Bloemist Enschede

Wie maak jij blij met bloemen in Enschede? Bestel direct een veilingvers boeket bij dé duurzame bloemist in Enschede en verras vandaag nog iemand met jouw prachtige cadeau!

Wanneer je op werkdagen voor 14:00 besteld (op zaterdag voor 12:00), kunnen wij het boeket vandaag nog voor je bezorgen. Ook is het mogelijk om helemaal zelf de bezorgdatum te kiezen. Laten bezorgen kan op ieder adres in Enschede. Dus of je nu iemand wilt bedanken, feliciteren of gewoon wil laten zien dat je aan hem of haar denkt, zeg het met bloemen! Omdat wij enkel werken met de verste bloemen en het boeket pas schikken vlak voordat het de deur uitgaat, is de ontvanger gegarandeerd van de beste kwaliteit. Wij geven dan ook standaard zeven dagen versgarantie!

Bestel direct een boeket in Enschede

Laat vandaag nog bloemen bezorgen door heel Enschede!

Bij onze bloemenwinkel in Enschede hebben we veel ervaring met het bezorgen van boeketten door heel Enschede en zelfs heel Twente. Dus of je nu in pakweg Wesselerbrink of in het Binnensingelgebied iemand wilt verrassen: je kunt ervan op aan dat onze bezorger er perfect de weg kent. Laat bijvoorbeeld een prachtige bos met chrysanten of gladiolen bezorgen voor iemands verjaardag (kies nu alvast de datum!) of maak vandaag nog een speciaal iemand heel blij (bestel voor 14:00!) met een schitterend boeket rode rozen!

De mooiste boeketten voor iedere gelegenheid

Niet alleen verjaardagen en de liefde zijn mooie gelegenheden om iemand blij te maken met een heerlijk geurend boeket. Een bos bloemen is immers een universeel geaccepteerd teken van dankbaarheid, liefde en geluk. Tel daarbij de schitterende vormen, de intense kleuren en de 100% natuurlijke uitstraling van bloemen en je hebt eigenlijk altijd wel een perfect cadeau voor iedere gelegenheid. Maar kan je nu niet goed kiezen tussen al die mooie boeketten? Kijk dan in ons menu. Hier hebben we voor iedere gelegenheid een passende collectie samengesteld. Deze boeketten zijn bijvoorbeeld heel leuk om een geslaagde te feliciteren!

Bestel direct een boeket

Onze bloemenwinkel in Enschede geeft zeven dagen versgarantie

De Duinroos is één van de oudste bloemenwinkels van heel Nederland. Al meer dan negentig jaar zetten wij ons met passie en vakmanschap in om onze klanten de allermooiste verse bloemen te bezorgen. Dat begint bij het zorgvuldig inkopen van de beste kwaliteit bloemen. Pas vlak voordat een bestelling de deur uit gaat worden de bloemen geschikt tot een boeket en vervolgens met zorg verpakt en bezorgd. Op die manier garanderen wij onze klanten de meest verse bloemen, die ook het langst mooi blijven. Altijd minstens zeven dagen, en meestal nog veel langer!

Wij zijn een duurzame bloemist in Enschede

Wist je dat De Duinroos het keurmerk Goud heeft van de Barometer Duurzame Bloemist? Dit wil zeggen dat het grootste deel van de bloemen die wij inkopen op een duurzame manier geteeld is. Op die manier beperken wij de impact die jouw bos bloemen heeft op het klimaat en de bodem. Naast duurzame bloemen maken wij ook zoveel mogelijk gebruik van groene stroom, doen we zuinig met energie, beperken we het gebruik van plastic in verpakkingen en letten we goed op welke reinigingsmiddelen we gebruiken. Door bij ons bloemen te kopen, maak je dus niet alleen de ontvanger blij, maar de hele planeet!

Direct bloemen bestellen

Vandaag nog bestellen bij onze bloemenwinkel in Enschede?

