Bloemen bezorgen in Nijmegen

Maak kennis met De Duinroos, jouw duurzame bloemist. Ontdek onze prachtige boeketten en bestel voor 14:00 om vandaag nog bloemen te bezorgen in Nijmegen.

Al meer dan negentig jaar staan wij voor kwaliteit en vakmanschap. Dat merk je niet alleen aan onze prachtig uitgebalanceerde bloemstukken, maar ook aan de versheid van de bloemen: wij garanderen dat het boeket minstens zeven dagen perfect mooi blijft. Alle boeketten die je bij ons bestelt worden namelijk pas na jouw bestelling geschikt, met dagverse bloemen, waarna ze zorgvuldig worden verpakt en bezorgd. Ook garanderen we dat onze bloemen duurzaam zijn geteeld, wel zo fijn voor de planeet!

Bestel direct een boeket in Nijmegen


  • Jouw duurzame bloemist in Nijmegen
  • 9.5/10 beoordeling door klanten
  • Altijd 7 dagen vaasgarantie

Wie maak jij blij met bloemen in Nijmegen?

Met een prachtig boeket vers geurende bloemen maak je iedereen blij. Onze bezorger belt aan, de ontvanger doet open en al die kleuren en geuren toveren direct een brede glimlach op het gezicht. Wie maak jij gelukkig met één van onze schitterende bloemstukken? Stuur bijvoorbeeld iemand die veel voor je heeft gedaan een speciaal bedankt boeket, of verras je geliefde met een romantische mix van rozen en andere fraaie bloemen. Onze bloemisten hebben voor iedere gelegenheid diverse passende boeketten geselecteerd, zodat jij eenvoudig het perfecte boeket kunt vinden om iemand blij te maken.

Onze bloemenwinkel in Nijmegen garandeert verse bloemen

Of je nu kiest voor een boeket met dahlia’s, gerbera’s, rozen of andere schitterende bloemsoorten, wij garanderen de allerbeste kwaliteit. Dit doen we zoals gezegd al meer dan negentig jaar. Door zorgvuldig de beste (duurzame) telers te selecteren en bij het bloemschikken de kwaliteit nog eens extra te controleren, zorgen wij ervoor dat iedere bos bloemen van de allerbeste kwaliteit is. Je mag er dan ook vanuit gaan dat de bloemen gegarandeerd zeven dagen mooi blijven in de vaas. Is dat niet zo? Dan krijg je van ons gratis een nieuw boeket.

Laat een boeket bezorgen in Nijmegen

Dé groene bloemist in Nijmegen

Niet alleen de steeltjes en bladeren van onze bloemen zijn groen, want bij ons is het hele boeket groen! Niet qua kleurenpalet, maar bij wijze van spreken: wij gebruiken namelijk bloemen afkomstig van duurzame telers in onze boeketten. Op die manier verminderen we de ecologische impact van de bloemen die jij koopt, en daar profiteert de hele wereld van. Daarnaast zetten onze bloemisten ook op het gebied van transport, afvalscheiding, verpakkingsmateriaal (circulair) en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen graag een stapje extra. Mede hierdoor mogen wij onszelf een duurzame bloemist noemen en voldoen we aan alle eisen voor het keurmerk Barometer Duurzame Bloemist.

Bloemen bezorgen in Nijmegen: voor 14:00 besteld, vandaag geleverd

Het laten bezorgen van een bos bloemen is nog nooit zo makkelijk geweest. Selecteer simpelweg het boeket waarvan jij denkt dat de ontvanger het gelukkigst wordt, schrijf een persoonlijk bericht voor op het kaartje en druk op bestel! Je kan hierbij helemaal zelf de bezorgdatum kiezen, zodat het boeket precies geleverd wordt op iemands verjaardag of een andere bijzondere dag. Liever zo snel mogelijk laten bezorgen? Dat kan ook! Als je op werkdagen voor 14:00 bestelt – of op zaterdagen voor 12:00 – kan je het boeket zelfs dezelfde dag nog laten bezorgen.

