Bloemen bezorgen in Leiden

Vandaag nog bloemen bezorgen in Leiden? Bestel voor 14:00 bij onze duurzame bloemist in Leiden en verras vandaag nog iemand met een prachtig boeket vers gesneden bloemen.

Wie verdient het om door jou verrast te worden met een prachtig vers geurend boeket vol kleur en passie? Iemand die veel voor je gedaan heeft, een jarige job of misschien wel iemand waar je stiekem verliefd op bent? Wie je ook bloemen wilt sturen en wat de gelegenheid ook is, onze ervaren bloemisten hebben voor iedereen het perfecte boeket: vers, met zorg samengesteld en met veel oog voor duurzaamheid. Kies een van onze prachtige boeketten, voeg een persoonlijk bericht toe, kies de bezorgdatum (of kies vandaag) en laat het bloemstuk overal in Leiden bezorgen!

Bestel direct een boeket in Leiden


  • Jouw duurzame bloemist in Leiden
  • 9.5/10 beoordeling door klanten
  • Altijd 7 dagen vaasgarantie

Laat vandaag nog bloemen bezorgen in Leiden

Vandaag nog iemand blij maken met een weelderig boeket verse snijbloemen? Dat kan! Want wanneer je jouw bestelling op werkdagen voor 14:00 plaatst (en op zaterdagen voor 12:00), dan kun je ervoor kiezen om het boeket nog dezelfde dag te laten bezorgen. Bestel je later? Dan wordt het boeket direct de volgende dag bezorgd, met uitzondering van de zondag. Liever wachten met bezorgen tot iemands verjaardag of trouwjubileum? Selecteer dan tijdens het bestellen die ene speciale dag. Onze bloemist schikt het boeket dan vers op die dag, waarna het direct bezorgd wordt.

Bloemen in Leiden voor ieder moment

Een fijne bos bloemen komt nooit ongelegen. Als geen ander weten wij hoe blij je iemand kan maken met een schitterend bloemstuk. Wanneer we aanbellen en de deur gaat open, beginnen mensen direct te stralen. Toch worden de meeste bloemetjes nog altijd gegeven ter gelegenheid van een bijzonder moment. In onze webshop hebben onze bloemisten daarom per gelegenheid een speciale selectie gemaakt van de meest passende boeketten. Wil je bijvoorbeeld een geliefde verrassen en weet je niet goed wat hierbij past? Kijk dan eens bij onze romantische bloemboeketten. Gaat het om de verjaardag van een vrouw? Dan zijn in onze ogen deze boeketjes het leukst

Laat een boeket bezorgen in Leiden

7 dagen vaasgarantie van onze bloemenwinkel in Leiden

Al bijna een eeuw staan bij bloemenwinkel De Duinroos kwaliteit en vakmanschap op nummer één. We doen er bij ieder boeket alles aan om te zorgen dat de ontvanger het perfecte boeket krijgt. Dat begint met het inkopen van de mooiste bloemen, zoals dahlia’s, gerbera’s en amaryllissen, die we pas na je bestelling schikken tot een prachtig uniek boeket. Op die manier zorgen we ervoor dat het boeket 100% vers is. Door het vervolgens ook nog zorgvuldig te verpakken en te vervoeren, garanderen we een boeket dat heel lang mooi in de vaas blijft, zeker als je er goed voor zorgt. Je krijgt bij ons dan ook standaard zeven dagen vaasgarantie.

Een bloemist in Leiden met veel oog voor duurzaamheid

Naast kwaliteit is duurzaamheid de afgelopen decennia een steeds grotere rol gaan spelen in alles wat we doen. Van het kweken tot het verpakken en van de reinigingsmiddelen tot het transport aan huis: door op al deze gebieden een stapje extra te zetten zorgen we ervoor dat de ecologische impact van ieder boeket zo minimaal mogelijk is. Onze bloemenzaak in Leiden beschikt dan ook over het keurmerk Barometer Duurzame Bloemist. Hier merk jij als klant niks van, maar de planeet als geheel op lange termijn wel. En daar profiteren we allemaal weer van!

