Valentijnscadeau voor hem: de 6 leukste cadeau-ideeën!

Hoewel ze het misschien niet snel zullen toegeven, zijn ook mannen gek op cadeautjes. Nu is het wel zo de heren vaak wat andere dingen leuk vinden dan de ladies. Met een doosje chocolade ga je z’n hart waarschijnlijk niet sneller doen kloppen. Benieuwd wat wel een geschikt valentijnscadeau is voor hem? Hier zijn de zes leukste cadeau-ideeën voor mannen!

1. Een valentijnsboeket

Met stip op één, het ultieme valentijnscadeau: een valentijnsboeket! Want niets is zo romantisch als een weelderige bos vol geuren en kleuren cadeau krijgen van die ene speciale persoon. Een boeket valentijnsbloemen is natuurlijk heel spannend om te geven wanneer jullie nog niet zo lang aan het daten zijn, maar ook als je al veertig jaar samen bent zijn bloemen op Valentijnsdag dé manier om de passie weer helemaal tot leven te wekken.

Kies bij het geven van een boeket voor Valentijnsdag voor bloemen die staan voor romantiek en passie, zoals rode rozen, dahlia’s en rode tulpen. Met deze bloemen zeg je: ik voel iets heel bijzonders voor jou!

Wil je het geven van een valentijnsboeket tot een extra beleving maken? Laat dan een valentijnsboeket bezorgen! Dit kan bij ons door heel Nederland en als je wilt, kun je nu alvast de bezorging inplannen voor 14 januari.

2. Een weekendje weg als valentijnscadeau voor hem

Bedenk dat mannen verder niet zo houden van spulletjes, maar des te meer van ervaringen. Wat is er dus leuker dan om hem een onvergetelijke ervaring samen met jou cadeau te geven? Een weekendje weg met z’n tweeën kun je zo gek en bijzonder maken als je zelf wilt. Natuurlijk kun je alvast vliegtickets kopen voor een lang weekend New York of Istanbul, maar je kunt het ook heel simpel houden. Boek bijvoorbeeld een hotel in een stad in de buurt of ga lekker met z’n tweeën in de auto naar Duitsland. Wedden dat hij dit helemaal geweldig zal vinden?

3. Ga samen naar de sauna of wellness op Valentijnsdag

Houden jullie ervan om samen te genieten? Dan is een bezoekje aan de sauna of wellness het ultieme verwencadeau bij uitstek! Heel leuk is bijvoorbeeld om een koppelmassage te boeken, zodat jullie samen helemaal tot ontspanning kunnen komen. Na afloop ga je dan lekker bubbelen met een glaasje champagne erbij en eventueel kun je er ook een hotelovernachting bij nemen. Ook heel leuk, maar dan moet je er wel vroeg bij zijn omdat deze meestal al vroeg zijn volgeboekt op Valentijnsdag: een privésauna! Ook hier kun je samen heerlijk ontspannen en genieten, en hoef je nooit te wachten op een plekje in de sauna!

4. Geef een diner voor twee cadeau voor valentijn

In de categorie sensuele ervaringen hebben we er nog één: neem je valentijn mee naar een mooi restaurant! Veel restaurants serveren speciale valentijnsmenu’s met bijvoorbeeld vier of vijf gangen. Hiermee kunnen jullie samen de hele avond genieten van mooie gerechten, heerlijke wijnen en natuurlijk elkaar. Je kunt het extra persoonlijk maken door hem mee te nemen naar zijn favoriete restaurant, maar een cadeau als dit is ook heel leuk om te combineren met een weekendje weg. Houd er overigens rekening mee dat restaurants vaak heel druk zijn met Valentijnsdag, dus reserveer op tijd! 

5. Een romantische wandeling

Romantiek hoeft niet duur te zijn! Want de leukste dates zijn soms zelfs gratis. Houden jullie beiden van natuur en lekker wandelen? Neem jouw date, minnaar of echtgenoot dan lekker mee naar het bos of de heide en geniet samen van al het moois dat onze natuur te bieden heeft! Ga bijvoorbeeld laat in de middag het bos in en wacht tot de schemering valt. Grote kans dat je dan herten en reeën ziet. Ondanks dat zo’n ervaring niets kost kan het herinneringen opleveren die jullie nog jarenlang samen zullen koesteren.

6. Leuk cadeau voor hem en haar: een foto van jullie allebei

En tot slot, nu we het toch over herinneringen hebben: een leuke foto van jullie samen! De meeste mannen zijn helemaal niet bezig met het maken en bewaren van foto’s, laat staan dat ze deze laten afdrukken en inlijsten. Maar vergis je niet: ook mannen vinden het superleuk om met een foto herinnerd te worden aan een bijzonder moment. Zoek je dus een bijzonder valentijnscadeau voor hem, waar jullie samen dagelijks van kunnen genieten? Kies dan jullie mooiste foto en lijst hem in!