Direct bloemen bestellen

Bestel direct bij onze bloemenzaak in Nijmegen

Wie maak jij blij met een prachtige bos verse bloemen? Bestel direct jouw favoriete boeket en onze bloemist in Nijmegen gaat direct voor je aan de slag met het samenstellen van het bloemstuk. Voeg een persoonlijke boodschap toe en vergeet ook niet de naam van de afzender te vermelden. Tenzij je de bloemen anoniem wilt sturen natuurlijk!

Laat een boeket bezorgen in Nijmegen

Laat vandaag nog bloemen bezorgen

🚚 Razendsnelle bezorging door heel Nederland!

Via onze website laat je bloemen bezorgen door heel Nederland. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van vakbloemisten en bezorgen onder meer in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtEindhoven, LeeuwardenMaastricht en Middelburg.

Wij zijn jouw bloemist in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht,
Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland, Groningen, Friesland, Overijssel,
Drenthe en Flevoland.

Direct bloemen bestellen

Of neem contact op via

Veelgestelde vragen

Bezorgen jullie boeketten door heel Nijmegen?

Ja, bij ons kun je de mooiste verse bloemen door heel Nijmegen laten bezorgen. Van de binnenstad tot Dukenburg en van Lindenholt tot de Waalkade: wij bezorgen er. Zelfs in omliggende plaatsen als Beuningen, Wijchen en Elst kunnen wij iemand voor je verrassen met een prachtig boeket.

Kan ik iedere dag bloemen laten bezorgen in Nijmegen?

Bij ons kan je iedere dag bloemen laten bezorgen, behalve op zondag. Op zondag rusten onze bloemisten namelijk een dagje uit. Tijdens het bestellen kan je zelf de bezorgdatum bepalen. Wil je dat het boeket vandaag nog bezorgd wordt? Bestel dan op werkdagen voor 14:00 of op zaterdag voor 12:00 en kies vandaag als bezorgdag.

Hoe weet ik dat ik te maken heb met een duurzame bloemist?

Een hele terechte vraag! Vertrouw iemand met groene beloftes nooit op zijn blauwe ogen, zeggen wij altijd maar. Je weet dat je te maken hebt met een duurzame bloemenwinkel wanneer deze het keurmerk Barometer Duurzame Bloemist heeft. De Duinroos voldoet aan de strenge eisen van dit keurmerk, mede omdat onze bloemen duurzaam gekweekt worden. Op die manier zorgen we ervoor dat de ecologische impact van onze bloemen zo klein mogelijk is.

Hebben jullie ook boeketten voor speciale gelegenheden?

Yes, hebben we! Wij hebben bijvoorbeeld speciale boeketten voor Moederdag en voor de kerstdagen samengesteld. Ook voor de meer ‘alledaagse’ gelegenheden vind je bij ons altijd het perfecte boeket. Wil je bijvoorbeeld kersverse ouders feliciteren? Denk dan eens aan één van onze bijzondere geboorteboeketjes.

Kan ik ook iets leuks toevoegen aan mijn boeket?

Natuurlijk! Je kan het bij ons zo feestelijk en persoonlijk maken als je zelf graag wilt. Bij ieder boeket voegen we een kaartje toe, waarop je zelf een unieke boodschap mag schrijven. Ook bieden wij de mogelijkheid om extra cadeautjes aan een boeket toe te voegen, zoals heerlijke wijn en verrukkelijke bonbons. Zo laat je de ontvanger echt genieten!

Wat betaal ik aan verzendkosten voor een boeket?

Wij rekenen EUR 6,95 aan verzendkosten voor het bezorgen van jouw boeket op ieder adres in Nijmegen.

Blijven de bloemen die ik laat bezorgen toch wel lang mooi?

Ja, dat beloven we. Onze bloemist gebruikt alleen de meest verse bloemen om jouw boeket samen te stellen, en verpakt het op zo’n manier dat de bloemen perfect bij de ontvanger aankomen. Wij geven dan ook altijd zeven dagen vaasgarantie als we bloemen bezorgen in Nijmegen: we garanderen dat de bloemen minstens een week prachtig mooi blijven. En als je er goed voor zorgt (bekijk hier onze verzorgingstips!), blijven ze nog veel langer mooi.