Direct bloemen bestellen

Bestel direct bij onze bloemenzaak in Leiden

Wie maak jij blij met één van onze schitterende boeketten? Bestel vandaag nog voor 14:00 (op werkdagen; op zaterdagen voor 12:00) en onze bloemist in Leiden maakt direct jouw boeket, waarna het vandaag nog wordt bezorgd bij de gelukkige ontvanger. Uiteraard kan je ook een andere bezorgdatum kiezen, wat jij wilt!

Laat een boeket bezorgen in Leiden

Laat vandaag nog bloemen bezorgen

🚚 Razendsnelle bezorging door heel Nederland!

Via onze website laat je bloemen bezorgen door heel Nederland. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van vakbloemisten en bezorgen onder meer in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtEindhoven, LeeuwardenMaastricht en Middelburg.

Wij zijn jouw bloemist in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht,
Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland, Groningen, Friesland, Overijssel,
Drenthe en Flevoland.

Direct bloemen bestellen

Of neem contact op via

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt mijn boeket bezorgd?

Dat bepaal je helemaal zelf! Je kunt bij ons namelijk zelf de bezorgdag kiezen, wel met uitzondering van de zondag (rustdag voor onze bloemisten). Ook kan je ervoor kiezen zo snel mogelijk het boeket te laten bezorgen. Wanneer je op werkdagen voor 14:00 bestelt (zaterdag voor 12:00), dan kan dat zelfs dezelfde dag nog!

Bezorgen jullie door heel Leiden?

Jazeker! Je kunt bij ons op ieder adres in Leiden de allermooiste bloemen laten bezorgen. Van de binnenstad tot Roodenburg en van Merenswijk tot Stevenshof: onze koeriers kennen er de weg. En ook in aangrenzende plaatsen als Leiderdorp en Oegstgeest kan je bij ons iemand blij maken met een bosje bloemen. Geen probleem!

Kan ik bij jullie ook rouwbloemen in Leiden laten verzorgen?

Ook om iemand in stijl een laatste eer bewijzen kun je bij De Duinroos terecht. Wij hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van bloemstukken waarbij alles perfect moet zijn, zoals bij uitvaarten. Heb je interesse in het laten verzorgen van een rouwkrans, de aankleding van de kist of een bijzonder rouwboeket? Kijk dan op deze pagina wat er mogelijk is aan rouwbloemen in Leiden.

Hoe weet ik dat ik te maken heb met een duurzame bloemenwinkel?

Iedere duurzame bloemist in Nederland is aansloten bij de Barometer Duurzame Bloemist. Ook onze bloemenwinkel in Leiden voldoet aan de strenge eisen op het gebied van duurzaamheid, en mag daarom dit keurmerk dragen. Hiervoor moeten wij voldoen aan strenge eisen, zoals het inkopen van duurzaam geteelde bloemen, het zuinig omgaan met energie, circulaire verpakkingen gebruiken en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen gebruiken. Zo weet je dus dat je te maken hebt met een duurzame bloemenzaak.

Kan ik iets extra’s toevoegen aan mijn bestelling?

Ja hoor! Heeft iemand het verdiend om extra verwend te worden? Kies dan voor één van onze boeketten in combinatie met een leuk extraatje, zoals verrukkelijke bonbons, heerlijke prosecco of een prachtige fles witte wijn. Vergeet ook niet een leuke tekst toe te voegen, om het cadeau nog veelzeggender en persoonlijker te maken.

Wat kost het om een boeket te laten bezorgen in Leiden?

Voor het bezorgen van een boeket rekenen wij EUR 6,95 aan verzendkosten per bestelling.

Hoe kan je bloemen het beste verzorgen?

Onze bloemist garandeert dat de bloemen die je laat bezorgen in Leiden minstens zeven dagen prachtig mooi blijven. Wil je nog veel langer van het bloemstuk genieten? Zorg er dan voor dat je de bloemen direct na ontvangst afsnijdt met een scherp mes, zodat bacteriën worden verwijderd en de haarvaten mooi open blijven. Zet de bloemen vervolgens in een schone vaas en let erop dat de bladeren het water niet raken. Meer verzorgingstips vind je hier.