Bloemen bezorgen in Hilversum

Bloemen bezorgen in Hilversum? Bestel direct bij onze duurzame bloemist in Hilversum en laat het mooiste boeket verse bloemen vandaag nog bezorgen op ieder adres in Hilversum.

Of je nu iemand wilt verrassen, feliciteren of bedankt wil zeggen, je doet het met bloemen. Geef een prachtig natuurlijk veldboeket of maak iemands dag met een schitterende bos rode rozen. Schrijf een persoonlijke boodschap op het bijgevoegde kaartje of gewoon je naam, want vaak zeggen alleen bloemen al genoeg. En wil je iemand echt helemaal in de watten leggen? Waarom bestel je er dan niet gewoon een fles prosecco of een heerlijk doosje kwaliteitsbonbons bij? Bij De Duinroos hebben we voor ieder moment het perfecte bloemencadeau.

Bestel direct een boeket in Hilversum


  • Jouw duurzame bloemist in Hilversum
  • 9.5/10 beoordeling door klanten
  • Altijd 7 dagen vaasgarantie

Wij bezorgen bloemen door heel Hilversum, ook vandaag nog!

Onze bloemisten kennen als geen ander de weg in Hilversum en de hele regio eromheen, dus je kunt overal een bloemetje laten bezorgen. Als je wilt kun je zelfs vandaag nog een prachtig boeket met bijvoorbeeld chrysanten of gladiolen laten bezorgen! Want als je op werkdagen voor 14:00 en op zaterdagen voor 12:00 bestelt, kunnen je bloemen vandaag nog worden afgeleverd. Liever een andere bezorgdatum kiezen, bijvoorbeeld een jubileum of een verjaardag? Geen probleem! Wanneer je tijdens het bestellen de bezorgdatum kiest, zorgen wij dat de gelukkige die dag dagverse bloemen ontvangt. Behalve op zondag, want dan rusten onze bloemisten even uit.

Wie verras jij in Hilversum met een vers boeket?

Een bloemetje komt nooit ongelegen. Wie verras jij met een prachtig boeket verse snijbloemen? Speciaal voor bijzondere gelegenheden hebben wij de meest bijzondere boeketten samengesteld. Wil je bijvoorbeeld iemand bedanken voor hetgeen deze persoon voor jou gedaan heeft? Dan zijn deze bloemstukjes echt perfect. Iemand feliciteren met het behalen van een rijbewijs, examen of afstuderen? Dan maak je altijd een goede indruk met een van onze speciale geslaagd boeketten.

Laat een boeket bezorgen in Hilversum

Altijd verse bloemen bij onze bloemenwinkel in Hilversum

Al meer dan negentig jaar staan de floristen van De Duinroos voor kwaliteit en vakmanschap. En dat willen we graag zo houden! Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat het boeket dat jij bestelt perfect wordt bezorgd en daarna lang mooi blijft in de vaas. We geven dan ook standaard zeven dagen vaasgarantie. Dit kunnen we garanderen omdat wij altijd verse bloemen van de allerbeste kwaliteit gebruiken. Daarbij wordt je boeket pas geschikt nadat je het bestelt, ook om verspilling te voorkomen. En door het vervolgens zorgvuldig in te pakken en met zorg te transporteren, weten we zeker dat het boeket perfect mooi aankomt!

Jouw duurzame bloemenzaak in Hilversum

We noemden het al even, wij zijn een duurzame bloemenzaak. Wij mogen dan ook het keurmerk Goud van de Barometer Duurzame Bloemist voeren. Wat dit wil zeggen? Dat een groot deel van de bloemen die je bij ons bestelt op een duurzame manier gekweekt zijn en zo veel mogelijk lokaal. Hierdoor heeft het boeket minimale gevolgen voor de bodem en blijft de CO2-uitstoot beperkt. Daarnaast werken wij uitsluitend met bloemisten samen die zuinig omgaan met energie, die milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruiken en die zo circulair mogelijk verpakken. Op die manier zorgen we er samen voor dat ook de toekomstige generaties kunnen genieten van onze mooie natuur!

