Bloemen bezorgen in Den Bosch

Maak iemands dag en laat verse bloemen bezorgen in Den Bosch. Bestel voor 14:00 bij jouw duurzame bloemist in Den Bosch en het boeket wordt vandaag nog bezorgd!

Ook is het uiteraard mogelijk om helemaal zelf de bezorgdatum te kiezen. Op die manier kan je nu al een bestelling plaatsen voor een verjaardag, een jubileum, een trouwdag of een andere bijzondere datum. Voeg een leuke boodschap toe op het kaartje of vermeld alleen je naam en maak jouw bijzondere cadeau nóg persoonlijker. Omdat wij enkel gebruik maken van de beste kwaliteit veilingverse bloemen, ben je verzekerd van een boeket dat heel lang mooi blijft. En omdat wij ook op het gebied van duurzaamheid een stapje extra zetten, blijft ook de planeet langer mooi.

Bestel direct een boeket in Den Bosch


  • Jouw duurzame bloemist in Den Bosch
  • 9.5/10 beoordeling door klanten
  • Altijd 7 dagen vaasgarantie

Laat direct bloemen bezorgen door heel Den Bosch!

Bij onze bloemenzaak in Den Bosch kan je op iedere dag van de week bloemen laten bezorgen, zelfs op zaterdag! Alleen op zondag zijn wij gesloten. Zoals gezegd kan je helemaal zelf de bezorgdatum kiezen, maar je kunt natuurlijk ook voor een zo snel mogelijk bezorging kiezen. En dat is bij ons heel snel! Want als je op werkdagen voor 14:00 of op zaterdag voor 12:00 bestelt, bezorgen we het boeket vandaag nog, als jij dat wilt.

De mooiste boeketten voor ieder moment

Als geen ander weten wij wat het ontvangen van een boeket voor iemand kan betekenen. Wanneer wij aanbellen met zo’n grote bos geuren en kleuren, en de deur gaat open, zie je direct een brede glimlach op het gezicht verschijnen. Wie gun jij zo’n bijzonder moment? Bij De Duinroos hebben we voor iedere gelegenheid passende boeketten samengesteld. Wil je bijvoorbeeld iemand feliciteren met een diploma? Dan is een geslaagd boeket een zeer geslaagd cadeau. Of wil je die ene speciale persoon laten weten wat je voor hem of haar voelt? Kijk dan eens bij onze romantiek boeketten. Hun hart zal smelten!

Laat een boeket bezorgen in Den Bosch

Onze bloemenwinkel in Den Bosch staat voor kwaliteit

Al sinds de jaren ’30 van de vorige eeuw staan wij voor de allerbeste kwaliteit verse bloemen. Ook het door jou bestelde boeket zullen onze bloemisten met zorg voor je samenstellen. Dat begint met het selecteren van de mooiste dagverse bloemen. Deze worden vervolgens met oog voor detail geschikt, pas net voordat de bezorger het boeket meeneemt. Door het boeket netjes te verpakken en voorzichtig te transporteren, garanderen we dat het perfect aankomt bij de gelukkig ontvanger en dat het minstens zeven dagen mooi blijft in de vaas.

Ook jouw bloemist in Den Bosch voor evenementen

Naast het bezorgen van bloemen hebben we bij de Duinroos ook veel ervaring met het verzorgen van de bloemstyling van bijzondere evenementen. Denk aan bruiloften, productlanceringen en andere zakelijke events. Dit zijn echt momenten waarop alles perfect moet zijn, en het is voor ons heel mooi dat we hier ons steentje aan kunnen bijdragen. Benieuwd wat er mogelijk is? Kijk ook eens op onze Instagram voor inspiratie of neem vrijblijvend contact op.

Direct bloemen bestellen

Koop nu bloemen bij dé bloemenzaak van Den Bosch!

Bij wie mogen wij jouw bloemen bezorgen in Den Bosch? Als je wilt en vandaag voor 14:00 bestelt (of op zaterdagen voor 12:00), bezorgen wij het boeket vandaag nog bij de gelukkige ontvanger. Liever een andere datum kiezen? Geen probleem! Plaats nu alvast je bestelling en wij zorgen dat het boeket op een verjaardag, jubileum of andere bijzondere dag aankomt. Helemaal perfect vers!

