Bloemen bezorgen in Helmond

Een speciaal persoon verrassen met een prachtige bos verse snijbloemen? Bestel hier jouw boeket bij dé duurzame bloemist in Helmond en laat vandaag nog bezorgen op ieder adres.

Of je nu wilt zeggen dat je aan iemand denkt, beterschap wil wensen of feliciteren met een bijzondere mijlpaal: je doet het met bloemen. Al meer dan 80 jaar staat De Duinroos voor kwaliteit en vakmanschap. Voor ieder boeket selecteren wij zorgvuldig de beste (duurzame) bloemen, direct van de veilig. Door het boeket pas vlak voor het de deur uitgaat met passie te schikken en secuur te verpakken, garanderen we een 100% perfect boeket. En als je wilt voegen we er ook nog een doosje heerlijke chocolade of een fles met de lekkerste wijn aan toe. Daar maak je indruk mee!

Bestel direct een boeket in Helmond

Laat vandaag nog bezorgen door dé bloemenwinkel in Helmond

Wil jij iemand vandaag nog blij maken met heerlijk geurend boeket verse bloemen? Dat kan! Bestel vandaag voor 14:00 (op werkdagen, op zaterdag voor 12:00) en kies voor direct bezorgen. Onze bloemisten zorgen er dan voor dat het boeket vandaag nog wordt bezorgd. Laat je het bloemstuk liever op een andere dag bezorgen? Ook geen probleem: je kan iedere datum die je wilt als bezorgdag kiezen. Behalve de zondagen, want dan genieten onze bloemisten van hun welverdiende rust.

Wie mag onze bloemist in Helmond voor jou verrassen?

Wie gun jij het om een fleurige verrassing te ontvangen? Die ene persoon misschien, waar je al zo lang gevoelens voor hebt die je niet onder woorden kan brengen? Of één van je ouders, die altijd voor je klaar hebben gestaan en die je gewoon eens wilt bedanken voor alles wat ze gedaan hebben? Een bos bloemen is hét perfecte geschenk. Kies bijvoorbeeld voor een schitterend seizoensboeket vol seizoenskleuren. Met zo’n boeket breng je ook nog eens een hele natuurlijke sfeer in iemands huis.

Bestel direct een boeket

Al meer dan 90 jaar kwaliteit en vakmanschap

Al sinds de jaren ’30 van de vorige eeuw ben je bij De Duinroos aan het goede adres voor veilingverse bloemen van de allerbeste kwaliteit. Daar zijn we ontzettend trots op, en we doen er alles aan om ook de komende 90 jaar #1 kwaliteit te blijven leveren. Wij maken bijvoorbeeld altijd gebruik van verse bloemen, die pas op het laatste moment geschikt worden. Daarnaast werken we met ervaren bloemisten die als geen ander weten hoe ze de juiste balans tussen kleuren, hoogtes en bloemgroottes kunnen vinden. Daardoor kunnen we garanderen dat ieder boeket niet alleen perfect vers is, maar ook zo mooi als moeder natuur het bedoelt heeft!

Onze duurzame bloemenzaak in Helmond staat voor je klaar

En niet alleen op het gebied van kwaliteit doen we ons best, ook op het gebied van duurzaamheid willen we voorop lopen. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van duurzaam geteelde bloemen en besteden veel aandacht aan onder meer ons energieverbruik, verpakkingsmaterialen en schoonmaakmiddelen. Mede hierdoor mogen wij dan ook het Gouden keurmerk van de Barometer Duurzame Bloemist dragen! Vind jij het ook belangrijk dat jouw cadeau bijdraagt aan een duurzamere wereld? Bestel dan nu jouw boeket bij onze bloemist in Helmond, laat vandaag nog bezorgen of kies zelf de bezorgdatum!

Direct bloemen bestellen

Vandaag nog bestellen bij onze bloemenwinkel in Helmond?

Wil jij vandaag nog een schitterend boeket bloemen in Helmond bezorgen? Of wil je iemand op een speciale dag verrassen? Of gewoon je eigen huis lekker opfleuren? Bij onze bloemist is alles mogelijk. Selecteer simpelweg jouw favoriete boeket en bestel direct! Als je vandaag nog voor 14:00 (of op zaterdag voor 12:00) bestelt, bezorgen we de bloemen vandaag nog. En anders direct de volgende dag.

