Bloemen bezorgen in Tilburg

Een boeket bloemen bezorgen in Tilburg? Of je nu iemand wilt feliciteren, beterschap wil wensen of indruk wil maken: wij bezorgen het perfecte veilingverse boeket vandaag nog!

Omdat wij samenwerken met de beste duurzame bloemisten in Tilburg, kunnen wij door heel Tilburg snel een boeket voor je bezorgen. Wanneer je voor 14:00 (op zaterdag voor 12:00) bestelt, kan dat zelfs vandaag nog! Bij wie mogen wij jouw boeket bezorgen? Bij die ene speciale persoon misschien? In het ziekenhuis, om sterkte te wensen? Of bij je moeder, gewoon zomaar, omdat je aan haar denkt? Ontdek al onze prachtige bloemstukken, kies er één uit en maak vandaag nog iemands dag!

Bestel direct een boeket in Tilburg


  • Jouw duurzame bloemist in Tilburg
  • 9.5/10 beoordeling door klanten
  • Altijd 7 dagen vaasgarantie

Laat vandaag nog een boeket bezorgen in Tilburg

Onze lokale bloemisten in Tilburg staan zes dagen in de week (zondag rusten ze uit) voor jouw klaar om een bloemetje te bezorgen. Door jouw favoriete boeket via onze website te bestellen, maak je niet alleen de ontvanger blij, maar steun je ook lokale ondernemers. Hoe het werkt? Heel simpel: plaats via onze website jouw bestelling en selecteer de bezorgdatum en het adres. Vervolgens sturen wij jouw bestelling door naar de bloemist die het dichtst in de buurt van de ontvanger zit en die zorgt er dan voor dat het boeket perfect wordt afgeleverd op het juiste adres.

Altijd een perfect boeket bij onze bloemenzaak in Tilburg

Met een bos bloemen maak je altijd een goede indruk. Maar wil je nou een extra goede indruk maken? Zorg er dan voor dat het boeket aansluit bij het moment en bij de persoon die je er blij mee wilt maken. In nauwe samenwerking met de beste floristen van Nederland hebben wij een zorgvuldige selectie gemaakt van boeketten die perfect passen bij verschillende gelegenheden. Wil je bijvoorbeeld kersverse ouders feliciteren met hun zoon of dochter? Dan zit je altijd goed met een geboorteboeket, eventueel met een knuffeltje voor de kleine! Gaat het om een verjaardag of jubileum? Kies dan één van onze feestelijke felicitatieboeketten. Wat je ook wil zeggen, je zegt het met onze bloemen!

Laat een boeket bezorgen in Tilburg

Al negentig jaar veilingverse bloemen

Bij De Duinroos leveren we al negentig jaar lang boeketten van de allerbeste kwaliteit. Dat begon toen, en begint nog steeds, met het selecteren van de beste bloemen op de bloemenveiling. Vervolgens worden deze bloemen zorgvuldig getransporteerd naar onze bloemenzaak, waar ze dagvers geschikt worden en direct verkocht of bezorgd. Omdat wij iedere dag weer verse bloemen inkopen, ben je altijd gegarandeerd van de meest verse bloemen. Al negentig jaar lang! Wij garanderen dan ook dat jouw boeket minstens een week lang perfect mooi blijft.

Kies voor een duurzame bloemist in Tilburg

In die negentig jaar is er een hoop veranderd in de bloemenwereld, en met name de laatste tien jaar is duurzaamheid een steeds grotere rol gaan spelen. Wij zijn ons als grote bloemist heel bewust van de impact die wij kunnen maken en daarom zetten wij ons in om voorop te lopen op het gebied van duurzaamheid. Wij zijn dan ook aangesloten bij de Barometer Duurzame Bloemist en mogen met trots het keurmerk Goud dragen. Dit betekent dat de bloemen die wij inkopen duurzaam geteeld zijn, dat wij zuinig omgaan met energie en dat we ook goed opletten met schoonmaakmiddelen en verpakkingsmaterialen. Bestel je dus bloemen via onze website? Dan draag je bij een duurzamere sierteeltsector en heeft jouw boeket minimale milieu-impact.

