Bloemen bezorgen in Zoetermeer

Bij wie laat jij bloemen bezorgen in Zoetermeer? Een veldboeket, een verrassend seizoensboeket of een bos rozen: onze duurzame bloemist in Zoetermeer bezorgt het vandaag nog voor je!

Of je nu iemand wilt feliciteren met een verjaardag of jubileum, sterkte wilt wensen in een moeilijke tijd of wilt laten zien dat je om hem of haar geeft, je doet het met bloemen. Bij De Duinroos hebben we de mooiste boeketten samengesteld voor iedere gelegenheid. Als je vandaag voor 14:00 (zaterdagen voor 12:00) bestelt, kunnen we het boeket zelfs vandaag nog voor je bezorgen. En uiteraard kan je ook helemaal zelf de bezorgdatum kiezen. Bij wie mogen wij jouw bloemen bezorgen?

Bestel direct een boeket in Zoetermeer


  • Jouw duurzame bloemist in Zoetermeer
  • 9.5/10 beoordeling door klanten
  • Altijd 7 dagen vaasgarantie

Bestel bij onze duurzame bloemist in Zoetermeer en laat bezorgen

Onze bloemisten in Zoetermeer kunnen jouw bloemen op ieder adres in Zoetermeer bezorgen. Dit kan bij iemand thuis, maar ook op het werk of in het ziekenhuis is bij ons mogelijk! Geef in grote gebouwen wel even aan waar we precies moeten zijn, zodat je zeker weet dat het boeket goed aankomt. Wij werken hiervoor nauw samen met diverse duurzaam gecertificeerde bloemisten in onder meer de wijken centrum, Oosterheem, Meerzicht en Rokkeveen, zodat een boeket altijd snel bezorgd kan worden.

Zeg het met een boeket!

Er zijn weinig dingen in de wereld die zoveel zeggen dan een bloem in bloei. Wij mensen hebben woorden nodig, maar een bloem, die bloeit gewoon. Vooral wanneer woorden eigenlijk tekort schieten, is een boeket in bloei daarom perfect om jouw gevoelens mee uit te drukken. Ben je bijvoorbeeld zo smoorverliefd dat het woord smoorverliefd een understatement is? Laat dan je gevoelens spreken met een bos rode rozen. Of leef je juist intens mee met iemand en wil je laten weten dat je met iemand meevoelt? Dan kun je op een mooie manier beterschap wensen met één van deze speciale boeketten.

Laat een boeket bezorgen in Zoetermeer

Onze bloemenwinkel in Zoetermeer maakt het persoonlijk

Ondanks dat je met bloemen heel veel dingen kan zeggen die je met woorden niet kan zeggen, zijn er toch ook veel dingen die je juist niet met bloemen kan zeggen. Dat je er dit jaar niet bij kon zijn bijvoorbeeld, maar dat je toch hoopt dat iemand een geweldige dag heeft. Of heel simpel, dat jij de afzender bent. Daarom geven wij jou als besteller ook altijd de gelegenheid om een boodschap toe te voegen op het kaartje dat we bij de bloemen leveren. Zo kan je de verrassing extra persoonlijk maken en laten weten wie de afzender is.

Topkwaliteit bloemen bestellen in Zoetermeer 

Al meer dan negentig jaar zetten de bloemisten van De Duinroos zich met hart en ziel in om klanten de allermooiste bloemen te kunnen bieden. Van het selecteren van de allerbeste bloemen tot het vers houden en van het met passie schikken van boeketten tot het voorzichtig verpakken: aan ieder detail wordt nog net zoveel zorg besteed als toen. En sinds enige tijd alweer is ook de zorg voor onze planeet erg belangrijk geworden voor onze bloemisten. Wij zetten dan ook ons beste beentje voor om niet alleen onze klanten, maar ook het milieu en de samenleving als geheel het beste te bieden. Dit doen we bijvoorbeeld door bloemen duurzaam te laten kweken en door goed te letten op ons energieverbruik. Dat we op dit gebied goed bezig zijn, blijkt ook wel uit het gouden keurmerk dat wij mogen dragen van de Barometer Duurzame Bloemist.

