Bloemen bezorgen in Deventer

Bloemen laten bezorgen in Deventer? Laat verse bloemen van #1 kwaliteit vandaag nog bezorgen door onze duurzame bloemist in Deventer en maak iemands dag!

Wie verras jij met een bijzonder boeket bloemen? Stuur jij een boeket rode rozen naar die ene waar je zo vaak aan moet denken? Of wil je een goede vriend of collega laten zien hoeveel je het waardeert wat die voor jou gedaan heeft? Wat de reden ook is, je brengt je boodschap over met een bos bloemen. Bestel je jouw boeket bij De Duinroos? Dan ben je gegarandeerd van veilingverse bloemen van de allerbeste kwaliteit en met een minimale milieu-impact. Laat vandaag nog bezorgen of selecteer een bezorgdatum. Onze lokale bloemist zorgt er dan voor dat het boeket perfect aankomt bij de gelukkige ontvanger.

Bestel direct een boeket in Deventer


  • Jouw duurzame bloemist in Deventer
  • 9.5/10 beoordeling door klanten
  • Altijd 7 dagen vaasgarantie

Wij bezorgen bloemen door heel Deventer

Onze bloemenzaak in Deventer bezorgt zes dagen per week (zondag rusten we uit) de mooiste boeketten door heel Deventer. Wanneer je op werkdagen voor 14:00 en op zaterdag voor 12:00 bestelt, kunnen we dit zelfs dezelfde dag nog voor je doen! Dit kan op ieder adres in Deventer en zelfs daarbuiten. Van de binnenstad tot De Hoven en van Zandweerd tot Voorstad: onze bezorgers kennen er de weg. En wist je dat wij ook bloemen bezorgen bij bedrijven en bijvoorbeeld ziekenhuizen? Geef bij je bestelling aan bij welk kantoor of welke kamer we moeten zijn, en wij zorgen dat het boeket piekfijn aankomt.

De mooiste bloemen voor iedere gelegenheid

Een prachtige bos bloemen komt altijd gelegen. Toch zijn er natuurlijk gelegenheden waarbij een fleurig boeket nog leuker is dan anders. Zo is een bos rozen hét cadeau voor Valentijnsdag of op een bijzondere datum. Heeft iemand een rijbewijs gehaald of een opleiding afgerond? Dan is het erg leuk om deze persoon te feliciteren met een geslaagd boeket. En welke tijd van het jaar het ook is, je maakt altijd indruk met een seizoensboeket. Dit zijn speciaal door onze bloemist samengestelde boeketten met de bloemen die op dat moment het mooist bloeien.

Laat een boeket bezorgen in Deventer

Onze bloemenzaak in Deventer staat voor #1 kwaliteit

Wij garanderen dat alle bloemen die je via onze website bestelt, minstens zeven dagen perfect mooi vers blijven. En als je er goed voor zorgt, zelfs nog veel langer. Al sinds de jaren ’30 van de vorige eeuw staan onze bloemisten voor kwaliteit en vakmanschap. Het perfecte boeket, daar gaan we voor. Dit begint met het zorgvuldig selecteren van bloemen op de bloemenveiling en deze onder ideale condities transporteren naar de bloemenwinkel. En pas vlak voor de bezorging wordt het boeket geschikt en netjes verpakt, zodat de bloemen perfect aankomen bij de ontvanger.

Een echt duurzame bloemenwinkel in Deventer

Duurzaamheid speelt ook in de bloemenwereld een steeds grotere rol. Als geen ander zijn we er bij De Duinroos van bewust dat ook wij ons steentje moeten bijdragen aan een groenere toekomst. Daarom werken wij hard aan het verduurzamen van al onze processen en werken we met duurzaam geteelde bloemen. Mede hierdoor zijn wij beloond met het Gouden keurmerk van de Barometer Duurzame Bloemist. En daar zijn we stiekem best trots op!

Direct bloemen bestellen

Koop nu bloemen bij dé bloemist van Deventer!

Wie in Deventer maak jij blij met een prachtige bos verse snijbloemen? Bestel nu bij onze duurzame bloemist in Deventer, kies de bezorgdag en gun een dierbare een onvergetelijk moment! Kies zelf de bezorgdatum of laat vandaag nog bezorgen (als je op werkdagen voor 14:00 of op zaterdag voor 12:00 bestelt). Voeg een kaartje toe met een originele boodschap om het nóg persoonlijker te maken of laat leeg voor een perfect mysterieus cadeau!