Direct bloemen bestellen

Direct bloemen bestellen en laten bezorgen in Tilburg

Wie maak jij blij met een prachtig boeket duurzame bloemen? Verras met een weelderig veldboeket of laat iemands hart smelten met een schitterend boeket rode rozen! Bestel voor op werkdagen voor 14:00 of op zaterdag voor 12:00 en laat vandaag nog jouw boeket bloemen bezorgen in Tilburg. Vergeet ook niet je naam op het kaartje te vermelden of laat dit bewust leeg om het spannend te houden. Het is allemaal helemaal aan jou!

Laat een boeket bezorgen in Tilburg

Laat vandaag nog bloemen bezorgen

🚚 Razendsnelle bezorging door heel Nederland!

Via onze website laat je bloemen bezorgen door heel Nederland. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van vakbloemisten en bezorgen onder meer in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtEindhoven, LeeuwardenMaastricht en Middelburg.

Wij zijn jouw bloemist in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht,
Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland, Groningen, Friesland, Overijssel,
Drenthe en Flevoland.

Direct bloemen bestellen

Of neem contact op via

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt het boeket afgeleverd?

Het boeket wordt bezorgt wanneer jij dat graag wilt. Je kunt dan ook helemaal zelf de bezorgdag bepalen, met uitzondering van de zondagen. Wil je het boeket vandaag nog laten bezorgen bij iemand in Tilburg? Bestel dan voor 14:00 (op zaterdag voor 12:00) en onze lokale bloemist in Tilburg zorgt ervoor dat het boeket vandaag nog aankomt. Bestel je na die tijd? Dan worden jouw bloemen de volgende dag bezorgd.

Kan ik ook in het ziekenhuis of op het werk laten bezorgen?

Ja, dat kan! Wil jij iemand verrassen op het werk of iemand in het ziekenhuis een hart onder de riem steken? Geef dan bij het bestellen simpelweg het werkadres of het adres van het ziekenhuis en dan zorgen wij dat het daar bezorgd wordt. Geef bij ziekenhuizen en grote kantoorpanden alsjeblieft wel even in de opmerkingen aan waar de bezorger precies moet zijn, dan hoeft hij niet het hele gebouw door te zoeken.

Wat als de ontvanger niet open doet?

Wanneer je iemand thuis wilt verrassen kan het natuurlijk altijd gebeuren dat die persoon niet thuis is. Gelukkig is dat helemaal geen probleem. Doet er niemand open op het moment dat onze bezorger voor de deur staat? Dan leveren we het bloemstuk gewoon af bij de buren en doen we een niet-thuiskaartje in de brievenbus met daarop het adres waar het boeket kan worden afgehaald. En is nu ook toevallig net geen één buur thuis? Dan neemt de bezorger het boeket mee terug naar onze bloemist in Tilburg en kan het daar worden afgehaald.

Wat betekent zeven dagen vaasgarantie?

Op ieder boeket dat je bij ons bestelt en laat bezorgen in Tilburg krijgt de ontvanger standaard zeven dagen vaasgarantie. Dit wil zeggen dat wij garanderen dat de bloemen minstens een volle week lang perfect mooi blijven. Al onze boeketten worden namelijk met zorg samengesteld met veilingverse bloemen, en vervolgens heel voorzichtig verpakt en verzonden. Op die manier ben je verzekerd van de meest verse bloemen en blijven ze minstens een week prachtig mooi in de vaas.

Hoeveel kost het om een boeket te laten bezorgen?

Per bestelling brengen wij EUR 6,95 aan verzendkosten in rekening.

Kan ik ook bloemen bestellen met iets extra’s?

Ja dat kan! Wil jij iemand nog eens extra in de watten leggen met bijvoorbeeld een doosje chocolade, een heerlijke fles wijn of een zachte knuffel? Kijk dan ook eens bij onze speciale boeketten met cadeaus. Na jouw bestelling zorgen wij dan dat de bloemen samen met het cadeau bij de gelukkige ontvanger bezorgd worden. Vergeet ook niet om een kaartje toe te voegen en je naam erop te vermelden, zodat de ontvanger direct ziet wie zo attent is geweest!

Met welke bloemen zet ik iemands hart in vuur en vlam?

Heb je warme gevoelens voor iemand? Laat dan je hart spreken en laat een boeket romantische bloemen bezorgen in Tilburg! Een bos bloemen is natuurlijk sowieso perfect als romantisch cadeau, maar met een prachtig boeket rode rozen zet je 100% zeker iemands hart in vuur en vlam. Ook bloemen als rode tulpen, pioenrozen, dahlia’s en anjers symboliseren liefde en zijn dus een hele goede optie als je indruk wil maken.