Bloemen bezorgen in Dordrecht

Wie verras jij met een bont plukboeket, een romantische bos rozen boeket met uniek cadeau? Bestel direct bij onze duurzame bloemist en laat vandaag nog je bloemen bezorgen in Dordrecht. 

Al meer dan negentig jaar ben je bij De Duinroos aan het adres voor bloemstukken van nummer één kwaliteit. Ieder boeket wordt pas net voordat het de deur uitgaat zorgvuldig met de hand geschikt door onze ervaren vakmensen. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend veilingverse bloemen van de hoogst klasse. Op die manier garanderen we een stralend boeket dat niet alleen een onuitwisbare indruk maakt op de ontvanger, maar ook minstens zeven dagen lang perfect mooi blijft in de vaas. Wie gun jij zo’n prachtig boeket veilingverse bloemen?

Bestel direct een boeket in Dordrecht


  • Jouw duurzame bloemist in Dordrecht
  • 9.5/10 beoordeling door klanten
  • Altijd 7 dagen vaasgarantie

Vandaag nog bloemen bezorgen in Dordrecht

Bij onze bloemenwinkel in Dordrecht kun je iedere dag van de week bloemen bestellen en laten bezorgen op ieder adres, behalve op de zondag. Wanneer je op werkdagen voor 14:00 besteld (of op zaterdag voor 12:00), dan kunnen we het boeket zelfs dezelfde dag nog voor je bezorgen. Ook is het uiteraard mogelijk om zelf de bezorgdag te kiezen. Naast privéadressen is het bij ons ook mogelijk om op iemands werk, in het ziekenhuis of bijvoorbeeld op het gemeentehuis een bloemetje af te laten leveren. Geef bij bedrijfslocaties en openbare gebouwen wel even aan waar we precies moeten zijn!

Speciale boeketten voor iedere gelegenheid

Met een prachtig boeket vol kleuren en geuren maak je iemands dag heel bijzonder. Daarom worden onze boeketten enorm vaak als cadeau bij speciale gelegenheden gegeven. Dit is een stuk makkelijker dan zelf moeilijk doen met een boeket en een vaas in de auto (laat staan op fiets). Wil jij ook iemand om een speciale reden verrassen met een bloemen? Kijk dan lekker rond op onze website, want wij hebben voor iedere gelegenheid unieke boeketten samengesteld. Wil je bijvoorbeeld ouders feliciteren met de geboorte van hun zoon of dochter? Denk dan aan één van onze geboorte bloemetjes. Of wat te denken van deze romantische boeketten: perfect om aan die ene speciale persoon te laten zien wat je voor hem of haar voelt.

Laat een boeket bezorgen in Dordrecht

Bloemen bestellen in Dordrecht met een cadeau

Bloemen als cadeau geven is mooi, maar stel je voor dat je bloemen mét extra cadeau als cadeau zou kunnen geven. Zou dat niet het ultieme cadeau zijn? Maak kennis met onze speciale boeketten met cadeau! Hiertussen vind je de meeste bijzondere geschenken om te geven. Wil je bijvoorbeeld iemands verjaardag extra feestelijk maken? Bestel dan een fleurig bloemstuk met een heerlijke fles champagne. Of ga voor een bloemetje in combinatie met verrukkelijke chocoladebonbons. Hiermee leg je op een ultieme manier iemand helemaal in de watten!

Ga voor een duurzame bloemist in Dordrecht

Als bloemist zijn wij ons ervan bewust dat wij een grote impact kunnen maken op de planeet. Het maakt bijvoorbeeld een groot verschil dat bloemen biologisch gekweekt zijn, dat elektriciteit groen wordt opgewekt, dat we zuinig omgaan met energie en dat we op het gebied van verpakking en schoonmaakmiddelen kiezen voor materialen die biologisch afbreekbaar zijn. Daarom doen wij op al deze gebieden enorm ons best om zo duurzaam mogelijk te zijn. We zijn er nog lang niet, maar we zijn wel goed bezig volgens de Barometer Duurzame Bloemist. Deze heeft ons namelijk beloond met het gouden keurmerk, en daar zijn we stiekem best trots op.