Laat een boeket bezorgen in Deventer

Laat vandaag nog bloemen bezorgen

🚚 Razendsnelle bezorging door heel Nederland!

Via onze website laat je bloemen bezorgen door heel Nederland. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van vakbloemisten en bezorgen onder meer in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtEindhoven, LeeuwardenMaastricht en Middelburg.

Wij zijn jouw bloemist in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht,
Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland, Groningen, Friesland, Overijssel,
Drenthe en Flevoland.

Direct bloemen bestellen

Of neem contact op via

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt het boeket bezorgd?

Wanneer jij dat wilt! Wanneer je op werkdagen voor 14:00 of op zaterdagen voor 12:00 je bestelling plaatst, kun je er zelfs voor kiezen om het dezelfde dag nog te laten bezorgen, met uitzondering van zondagen. Liever een andere dag laten bezorgen? Selecteer dan simpelweg de gewenste bezorgdatum tijdens het bestellen.

Bezorgen jullie bloemen in heel Deventer?

Ja! Je kunt het door jou bestelde boeket op ieder adres in Deventer laten bezorgen. Dit kan een woonadres zijn, maar bijvoorbeeld ook een bedrijf of een ziekenhuis. Ook net buiten Deventer kan je bij ons overigens een boeket laten bezorgen, zoals in Twello, Diepenveen en Epse. Onze lokale bloemist kent namelijk overal de weg!

Wat als de ontvanger niet thuis is?

Is de ontvanger niet thuis wanneer onze bezorger voor de deur staat? Geen zorgen! Wij zullen dan namelijk bij meerdere buren proberen om het boeket daar af te leveren. Is er ook geen enkele buur thuis? Dan gaat het boeket weer mee naar de lokale bloemist in Deventer. In alle gevallen wanneer iemand niet thuis is zullen wij een niet-thuiskaartje in de brievenbus doen. Hierop staat dan het adres vermeld van de buren of de bloemist waar het boeket is afgeleverd. 

Hoe lang blijven de bloemen mooi in de vaas?

Wij garanderen dat alle bloemen die je bij ons bestelt minstens zeven dagen lang perfect mooi blijven in de vaas. Onze bloemisten maken namelijk enkel gebruik van de beste kwaliteit bloemen en besteden veel zorg aan het zo goed mogelijk verpakken van het boeket. En als je goed voor de bloemen zorgt, dan kan je zelfs nog veel langer van het boeket genieten. Gebruik bijvoorbeeld altijd een schone vaas, schoon water en zorg dat er geen bladeren in het water komen. Zo krijgen bacteriën geen kans. Meer weten? Bekijk hier al onze verzorgingstips.

Hoeveel bedragen de bezorgkosten in Deventer?

Per bestelling brengen wij EUR 6,95 in rekening aan bezorgkosten.

Wat is precies een duurzame bloemist?

Een duurzame bloemist zorgt ervoor dat de impact van de door jou bestelde bloemen op het milieu, het klimaat en de samenleving zo klein mogelijk is. Dit doen wij bijvoorbeeld door bij het inkopen goed te letten op hoe de bloemen zijn gekweekt. Wij kopen dan ook zoveel mogelijk gecertificeerde en biologische bloemen in. Daarnaast letten we goed op het gebruik van schoonmaakmiddelen en verpakkingen, en gebruiken we groene stroom. Ook voor het transport van de bloemen: want dit gebeurt zo veel mogelijk elektrisch en op de (elektrisch) fiets. Ons gouden keurmerk van de Barometer Duurzame Bloemist laat zien dat we op dit gebied goed bezig zijn!

Hoe maak ik het boeket nog specialer?

Je kan de gelukkige ontvanger nog gelukkiger maken door je boeket extra speciaal te maken. Dit kan bijvoorbeeld door iets lekkers aan het boeket toe te voegen. Wat dacht je van bruisende fles heerlijke prosecco of anders een fles verrukkelijke witte wijn? Of anders een doosje met piekfijne chocoladebonbons? Kies hiervoor één van de speciale combinatieboeketten en onze bloemist in Deventer bezorgt de bloemen samen met het lekkers!