Bloemen bezorgen in Breda

Iemand verrassen en een prachtig boeket bloemen bezorgen in Breda? Bestel direct bij dé duurzame bloemist in Breda en laat je boeket vandaag nog bezorgen of kies zelf de datum.

Met bloemen kan je alles zeggen. Laat zien dat je gevoelens voor iemand hebt met een schitterende bos rozen, steek iemand een hart onder de riem met een vrolijk veldboeket of bedank iemand die veel voor je betekent met een kleurrijk cadeau. Alle boeketten die je bij ons bestelt worden pas na jouw order met zorg samengesteld met behulp van 100% verse bloemen, die gegarandeerd zeven dagen mooi blijven. Bestel je voor 14:00 op werkdagen of voor 12:00 op zaterdag? Dan kan je jouw boeket vandaag nog laten bezorgen.

Bestel direct een boeket in Breda


  • Jouw duurzame bloemist in Breda
  • 9.5/10 beoordeling door klanten
  • Altijd 7 dagen vaasgarantie

#1 kwaliteit bloemist in Breda

Al ruim negentig jaar is De Duinroos een begrip in de Nederlandse bloemenwereld. Als geen ander weten wij hoe we het perfecte boeket moeten samenstellen. De beste kwaliteit bloemen vormen de basis. Door er goed voor te zorgen en per boeket de mooist passende bloemen te kiezen, lukt het ons om telkens weer een boeket te creëren waarmee je iedereen blij maakt. Hierbij is heel veel mogelijk. Bij veel boeketten maken we gebruik van populaire klassiekers als dahlia’s, gerbera’s en anjers, aangevuld met seizoensbloemen als tulpen en pioenrozen. Bekijk onze collectie en ontdek welke prachtige boeketten wij momenteel allemaal aanbieden!

Dé groene bloemenzaak in Breda

Meer nog dan naar onze rijke geschiedenis, kijken wij als bloemist naar de toekomst. Hoe zorgen wij ervoor dat we ook de komende negentig jaar nog op een verantwoorde manier mensen kunnen verrassen met kleurrijke en geurrijke boeketten? Wij geloven dat je dat het beste kunt doen door voorop te lopen op het gebied van duurzaamheid. Daarom hebben wij ervoor gekozen om bloemen te verkopen die écht duurzaam worden geteeld. En ook op het gebied van energie, transport en verpakkingen zetten we een stapje extra om onze impact op de planeet zoveel mogelijk te beperken. Mede hierdoor voldoen wij dan ook aan alle strenge eisen om het keurmerk Barometer Duurzame Bloemist te mogen voeren en onszelf een groene bloemenzaak te mogen noemen.

Laat een boeket bezorgen in Breda

Onze bloemenwinkel Breda: voor 14:00 besteld, vandaag geleverd

We kunnen je verzekeren dat ieder boeket dat je bij ons bestelt het wachten waard is. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat je die speciale ontvanger het liefst zo snel mogelijk blij wilt maken. Daarom kun je er bij onze bloemenwinkel in Breda voor kiezen om je bloemen dezelfde dag nog te laten bezorgen. Houd er wel rekening mee dat je dan op werkdagen voor 14:00 dient te bestellen, en op zaterdagen voor 12:00. Bestel je later? Dan wordt het boeket direct de volgende dag bezorgd. Op zondagen kun je jammer genoeg niet laten bezorgen, want dan genieten onze bloemisten van hun welverdiende rust.

Bloemen bezorgen in Breda voor iedere gelegenheid

Als geen ander weten we dat een bloemetje nooit ongelegen komt. Een prachtig boeket brengt iedere keer weer een glimlach op het gezicht van de ontvanger, wat de datum ook is. Aan de andere kant zijn er uiteraard ook dagen waarop een mooi bloemstuk extra veel waarde heeft. Daarom hebben wij ook boeketten speciaal geselecteerd voor bijzondere dagen. Kijk bijvoorbeeld eens hier voor speciale boeketten voor verjaardagen. Op Moederdag maak je haar ontzettend blij met deze bloemetjes en komen de kerstdagen eraan? Denk dan eens aan een kerstboeket om deze dagen extra feestelijk te maken.

