Bloemist Budel-Dorplein

Op zoek naar een prachtig boeket bloemen in Budel-Dorplein? Bij De Duinroos ben je aan het juiste adres.

Als bloemenwinkel en bloemist Budel-Dorplein hebben wij alles in huis om jouw perfecte boeket samen te stellen. We bezorgen jouw boeket graag op het gewenste adres in Budel-Dorplein en omgeving. Of je nu op zoek bent naar een romantisch boeket rozen, een vrolijk plukboeket of een klassiek boeket tulpen, bij De Duinroos hebben wij voor iedere gelegenheid het perfecte boeket in huis.

Voor 14:00 uur boeket besteld = vandaag bezorgd door heel Budel-Dorplein

Bij De Duinroos werken we samen met een groot netwerk van lokale, duurzame vakbloemisten. Ook in Budel-Dorplein beschikken wij over een leuke bloemenzaak die hier de bezorging van de mooiste boeketten voor ons verzorgd. Op deze manier kunnen wij het door jou bestelde boeket dus razendsnel laten schikken versturen. Voor 14:00 uur besteld = dezelfde dag nog verzonden (op werkdagen, op zaterdag voor 12:00)! Ook zorgen wij er door deze manier van werken voor dat lokale ondernemers worden gesteund en daar wordt iedereen beter van!

Laat de mooiste boeketten versturen voor ieder moment

Wat je ook wilt zeggen, je zegt het met bloemen! Speciaal voor bijzondere gelegenheden en momenten die gevierd mogen worden hebben wij daarom unieke collecties met boeketten samengesteld. Deze boeketten passen perfect bij speciale momenten, door de symboliek van de bloemen en de kleurstellingen. Wil je bijvoorbeeld iemand beterschap wensen? Dan zijn deze boeketjes perfect. Iemand feliciteren? Doe dat dan met een gefeliciteerd boeket of laat een boeket met bijzonder cadeau, zoals wijn of chocolade bezorgen!

Onze lokale bloemenwinkel in Budel-Dorplein geeft zeven dagen versgarantie

Wist je dat De Duinroos één van de oudste bloemenwinkels van Nederland is? Al ruim negentig jaar staan wij voor passie, vakmanschap en de allerbeste kwaliteit veilingverse bloemen. Dat begon toen en begint nog steeds met het selecteren van de beste kwaliteit verse bloemen op de bloemenveiling. Door het boeket vervolgens pas vlak voordat het de deur uitgaat te schikken en dan zorgvuldig te verpakken, zorgen we ervoor dat het boeket perfect vers aankomt bij de ontvanger. Zo garanderen we de beste kwaliteit bezorgde boeketten die minstens zeven dagen perfect blijven staan.

Maak kennis met onze duurzame bloemist voor bezorging in Budel-Dorplein

Naast kwaliteit speelt ook duurzaamheid een grote rol bij alles wat we doen. Wij, en alle bloemisten waar we mee samenwerken, zijn dan ook aangesloten bij het keurmerk Barometer Duurzame Bloemist. Om dit keurmerk te mogen dragen, moeten wij ons houden aan strenge eisen op het gebied van inkopen, energie, transport, verpakkingen en schoonmaakmiddelen. De bos bloemen die je bij ons besteld is bijvoorbeeld samengesteld met duurzame bloemen en verpakt met zo min mogelijk plastic. Door bij ons je bloemen te kopen maak je dus niet alleen de ontvanger, maar de hele planeet blij!

Boeket van de maand in Budel-Dorplein

Alles bekijken

Bloemenwinkel Budel-Dorplein: kies voor De Duinroos

Duurzame bloemist voor bezorging in Budel-Dorplein

Bij De Duinroos vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. Daarom zijn wij gecertificeerd als duurzame bloemist. Dat betekent dat wij bij de inkoop van bloemen en planten rekening houden met het milieu en onze medemens. Zo draag je met een boeket van De Duinroos niet alleen bij aan een mooie wereld, maar ook aan een duurzame wereld.

Ruim 90 jaar ervaring

De Duinroos is met ruim 90 jaar ervaring jouw bloemenzaak voor bezorging van bloemen in Budel-Dorplein en omgeving. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan en weten als geen ander hoe we jouw perfecte boeket samenstellen. Of het nu gaat om een verjaardagscadeau, een beterschapswens of gewoon zomaar, bij De Duinroos hebben wij voor iedere gelegenheid het perfecte boeket in huis. Kies voor De Duinroos en laat je verrassen door onze prachtige creaties.

Bloemen bestellen voor bezorging in Budel-Dorplein bij De Duinroos

Wil je graag bloemen bestellen voor bezorging in Budel-Dorplein? Kies dan voor De Duinroos. Wij bezorgen jouw boeket op ieder gewenst adres in Budel-Dorplein en omgeving. Met onze uitgebreide collectie bloemen en planten zit er altijd iets tussen dat past bij jouw wensen en budget. Onze ervaren bloemisten zorgen voor een prachtig boeket dat met veel aandacht en liefde is samengesteld. Bij De Duinroos ben je altijd aan het juiste adres voor de mooiste creaties.

Hulp nodig?

Ons team staat 6 dagen per week voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze of om je vragen te beantwoorden. Happy to help!

Neem contact met ons op

Of neem contact op via