Wil jij vandaag nog een schitterend boeket laten bezorgen? Of wil je iemand op een speciale dag verrassen? Of gewoon je eigen huis lekker opfleuren? Bij onze bloemist in Enschede is alles mogelijk. Selecteer simpelweg jouw favoriete boeket en bestel direct! Als je vandaag nog voor 14:00 (of op zaterdag voor 12:00) bestelt, bezorgen we de bloemen vandaag nog. En anders direct de volgende dag.

Direct bloemen bestellen

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik het boeket laten bezorgen?

Wanneer jij dat wilt! Je kunt bij ons namelijk helemaal zelf de bezorgdatum kiezen, met uitzondering van zondagen. Als je er op tijd bij bent (werkdagen voor 14:00 en zaterdagen voor 12:00), kan je de bloemen zelfs dezelfde dag nog laten bezorgen! Hoe mooi is dat?

Bezorgen jullie bloemen door heel Enschede?

Yes! Je kunt bij ons overal in Enschede een bloemetje laten bezorgen, zelfs als je zelf ergens anders woont! Onze bloemisten hebben veel ervaring met het bezorgen van boeketten in Enschede, en kennen dus overal de weg: van Stokhorst tot Stroinkslanden en van het centrum tot aan Stevenfenne. En woont de persoon die jij wilt verrassen nou net buiten Enschede, zoals in Hengelo of Haaksbergen? Ook geen probleem. Wij bezorgen in heel de regio!

Ik wil iemand bedanken. Welke bloemen kan ik het beste geven?

Heeft iemand veel voor jou betekend? Heeft iemand je bijvoorbeeld geholpen tijdens een moeilijke periode of ben je goed geholpen door een bepaalde instantie? Zeg dan bedankt met een prachtig boeket bloemen. Een mooier gebaar van dank is er namelijk niet! Kies bij voorkeur een boeket met roze rozen of hortensia’s, want dit zijn echt bloemen die dankbaarheid symboliseren. Of kijk hier voor al onze speciale dankbaarheidsboeketten.

Hoe zorg ik dat de bloemen lang mooi blijven?

Omdat wij veilingverse bloemen gebruiken, die we pas schikken op het moment dat het boeket bij ons de deur uitgaat, ben je bij ons verzekerd van de beste kwaliteit bloemen. We geven dan ook standaard zeven dagen versgarantie. Door daarnaast goed voor de bloemen te zorgen, houd je de bloemen nog veel langer mooi. Zorg er onder meer voor dat bacteriën geen kans krijgen. Gebruik dus altijd schoon water en een schone vaas. Kijk ook goed uit met bladeren in het water, omdat die het water vervuilen met bacteriën.

Hoeveel kost het bezorgen van een boeket in Enschede?

De kosten voor het bezorgen van een boeket in Enschede en omgeving bedragen EUR 6,95 per bestelling.

Wat is er eigenlijk zo duurzaam aan jullie bloemisten?

Bij De Duinroos werken wij enkel en alleen met duurzame bloemisten. Dat wil zeggen dat alle bloemisten het keurmerk Barometer Duurzame Bloemist hebben. Bloemisten met dit keurmerk worden regelmatig gecontroleerd op zaken die met duurzaamheid te maken hebben. Zo moet bijvoorbeeld een groot deel van de ingekochte bloemen biologisch geteeld zijn en moeten er zo min mogelijk schadelijke reinigingsmiddelen gebruikt worden. Daarnaast moeten bloemisten aantonen dat ze ook op het gebied van energie en verpakkingsmaterialen duurzame keuzes maken. Op die manier ben je ook als klant verzekerd van een duurzame aankoop.

Biedt jullie bloemenwinkel in Enschede ook extra’s aan bij bloemen?

Ja, want het krijgen van een bos bloemen is nog nét iets leuker wanneer je er ook iets lekkers bij krijgt! Wil jij iemand dus niet alleen verrassen met een prachtige bos bloemen, maar ook met iets lekkers? Dan biedt onze bloemist in Enschede ook de optie om een fles witte wijn, een doosje verrukkelijke bonbons of een fles heerlijke prosecco aan je boeket toe te voegen. Op die manier creëer je het ultieme cadeau!