Laat een boeket bezorgen in Den Bosch

Laat vandaag nog bloemen bezorgen

🚚 Razendsnelle bezorging door heel Nederland!

Via onze website laat je bloemen bezorgen door heel Nederland. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van vakbloemisten en bezorgen onder meer in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtEindhoven, LeeuwardenMaastricht en Middelburg.

Wij zijn jouw bloemist in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht,
Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland, Groningen, Friesland, Overijssel,
Drenthe en Flevoland.

Direct bloemen bestellen

Of neem contact op via

Veelgestelde vragen

Kan ik het boeket echt vandaag nog laten bezorgen in Den Bosch?

Yes! Want wanneer je op werkdagen voor 14:00 bestelt, en op zaterdagen voor 12:00, dan kan je ervoor kiezen om het bloemstuk vandaag nog te laten afleveren. Met uitzondering van de zondag, want dan rusten onze bloemisten even uit. Bestel je na bovengenoemde tijden? Dan kan het boeket de volgende dag worden bezorgd. Uiteraard kan je ook voor een andere bezorgdag kiezen, wat je wilt!

Bezorgen jullie bloemisten door heel ‘s-Hertogenbosch?

Zeer zeker! Wij bezorgen de mooiste boeketten door heel Den Bosch, en zelfs daarbuiten, zoals in Rosmalen of Vught. Je kunt dus op ieder adres in deze stad bloemen laten bezorgen: in de binnenstad, in De Herven, Bazeldonk, Graafsepoort en alles daar tussenin. Als er een deurbel is, kunnen onze bloembezorgers hem indrukken!

Kan ik ook zakelijk een boeket laten bezorgen in Den Bosch?

Uiteraard! Ook als bedrijf ben je welkom als klant bij onze bloemenwinkel in Den Bosch. Als je de bonnetjes bewaart kan je zelfs de btw en inkoopkosten aftrekken, wat toch weer scheelt. En organiseer je een zakelijk event of wil je bijvoorbeeld een vergaderruimte of kantoorruimte wekelijks van verse bloemen laten voorzien? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij leveren ook maatwerk en kijken graag samen met jou hoe we het beste aan je wensen kunnen voldoen.

Hoe zorg ik voor een bos bloemen?

Wil jij (veel) langer dan de zeven dagen die wij garanderen genieten van een mooie bos bloemen? Zorg er dan goed voor. Dit doe je door de verzorgingstips op deze pagina op te volgen. Gebruik bijvoorbeeld altijd een schone vaas met schoon kraanwater. Op deze manier krijgen bacteriën geen kans en blijven de bloemen het langst mooi. Kijk ook uit met tocht, de verwarming en fruit en zet het boeket bijvoorbeeld niet naast een fruitschaal. De ethyleen die vrijkomt uit fruit is namelijk niet zo goed voor bloemen!

Hoeveel kost het bezorgen van bloemen in Den Bosch?

Voor het laten bezorgen van een boeket in Den Bosch en omgeving brengen wij EUR 6,95 per bestelling in rekening.

Zijn jullie een duurzame bloemist?

Ja, want wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld. Daarom hebben wij ons ook aangesloten bij de Barometer Duurzame Bloemist en dankzij onze goede inspanningen mogen wij nu het keurmerk ‘Goud’ voeren. Daar zijn we stiekem ook wel een beetje trots op! Wat wij zoal doen om duurzaam te werken? Nou, wij kopen onder meer zo veel mogelijk duurzaam geteelde bloemen in, wat de CO2-uitstoot beperkt en de grond niet uitput. Daarnaast letten wij heel erg op de energie die wij gebruiken: groene stroom en nooit meer dan nodig. En ook op het gebied van verpakkingen, schoonmaakmiddelen en transport zetten we een stapje extra. Op die manier maken we niet alleen onze klanten blij, maar ook de planeet!

Kan ik ook iets extra's toevoegen aan een boeket?

Wil je de ontvanger nóg extra in de watten leggen door iets lekkers toe te voegen aan het boeket? Laat dan bloemen bezorgen in Den Bosch met een extra cadeautje! Wat dacht je van bruisende fles prosecco, een heerlijke witte wijn of bonbons van de fijnste chocolade? Selecteer hiervoor één van onze unieke combinatieboeketten en wij maken er een onvergetelijk cadeau van.