Direct bloemen bestellen

Bestel direct jouw bloemen in Breda

Vandaag nog iemand blij maken met een verse bos bloemen? Of wil je een bezorging inplannen op die ene bijzondere dag? Bestel dan direct één van onze unieke bloemboeketten. Voeg een persoonlijke boodschap toe, kies het bezorgmoment en druk op bestellen. Onze duurzame bloemist in Breda zorgt er dan voor dat de bloemen op het door jou gekozen moment worden bezorgd op locatie.

Laat een boeket bezorgen in Breda

Laat vandaag nog bloemen bezorgen

🚚 Razendsnelle bezorging door heel Nederland!

Via onze website laat je bloemen bezorgen door heel Nederland. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van vakbloemisten en bezorgen onder meer in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtEindhoven, LeeuwardenMaastricht en Middelburg.

Wij zijn jouw bloemist in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht,
Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland, Groningen, Friesland, Overijssel,
Drenthe en Flevoland.

Direct bloemen bestellen

Of neem contact op via

Veelgestelde vragen

In welke wijken in Breda bezorgen jullie?

In alle wijken! Van het centrum tot Bavel en van Prinsenbeek tot Teteringen: onze bezorgers bellen overal met een glimlach voor je aan. Zelfs in omliggende plaatsen als Etten-Leur en Oosterhout kun je bij ons een prachtig boeket laten bezorgen.

Wanneer wordt mijn boeket bezorgd?

De bloemen die je bij ons bestelt worden bezorgd op het moment dat je helemaal zelf kan bepalen. Dat kan vandaag zijn, maar ook op de verjaardag van je tante drie maanden later. Wil je vandaag nog iemand blij maken? Let er dan wel op dat je voor 14:00 bestelt (en op zaterdag voor 12:00). Op die manier heeft onze bloemist nog voldoende tijd om jouw boeket samen te stellen.

Wat is er eigenlijk zo duurzaam aan jullie boeketten?

Een hele goede vraag, want veel bedrijven doen tegenwoordig aan greenwashing: goede sier maken met duurzaamheidsclaims die ze helemaal niet kunnen onderbouwen. Wij kunnen dat gelukkig duidelijk wel, met ons keurmerk Barometer Duurzame Bloemist. Om dit keurmerk te krijgen (en te behouden) moeten wij regelmatig laten zien dat onze bloemen duurzaam geteeld worden. Ook worden we gecontroleerd op tal van andere vlakken, zoals ons energieverbruik en de manier waarop wij boeketten verpakken.

Kan ik bij jullie ook rouwbloemen in Breda laten bezorgen?

Ook voor speciale gelegenheden zoals een uitvaart kun je bij De Duinroos terecht. Wij hebben zeer ruime ervaring met het verzorgen van rouwkransen, kistaankleding en aankleding van uitvaartdiensten. Kijk hiervoor op onze speciale pagina voor rouwbloemen.

Ik wil eigenlijk anoniem bloemen sturen, kan dat?

Wil jij iemand verrassen met een kleurrijke bos bloemen, maar houd je liever nog even in het midden wie de afzender is? Dat kan! Dit is namelijk heel eenvoudig: vermeld op het kaartje gewoon niet je naam, en de ontvanger zal niet kunnen zien van wie de bloemen afkomstig zijn. Tip: gebruik in je persoonlijke boodschap ook geen woorden die alleen jij zou gebruiken, of juist wel ;-)

Hoe hoog zijn de bezorgkosten bij jullie?

Voor het perfect bezorgen van jouw boeket rekenen wij EUR 6,95 aan bezorgkosten.

Garanderen jullie dat de bloemen lang mooi blijven?

Uiteraard! Onze bloemist zal het boeket pas na jouw bestelling samenstellen met bloemen die 100% vers zijn. Op die manier laat je dus altijd bloemen bezorgen in Breda van de allerbeste kwaliteit. Je krijgt dan ook standaard zeven dagen versgarantie op ieder boeket. En neem je al onze verzorgingstips in acht? Dan zullen de bloemen waarschijnlijk nog wel langer prachtig blijven staan.