Bloemist Haarlem

Vandaag nog een prachtige bos verse bloemen laten bezorgen in Haarlem? Bestel voor 14:00 bij onze duurzame bloemist in Haarlem en we fleuren direct jouw dag op!

Of je nu voor jezelf bestelt of voor een dierbare: bij onze bloemenwinkel in Haarlem laat je een boeket op ieder adres in de stad bezorgen. Ga voor een vrolijk plukboeket, zeg gefeliciteerd met een bos bloemen in combinatie met een fles bruisende wijn of verras die ene met een romantische bos rozen. Omdat alle boeketten vers worden gemaakt door onze vakbloemist ben je verzekerd van de mooiste bloemen die lang mooi blijven: je krijgt dan ook zeven dagen vaasgarantie.

Bestel direct een boeket in Haarlem

Bloemen bestellen in Haarlem

Met een prachtig geurend boeket vol kleur maak je iedereen blij. Wanneer onze bezorger aanbelt en de deur gaat open, dan verschijnt als vanzelf een grote glimlach op het gezicht van de gelukkige ontvanger. Wil jij iemand verrassen met een fleurig boeket? Bestel dan je favoriete boeket makkelijk en snel. Onze bloemenwebshop is speciaal ontwikkeld om het bestellen zo snel en makkelijk mogelijk te maken. Selecteer simpelweg het boeket dat je het mooist vindt, schrijf een leuke boodschap, kies het bezorgmoment en vul dan het adres in waar wij de bloemen mogen bezorgen. Wij zorgen er dan voor dat het boeket perfect aankomt.

Dé duurzame bloemist in Haarlem

Bij de Duinroos staan kwaliteit en vakmanschap al meer dan negentig jaar op nummer één. Je bent bij ons dan ook altijd verzekerd van een boeket dat minstens een volle week lang prachtig mooi blijft. Daarnaast speelt duurzaamheid ook in onze branche steeds meer een rol. Bij De Duinroos lopen we hierin graag voorop. Daarom hebben wij ervoor gekozen om een stapje extra te zetten op het gebied van duurzaamheid.

Dit doen we onder meer door bloemen in te kopen die op een duurzame wijze zijn geteeld. En door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen en transportmiddelen en schoonmaakmiddelen met een zo laag mogelijke milieu-impact. Dit heeft er voor gezorgd dat wij het Gouden keurmerk Barometer Duurzame Bloemist mogen voeren, en daar zijn we stiekem best trots op!

Bestel direct een boeket

Laat direct bloemen bezorgen in Haarlem

Realiseer je je ineens dat je beste vriend(in) vandaag jarig is? Of wil je iemand zo snel mogelijk een boeket sturen in verband met een geboorte? Verdient iemand vandaag nog een hart onder de riem? Bij De Duinroos begrijpen we dat je in dit soort situaties een partij nodig hebt die snel kan handelen. Daarom kan je bij ons je boeket dezelfde dag nog laten bezorgen, mits je voor 14:00 bestelt op werkdagen (en op zaterdagen voor 12:00). In heel Haarlem en omgeving! Dus wil je vandaag nog een feestelijk geboorteboeket of bloemen om iemand sterkte te wensen laten bezorgen? Bestel direct en dan maken wij de ontvanger vandaag nog blij.

De mooiste bloemen in Haarlem

Een vrolijk veldboeket, een romantische bos rozen of een kleurrijk seizoensboeket: met welk boeket ga jij iemand verrassen? Tussen onze collectie vind je bloemen voor iedere gelegenheid, in alle mogelijke soorten en maten. Heel leuk is het bijvoorbeeld ook om iemand voor zijn of haar verjaardag een geboortebloemetje cadeau te doen, zoals een chrysant (november) of een boeket metasters (september). Wat de gelegenheid ook is en wat de ontvanger ook mooi vindt: wij zijn ervan overtuigd dat je bij ons altijd het perfecte boeket zal vinden!

Direct bloemen bestellen

Vandaag nog bestellen bij onze bloemenwinkel in Haarlem?

Wil jij vandaag nog een schitterend boeket laten bezorgen? Of wil je iemand op een speciale dag verrassen? Of gewoon je eigen huis lekker opfleuren? Bij onze bloemist in Haarlem is alles mogelijk. Selecteer simpelweg jouw favoriete boeket en bestel direct! Als je vandaag nog voor 14:00 (of op zaterdag voor 12:00) bestelt, bezorgen we de bloemen vandaag nog. En anders direct de volgende dag.

Direct bloemen bestellen

Veelgestelde vragen

Kan ik bij jullie bloemen laten bezorgen door heel Haarlem?

Jazeker! Onze bloemist bezorgt bloemen op ieder adres in Haarlem. Dus of je nu in Haarlem-Noord, aan het Spaarne of in Schalkwijk iemand (of jezelf) wil verrassen: het kan allemaal. Zelfs net buiten de stad bezorgen we, onder meer in Heemstede, Bloemendaal en Aerdenhout.

Wanneer wordt het boeket bezorgd?

Wanneer jij dat wilt! Je kan bij ons namelijk helemaal zelf de bezorgdag kiezen. Behalve op zondag, want dan rusten onze bloemisten een dagje uit. Ook kan je ervoor kiezen om het bloemenboeket zo snel mogelijk te laten bezorgen. Wanneer je op werkdagen voor 14:00 (of op zaterdagen voor 12:00) bestelt, bezorgen we de bloemen dezelfde dag nog.

Wat is precies een duurzame bloemenzaak in Haarlem?

Onze bloemenwinkel in Haarlem is een duurzame bloemist. Dat betekent dat onze bloemen op een duurzame manier zijn geteeld, dus met minimale CO2-uitstoot en met zorg voor de bodemkwaliteit. Ook gaan wij zuinig om met energie en maken we gebruik van groene transportmiddelen en circulair verpakkingsmateriaal. Mede daarom voldoen wij aan de strenge eisen van het Gouden keurmerk Barometer Duurzame Bloemist.

Hebben jullie ook boeketten om te feliciteren?

Uiteraard! Als geen ander weten wij hoe leuk het is om op je verjaardag een glimlachende bezorger met een kleurrijke bos bloemen voor de deur te zien staan. Onze bloemisten hebben daarom speciale felicitatieboeketten samengesteld: leuk om te krijgen, misschien nog wel leuker om te geven! Bestel en voeg een uniek tekstje toe om de felicitatie nóg persoonlijker te maken.

Wat kost het om een bos bloemen te laten bezorgen?

Onze bloemist in Haarlem rekent EUR 6,95 aan bezorgkosten per bestelling.

Hoe maak ik het geven van een boeket nog persoonlijker?

Met een persoonlijke boodschap! Bij ons kan je tijdens het bestellen direct aangeven welke boodschap wij op het bijgevoegde kaartje mogen drukken. Schrijf bijvoorbeeld hoeveel je om iemand geeft, breng op een unieke manier je gelukwensen over of verzin een leuk gedicht. Het is helemaal aan jou.

Blijven de bloemen lang mooi?

Ja, heel lang! Met meer dan negentig jaar ervaring als bloemist in Haarlem, weten wij als geen ander hoe we de beste kwaliteit kunnen leveren. Wij beloven dan ook dat ieder boeket dat je bij ons bestelt minstens zeven dagen perfect mooi blijft.