Bloemist De Velde

Op zoek naar een prachtig boeket bloemen in De Velde? Bij De Duinroos ben je aan het juiste adres.

Als bloemenwinkel en bloemist De Velde hebben wij alles in huis om jouw perfecte boeket samen te stellen. We bezorgen jouw boeket graag op het gewenste adres in De Velde en omgeving. Of je nu op zoek bent naar een romantisch boeket rozen, een vrolijk plukboeket of een klassiek boeket tulpen, bij De Duinroos hebben wij voor iedere gelegenheid het perfecte boeket in huis.

Bloemenwinkel De Velde: kies voor De Duinroos

Boeket bloemen bestellen De Velde

Als je op zoek bent naar een mooi boeket bloemen in De Velde, dan ben je bij De Duinroos aan het juiste adres. Onze bloemisten stellen met zorg en aandacht jouw perfecte boeket samen, precies zoals jij het wilt.

Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag geleverd

Als je op werkdagen voor 14.00 uur bestelt, dan bezorgen wij jouw boeket nog dezelfde dag in De Velde. Bestel je jouw boeket op zaterdag voor 12.00 uur, dan bezorgen wij ook nog dezelfde dag in De Velde. Zo maak je altijd indruk met een prachtig boeket van De Duinroos.

Bloemen bezorgen in De Velde: makkelijk en snel

Wil je jouw bloemen laten bezorgen in De Velde? Bij De Duinroos is dat geen enkel probleem. Wij bezorgen jouw boeket op ieder gewenst moment in De Velde en omgeving. Zo kun je eenvoudig en snel een mooi cadeau regelen voor iemand die je liefhebt. En met onze 7 dagen vaasgarantie weet je zeker dat jouw boeket lang mooi blijft. Bestel bij De Duinroos en laat jouw boeket bezorgen in De Velde.

Boeket van de maand in De Velde

Alles bekijken

Bloemenwinkel De Velde: kies voor De Duinroos

Duurzame bloemist voor bezorging in De Velde

Bij De Duinroos vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. Daarom zijn wij gecertificeerd als duurzame bloemist. Dat betekent dat wij bij de inkoop van bloemen en planten rekening houden met het milieu en onze medemens. Zo draag je met een boeket van De Duinroos niet alleen bij aan een mooie wereld, maar ook aan een duurzame wereld.

Ruim 90 jaar ervaring

De Duinroos is met ruim 90 jaar ervaring jouw bloemenzaak voor bezorging van bloemen in De Velde en omgeving. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan en weten als geen ander hoe we jouw perfecte boeket samenstellen. Of het nu gaat om een verjaardagscadeau, een beterschapswens of gewoon zomaar, bij De Duinroos hebben wij voor iedere gelegenheid het perfecte boeket in huis. Kies voor De Duinroos en laat je verrassen door onze prachtige creaties.

Bloemen bestellen voor bezorging in De Velde bij De Duinroos

Wil je graag bloemen bestellen voor bezorging in De Velde? Kies dan voor De Duinroos. Wij bezorgen jouw boeket op ieder gewenst adres in De Velde en omgeving. Met onze uitgebreide collectie bloemen en planten zit er altijd iets tussen dat past bij jouw wensen en budget. Onze ervaren bloemisten zorgen voor een prachtig boeket dat met veel aandacht en liefde is samengesteld. Bij De Duinroos ben je altijd aan het juiste adres voor de mooiste creaties.

Hulp nodig?

Ons team staat 6 dagen per week voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze of om je vragen te beantwoorden. Happy to help!

Neem contact met ons op

Of neem contact op via