap, een gedicht of een bijzondere herinnering. Op die manier kun je jouw bloemcadeau nog persoonlijker en unieker maken!

Zijn de bloemen echt vers?

Veilingvers zelfs! Onze bloemist in Boxtel gaat namelijk iedere ochtend naar de veiling om daar de mooiste veilingbloemen in te kopen. Deze neemt hij dan rechtstreeks mee naar de bloemenwinkel en pas wanneer het door jou bestelde boeket de deur uitgaat, wordt het boeket geschikt. Op die manier is de ontvanger gegarandeerd van de meest verse bloemen van de allerbeste kwaliteit. Het boeket blijft dan ook minstens zeven dagen perfect mooi. En als je er goed voor zorgt zelfs nog veel langer!