Herroepingsrecht

Voldoet een artikel niet aan je verwachting? Jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren. Indien je één of meerdere items van je bestelling wilt terugsturen is dit geen probleem.

🌸 Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Bestellingen van bloemen en planten uitgezonderd.

🌸 Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

🌸 Enkel de kosten en het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Zonder bewijs van verzending met track&trace code worden zoekgeraakte zendingen niet terugbetaald.

🌸 De verzendkosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.

🌸 Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de webwinkel geretourneerd worden.

🌸 Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via duinroos@duinroos.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour - mits het product in goede orde retour ontvangen is - terugstorten.

🌸 Houd er rekening mee dat Duinroos retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief labels en verpakkingen en met alle geleverde toebehoren worden teruggestuurd.

🌸 Mocht het geretourneerde product beschadigden of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig om het product te proberen, dan kan deze waardevermindering van het product aan je worden doorberekend. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

🌸 De retourzending kan worden verstuurd naar:

De Duinroos
Koningstraat 21
1941 BA Beverwijk