Direct bloemen bestellen

Onze bloemist in Hilversum staat voor je klaar

Vandaag nog iemand blij maken met een prachtig boeket verse bloemen? Bestel dan voor 14:00 (op werkdagen, zaterdagen voor 12:00) en we zorgen dat het bloemstuk vandaag nog bij de gelukkige ontvanger wordt bezorgd. Mag onze bloemist in Hilversum nog even wachten met bloemschikken? Kies dan simpelweg een andere bezorgdatum. Onze floristen wachten dan tot de dag van bezorging om het boeket te schikken, zodat het 100% vers aankomt.

Laat een boeket bezorgen in Hilversum

Laat vandaag nog bloemen bezorgen

🚚 Razendsnelle bezorging door heel Nederland!

Via onze website laat je bloemen bezorgen door heel Nederland. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van vakbloemisten en bezorgen onder meer in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtEindhoven, LeeuwardenMaastricht en Middelburg.

Wij zijn jouw bloemist in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht,
Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland, Groningen, Friesland, Overijssel,
Drenthe en Flevoland.

Direct bloemen bestellen

Of neem contact op via

Veelgestelde vragen

Kan ik ook zelf de bezorgdatum kiezen?

Via onze website kan je nog dezelfde dag bloemen laten bezorgen, mits je op werkdagen voor 14:00 of op zaterdag voor 12:00 bestelt. Maar mogen we nog even wachten met het boeket, bijvoorbeeld omdat je het om iemands verjaardag wilt laten aankomen? Geen probleem! Bestel alvast en selecteer gewoon die ene speciale datum. Wij zorgen er dan voor dat het boeket die dag bezorgd wordt.

Kan ik bloemen bezorgen in heel Hilversum?

Ja, want wij bezorgen bloemen in heel de stad Hilversum! Onze bloemisten kennen er namelijk als geen ander de weg. Dus of je nu een bosje wilt laten bezorgen in het centrum, op het Mediapark, in Boomberg of het Bloemenkwartier, bij onze bloemist in Hilversum ben je aan het goede adres. Zelfs buiten Hilversum, zoals in Bussum, Laren, of Soest bezorgen we met plezier een boeket voor je.

Ik ben verliefd. Welke bloemen kan ik het beste geven?

Wat leuk! Om iemand te laten zien hoeveel je om hem of haar geeft is er niets beter dan het geven van een mooie bos bloemen. Met name boeketten met (rode) rozen, tulpen, orchideeën en anjers zullen het hart van de ontvanger nog sneller laten kloppen voor jou. Wil je zeker weten dat je een goede indruk maakt? Bestel dan een van onze speciaal samengestelde romantische boeketten.

Wat is een duurzame bloemist precies?

Wij vinden het belangrijk om niet alleen impact te maken op onze klanten en de gelukkige ontvangersvan onze bloemen, maar ook op de planeet. Daarom zijn wij een duurzame bloemist en werken wij uitsluitend samen met andere duurzame bloemisten. Dat wil zeggen dat het grootste deel van onze bloemen biologisch of duurzaam gekweekt wordt. Daarnaast voldoen wij ook op het gebied van energie, transport, verpakkingen en reiniging aan strenge voorwaarden. Op die manier beperken we onze ecologische voetafdruk en helpen we de planeet ook een beetje verder.

Kan ik ook iets leuks toevoegen aan een boeket?

Zeker! Je kan bij ons altijd een kaartje toevoegen met daarop een persoonlijke boodschap, waar je al je creativiteit in kwijt kan. En wil jij jouw bloemcadeau nog specialer maken? Voeg dan iets lekkers toe aan het bloemstuk, zoals een fles wijn, een doosje chocoladebonbons of een prachtige fles prosecco. Op die manier maak je nóg meer indruk!

Hoeveel zijn de bezorgkosten?

Voor het bezorgen van jouw boeket brengen wij EUR 6,95 per bestelling aan bezorgkosten in rekening.

Hoe zorg ik het beste voor een boeket?

Bij ons krijg je standaard 7 dagen versgarantie als je bloemen laat bezorgen in Hilversum. Maar als je goed voor de bloemen zorgt, zullen ze nog veel langer mooi blijven in de vaas. Een paar tips. Snijd de bloemstelen schuin af, met een zo scherp mogelijk mes. Op die manier verwijder je bacteriën en blijven de haarvaten intact, zodat de bloem het water goed kan opzuigen. Zorg er verder voor dat je schoon water gebruikt en dat je het blad niet in de vaas laat hangen, want dat zal het water snel vervuilen. Meer weten? Bekijk hier al onze verzorgingstips.