Direct bloemen bestellen

Laat direct een boeket bloemen bezorgen in Zoetermeer

Bij wie mogen wij jouw bloemen bezorgen in Zoetermeer? Ontdek onze prachtige boeketten voor iedere gelegenheid en bestel direct om het boeket zo snel mogelijk door onze bloemist in Zoetermeer te laten bezorgen! Als je op werkdagen voor 14:00 bestelt, of op zaterdagen voor 12:00, kan dat zelfs vandaag nog. Liever op een speciale dag laten bezorgen? Selecteer dan de door jou gewenste datum tijdens het bestellen.

Laat een boeket bezorgen in Zoetermeer

Laat vandaag nog bloemen bezorgen

🚚 Razendsnelle bezorging door heel Nederland!

Via onze website laat je bloemen bezorgen door heel Nederland. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van vakbloemisten en bezorgen onder meer in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtEindhoven, LeeuwardenMaastricht en Middelburg.

Wij zijn jouw bloemist in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht,
Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland, Groningen, Friesland, Overijssel,
Drenthe en Flevoland.

Direct bloemen bestellen

Of neem contact op via

Veelgestelde vragen

Wanneer worden mijn bloemen bezorgd?

Het door jouw gekozen bloemstuk wordt bezorgd wanneer jij dat wilt! Je kunt bij ons namelijk helemaal zelf de bezorgdag kiezen. Als je voor 14:00 bestelt (op zaterdag voor 12:00) en dit wilt kan dat zelfs vandaag nog! Bestel je later? Dan kan het bloemetje direct de volgende dag al afgeleverd worden. Houd er alleen rekening mee dat onze bloemist op zondag gesloten is, dus dan worden er geen bloemen bezorgd in Zoetermeer.

Kan ik overal een boeket laten bezorgen in Zoetermeer?

Jazeker! Duinroos werkt met diverse lokale, duurzame bloemisten in Zoetermeer en omgeving, dus wij kunnen overal snel een boeket bezorgen. Ook buiten Zoetermeer, in bijvoorbeeld Den Haag, Leiden of Rotterdam bezorgen wij met veel plezier een boeket voor jou. Dit kan bij iemand thuis zijn, maar bijvoorbeeld ook op een school of in het ziekenhuis!

Wat als iemand niet thuis is bij de bezorging?

Het kan natuurlijk gebeuren dat de gelukkige ontvanger niet thuis is op het moment dat onze bezorger voor de deur staat. Dit vinden onze bezorgers altijd jammer, want niets maakt hen blijer dan een brede glimlach van degene voor wie de bloemen zijn. Maar geen paniek: als er niemand opendoet, bezorgen wij het boeket bij één van de buren en doen we een kaartje in de bus. Zijn ook de buren niet thuis? Dan gaat het boeket terug mee naar de lokale bloemist en kan het daar worden afgehaald.

Blijven de bloemen lang mooi?

Zeker! Wij geven op ieder bos bloemen zeven dagen vaasgarantie. Dit wil zeggen dat het door jouw bestelde boeket minstens een week lang perfect mooi blijft in de vaas. En zorgt de ontvanger goed voor de bloemen? Dan blijven ze nog veel langer mooi. Wil je weten hoe je het beste voor een boeket verse snijbloemen zorgt? Kijk dan vooral eens bij onze verzorgingstips!

Hoeveel bedragen de bezorgkosten voor Zoetermeer?

Het laten bezorgen van een boeket in Zoetermeer kost EUR 6,95, exclusief de prijs van het boeket.

Met welke bloemen wens ik iemand sterkte?

Heeft iemand een lastige tijd achter de rug? En wil je die persoon een hart onder de riem steken? Dan is het sturen van een bloemetje hier perfect voor. Hierbij gaat het natuurlijk vooral om het gebaar, dus je hoeft je echt geen zorgen te maken dat de bloemen die je stuurt niet passen bij de situatie. Maar wil je toch een opperbeste indruk maken met bloemen die staan voor troost en sympathie? Denk dan eens aan een boeket met fresia’s, hyacinten of witte lelies. Met deze bloemen laat je bij uitstek zien dat er voor iemand bent.

Kan ik in Zoetermeer ook bloemen bezorgen met iets extra’s?

Het laten bezorgen van bloemen in Zoetermeer zal sowieso een brede glimlach toveren op het gezicht van de ontvanger. Maar wil je iemand nou nog extra blij maken? Dan kan je bij ons ook iets extra’s aan het boeket laten toevoegen. Denk aan ambachtelijke chocolade of een mooie fles wijn. Onze bloemisten zullen dit extraatje dan samen met de bloemen afleveren bij de ontvanger.