Bloemist Leimuiden

Op zoek naar een prachtig boeket bloemen in Leimuiden? Bij De Duinroos ben je aan het juiste adres.

Als bloemenwinkel en bloemist Leimuiden hebben wij alles in huis om jouw perfecte boeket samen te stellen. We bezorgen jouw boeket graag op het gewenste adres in Leimuiden en omgeving. Of je nu op zoek bent naar een romantisch boeket rozen, een vrolijk plukboeket of een klassiek boeket tulpen, bij De Duinroos hebben wij voor iedere gelegenheid het perfecte boeket in huis.

Bloemenwinkel Leimuiden: kies voor De Duinroos

Boeket bloemen bestellen Leimuiden

Als je op zoek bent naar een mooi boeket bloemen in Leimuiden, dan ben je bij De Duinroos aan het juiste adres. Onze bloemisten stellen met zorg en aandacht jouw perfecte boeket samen, precies zoals jij het wilt.

Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag geleverd

Als je op werkdagen voor 14.00 uur bestelt, dan bezorgen wij jouw boeket nog dezelfde dag in Leimuiden. Bestel je jouw boeket op zaterdag voor 12.00 uur, dan bezorgen wij ook nog dezelfde dag in Leimuiden. Zo maak je altijd indruk met een prachtig boeket van De Duinroos.

Bloemen bezorgen in Leimuiden: makkelijk en snel

Wil je jouw bloemen laten bezorgen in Leimuiden? Bij De Duinroos is dat geen enkel probleem. Wij bezorgen jouw boeket op ieder gewenst moment in Leimuiden en omgeving. Zo kun je eenvoudig en snel een mooi cadeau regelen voor iemand die je liefhebt. En met onze 7 dagen vaasgarantie weet je zeker dat jouw boeket lang mooi blijft. Bestel bij De Duinroos en laat jouw boeket bezorgen in Leimuiden.

Boeket van de maand in Leimuiden

Alles bekijken

Bloemenwinkel Leimuiden: kies voor De Duinroos

Duurzame bloemist voor bezorging in Leimuiden

Bij De Duinroos vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. Daarom zijn wij gecertificeerd als duurzame bloemist. Dat betekent dat wij bij de inkoop van bloemen en planten rekening houden met het milieu en onze medemens. Zo draag je met een boeket van De Duinroos niet alleen bij aan een mooie wereld, maar ook aan een duurzame wereld.

Ruim 90 jaar ervaring

De Duinroos is met ruim 90 jaar ervaring jouw bloemenzaak voor bezorging van bloemen in Leimuiden en omgeving. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan en weten als geen ander hoe we jouw perfecte boeket samenstellen. Of het nu gaat om een verjaardagscadeau, een beterschapswens of gewoon zomaar, bij De Duinroos hebben wij voor iedere gelegenheid het perfecte boeket in huis. Kies voor De Duinroos en laat je verrassen door onze prachtige creaties.

Bloemen bestellen voor bezorging in Leimuiden bij De Duinroos

Wil je graag bloemen bestellen voor bezorging in Leimuiden? Kies dan voor De Duinroos. Wij bezorgen jouw boeket op ieder gewenst adres in Leimuiden en omgeving. Met onze uitgebreide collectie bloemen en planten zit er altijd iets tussen dat past bij jouw wensen en budget. Onze ervaren bloemisten zorgen voor een prachtig boeket dat met veel aandacht en liefde is samengesteld. Bij De Duinroos ben je altijd aan het juiste adres voor de mooiste creaties.

Hulp nodig?

Ons team staat 6 dagen per week voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze of om je vragen te beantwoorden. Happy to help!

Neem contact met ons op