Direct bloemen bestellen

Laat vandaag nog bloemen bezorgen

🚚 Razendsnelle bezorging door heel Nederland!

Via onze website laat je bloemen bezorgen door heel Nederland. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van vakbloemisten en bezorgen onder meer in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtEindhoven, LeeuwardenMaastricht en Middelburg.

Wij zijn jouw bloemist in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland, Groningen, Friesland, Overijssel, Drenthe en Flevoland.

Direct bloemen bestellen

Veelgestelde vragen

Kan ik echt vandaag nog bloemen laten bezorgen in Helmond?

Zeer zeker! Wil jij vandaag nog spontaan iemand verrassen met een boeket? Dan regelen wij dat voor je! Het enige waar je dan op moet letten is dat je de bestelling voor 14:00 plaatst (of op zaterdag voor 12:00) en aangeeft dat je het zo snel mogelijk wilt laten bezorgen. Bestel je na die tijd? Dan wordt het boeket de volgende dag bezorgd. Met uitzondering van de zondagen, want dan is het rustdag voor onze bloemisten.

Bezorgen jullie bloemen op ieder adres in Helmond?

Zeker! Je kunt de bloemen die je bij ons bestelt op ieder adres in Helmond laten bezorgen. En zelfs daarbuiten, want in bijvoorbeeld Eindhoven, Best of Valkenswaard bezorgen wij ook! En wil je iemand op het werk verrassen of iemand in het ziekenhuis een hart onder de riem steken met een beterschap boeket? Ook dat kan bij ons! Geef bij het bestellen aan waar we precies moeten zijn in het gebouw en wij zorgen dat het boeket er komt!

Wat gebeurt er als de ontvanger niet thuis is bij de bezorging?

Het leukst is het natuurlijk als de ontvanger de bloemen persoonlijk in ontvangst kan nemen. Maar is de ontvanger nu niet thuis? Dan is er gelukkig geen man overboord. In negen van de tien gevallen kunnen wij het bloemstuk dan afleveren bij één van de buren. Lukt dat ook niet? Dan neemt de bezorger het boeket weer mee naar de bloemenwinkel in Helmond en kan het daar afgehaald worden. Wanneer iemand niet thuis is doen we altijd een kaartje in de bus, met daarop het adres waar het boeket is heengebracht.

Hoe zorg ik ervoor dat de bloemen lang mooi blijven?

Omdat wij ieder boeket met de grootste zorg samenstellen, garanderen we dat het door jou bestelde boeket minstens zeven dagen mooi blijft in de vaas. Door er goed voor te zorgen, blijven de bloemen zelfs nog veel langer mooi. Belangrijk is dat je de bloemen bij ontvangst schuin afsnijdt met een scherp mes, zodat de haarvaten intact blijven. Zet de bloemen vervolgens zo snel mogelijk op water, en zorg dat het water schoon is en blijft. Gebruik dus altijd een schone vaas, kijk uit met bladeren in het water en ververs het water regelmatig. Zo krijgen bacteriën geen kans en geniet je het langs van de bloemen.

Hoeveel kost het bezorgen in Helmond?

Voor het bezorgen van een boeket in Helmond brengen wij EUR 6,95 aan bezorgkosten in rekening.

Met welke bloemen laat ik mijn hart spreken?

Wanneer woorden te kort schieten, is een bos bloemen perfect om iemand te vertellen wat je voelt. Wil je bijvoorbeeld passie en liefde tonen? Laat je hart dan spreken met een boeket met rode rozen. Zoek je een geschikt boeket om je moeder te bedanken voor alles wat ze voor je gedaan hebt? Kies dan voor bijvoorbeeld dahlia’s of chrysanten. Dit zijn namelijk bloemen die staan voor dankbaarheid en bewondering!

Hoe maak ik mijn cadeau nog persoonlijker?

Dat kan bij onze bloemist in Helmond op verschillende manieren. We sturen altijd een kaartje mee met het boeket, waar je zelf een leuke persoonlijke boodschap of een gedicht op kan schrijven. Ook kan je ervoor kiezen iets extra’s bij het boeket toe te voegen. Houd de gelukkige ontvanger bijvoorbeeld enorm van Italiaanse schuimwijnen? Kies dan voor een bos bloemen in combinatie met een heerlijke fles prosecco. Zo laat je echt zien dat je iemand kent en zorg je voor een onvergetelijk cadeau!