Direct bloemen bestellen

Bestel nu bloemen bij onze bloemenwinkel in Dordrecht

Bij wie mogen wij jouw bloemen bezorgen in Dordrecht? Of je nu gaat voor een weelderig veldboeket, een prachtige romantisch bos of een heerlijk bloemcadeau, wij zorgen ervoor dat het boeket perfect wordt afgeleverd op ieder adres in Dordrecht. En bestel je vandaag voor 14:00 (op zaterdag voor 12:00) bij onze bloemenzaak in Dordrecht? Dan kunnen we het boeket zelfs vandaag nog voor je afleveren!

Laat een boeket bezorgen in Dordrecht

Laat vandaag nog bloemen bezorgen

🚚 Razendsnelle bezorging door heel Nederland!

Via onze website laat je bloemen bezorgen door heel Nederland. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van vakbloemisten en bezorgen onder meer in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtEindhoven, LeeuwardenMaastricht en Middelburg.

Wij zijn jouw bloemist in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht,
Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland, Groningen, Friesland, Overijssel,
Drenthe en Flevoland.

Direct bloemen bestellen

Of neem contact op via

Veelgestelde vragen

Wat als ik mijn bestelling na 14:00 plaats?

Bestellingen die voor 14:00 (op werkdagen, zaterdag voor 12:00) binnenkomen, kunnen wij dezelfde dag nog bezorgen als je dat wilt. Komt je bestelling echter later binnen? Dan hebben onze bloemisten die dag geen tijd meer om het boeket te bezorgen. Het wordt dan direct de volgende dag bezorgd, of op de datum die jij heb aangegeven.

Kan ik ook in het ziekenhuis van Dordrecht een bloemstuk laten bezorgen?

Het sturen van een beterschap boeket aan iemand die in het ziekenhuis ligt is een hele mooie manier om iemand een hart onder de riem te steken. Daar werken wij daarom graag aan mee en daarom is het mogelijk om bij ons ook in een ziekenhuis een bloemetje te bezorgen. Geef bij het bestellen wel even als opmerking aan op welke afdeling en op welke kamer de bezorger moet zijn, zodat je zeker weet dat het bloemboeket op de juiste plaats wordt afgeleverd.

Moet de ontvanger thuis zijn om het boeket in ontvangst te nemen?

Het allerleukst is als de gelukkige ontvanger zelf het boeket in ontvangst kan nemen. Nu kan je natuurlijk niet verwachten dat iedereen altijd thuis is, dus daar houden we rekening mee. Is degene voor wie het boeket bestemd is niet thuis? Dan geven we het aan een huisgenoot. Doet er op een adres helemaal niemand open? Dan kijken we of één van de buren thuis is en kan het boeket daar opgehaald worden. In het uiterste geval kan het boeket ook nog afgehaald worden bij onze bloemenzaak in Dordrecht.

Hoe weet ik of het boeket goed is aangekomen?

Heb jij via ons voor iemand in Dordrecht een boeket besteld? Dan krijg je in eerste instantie altijd een email waarin we jouw bestelling bevestigen. Hierin geven we ook aan wanneer we verwachten dat het boeket bezorgd wordt. En dan na het moment suprême, wanneer het boeket is aangekomen, ontvang je ook weer een email met een verzendbevestiging. Op die manier weet je zeker dat het boeket goed is aangekomen.

Hoeveel zijn de bezorgkosten?

De kosten voor het laten bezorgen een bloemstuk in Dordrecht bedragen EUR 6,95.

Kan ik ook anoniem bloemen sturen naar iemand in Dordrecht?

Zeker! In principe bestel je namelijk altijd anoniem bloemen bij ons. Wij zullen nooit de gegevens van onze klanten delen met iemand anders, en dit mogen wij ook helemaal niet doen vanwege de privacywet. De meeste mensen willen echter toch graag dat de ontvanger weet wie de afzender is, en daarom zetten ze hun naam op het kaartje dat we erbij leveren. Maar wil je nu dat niemand weet wie de bloemen gestuurd heeft? Laat dan gewoon je naam weg en niemand zal weten dat jij het was.

Kan ik bij jullie ook tulpen laten bezorgen in Dordrecht?

Misschien nóg wel leuker dan gewoon een boeket bloemen bezorgen in Dordrecht, is om een bosje tulpen af te laten leveren. Dit kan ook via onze website! In het vroege voorjaar, ongeveer vanaf januari tot en met april, is het bij ons mogelijk om een prachtige bos tulpen te bestellen en te laten bezorgen op ieder adres in Den Haag. Hiermee fleur je ongetwijfeld ieders dag op!