Bloemen bezorgen in Ede

Boeket bloemen bestellen en laten bezorgen in Ede? Of je nu wilt feliciteren, bedanken of je hart wil laten spreken: bij ons vind je de mooiste boeketten met veilingverse bloemen. Bestel direct en laat vandaag nog bezorgen!

Geloof ons, er is niets mooiers dan een weelderige bos bloemen ontvangen. Wanneer onze bezorger aanbelt, en de deur gaat open, en dan die brede glimlach op het gezicht: onbetaalbaar. Wie gun jij zo’n bijzonder moment? Die ene persoon waar je hart sneller van gaat kloppen? Je moeder? Je oma? Of iemand die heel veel voor jou gedaan heeft de afgelopen tijd? Wie de ontvanger ook is, via onze website vind je altijd een passend boeket. Ontdek alle boeketten en bestel voor 14:00 om vandaag nog iemand blij te maken, of kies zelf de bezorgdatum.

Bestel direct een boeket in Ede


  • Jouw duurzame bloemist in Ede
  • 9.5/10 beoordeling door klanten
  • Altijd 7 dagen vaasgarantie

Vandaag nog bloemen bezorgen op ieder adres in Ede

Wanneer je via onze website een boeket bestelt, bezorg je niet alleen de ontvanger een onvergetelijke dag. Want wist je dat je ook lokale ondernemers steunt? Wij sturen jouw bestelling namelijk door naar de dichtstbijzijnde bloemist in Ede uit ons netwerk. Deze bloemist zorgt er vervolgens voor dat het boeket geschikt wordt met veilingverse bloemen en dat het wordt bezorgd op het door jouw gewenste adres. En omdat wij alleen samenwerken met bloemisten die het beste voor hebben met mens en planeet (hoge MVO-score), help je ook nog eens de wereld vooruit. Het kan dus echt!

Altijd een passend boeket bestellen in Ede

Via onze website kun je ruim vijftig verschillende boeketten bestellen, afhankelijk ook van het seizoen. Hoe maak je hier nu de perfecte keuze in? Wat ons betreft zijn er geen verkeerde keuzes, want ieder boeket heeft z’n eigen charme en unieke uitstraling. Maar om je op weg te helpen vind je in ons menu (bovenaan de pagina) speciaal geselecteerde boeketten voor verschillende momenten. Denk aan wanneer je iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of beterschap wilt wensen. Door hier voor te kiezen geef je dus een ontzettend veelzeggend cadeau!

Laat een boeket bezorgen in Ede

Bij onze bloemist in Ede vind je het ultieme cadeau

En wil je jouw bloemcadeau nog specialer maken? Denk dan ook eens aan een boeket in combinatie met een uniek cadeau! Wij hebben van horen zeggen dat een bepaald deel van ons aanbod enorm in de smaak valt bij chocoladeliefhebbers, en ook mensen die van wijn houden zijn altijd heel blij met bepaalde cadeautjes. Wil je dus zo iemand op een ultieme manier verrassen? Dan kunnen we een van die bloemcadeautjes van harte aanbevelen!

Bloemenzaak in Ede: veilingvers en duurzaam

Zoals gezegd werken wij bij De Duinroos niet met zomaar iedere bloemist samen. Alle bloemisten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Op die manier garanderen we allereerst de allerbeste, veilingverse kwaliteit: ieder boeket blijft minstens zeven dagen mooi, en als je er goed voor zorgt nog véél langer. Daarbij is ieder boeket ook zo duurzaam mogelijk: geschikt met duurzaam geteelde bloemen, vervoerd met minimale CO2-uitstoot en verpakt in afbreekbaar materiaal.

Direct bloemen bestellen

Direct bloemen laten bezorgen in Ede

Wie mogen wij uit jouw naam verrassen? Of het nu gaat om je geliefde, je tante of je rijinstructeur, wij hebben altijd het perfect boeket. Ontdek ons complete aanbod en bestel voor 14:00 om vandaag nog jouw boeket bloemen te bezorgen in Ede. En vergeet ook niet om je naam op het kaartje te vermelden, zodat de ontvanger weet aan wie die dit fantastische cadeau te danken heeft.

Laat een boeket bezorgen in Ede

Laat vandaag nog bloemen bezorgen

🚚 Razendsnelle bezorging door heel Nederland!

Via onze website laat je bloemen bezorgen door heel Nederland. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van vakbloemisten en bezorgen onder meer in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtEindhoven, LeeuwardenMaastricht en Middelburg.

Wij zijn jouw bloemist in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht,
Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland, Groningen, Friesland, Overijssel,
Drenthe en Flevoland.

Direct bloemen bestellen

Of neem contact op via

Veelgestelde vragen

Kan ik ook op zondag een boeket laten afleveren?

Nee, helaas. Op zondag rusten onze bezorgers uit en treffen de bloemisten alvast voorbereidingen om maandag optimaal uit de startblokken te kunnen schieten. Ook op kerstdagen kun je helaas geen bloemen bezorgen. Maar niet getreurd: op álle andere dagen van het jaar staan we voor je klaar! Als je wilt en je bestelt voor 14:00 (op werkdagen, op zaterdag voor 14:00), kan je zelfs vandaag nog een bloemstuk laten afleveren!

Kan ik ook in het ziekenhuis een boeket bezorgen?

Zeker! Wij bezorgen bijvoorbeeld ook in de Gelderse Vallei of in een ander ziekenhuis in Ede. Ook in bijvoorbeeld een verzorgingshuis of op een dagbesteding kan je via onze website bloemen laten bezorgen. Geef bij bezorging in het ziekenhuis of een ander openbaar gebouw wel even aan in de opmerkingen waar we precies moeten zijn, zodat onze bezorger de gelukkige ontvanger snel heeft gevonden.

Moet de ontvanger thuisblijven?

Het leukst is het natuurlijk als de gelukkige ontvanger het boeket zelf in ontvangst kan nemen. Maar het is gelukkig zeker niet zo dat de ontvanger de hele dag thuis moet blijven! Belt onze bezorger aan en doet er niemand open? Dan wordt het boeket gewoon afgegeven bij één van de buren en doen we een niet-thuiskaartje in de brievenbus met daarop het adres waar het boeket kan worden afgehaald. En zijn nou ook alle buren toevallig net niet thuis? Dan gaat het boeket weer mee terug naar de lokale bloemist en kan het daar worden afgehaald.

Welke bloemen staan voor dankbaarheid?

Heeft iemand bijvoorbeeld je tuin sneeuwvrij gemaakt? Heb je als ondernemer een medewerker die al jaren als rots in de branding fungeert? Of wil je gewoon eens laten weten hoe dankbaar je bent voor wat iemand voor je betekent? Geef dan een bos bloemen om die persoon te bedanken. In bedankt boeketten zitten veel bloemen die symbool staan voor dankbaarheid, zoals roze rozen en hortensia’s. 

Hoe veel kost het bezorgen van een bloemstuk in Ede?

De bezorgkosten voor een boeket in Ede bedragen EUR 6,95 per bestelling.

Hoe zorg ik het beste voor de bloemen?

Omdat wij onze boeketten schikken met veilingverse bloemen, ben je gegarandeerd van een boeket dat minstens zeven dagen perfect blijft. Om nog veel langer van een boeket te genieten, adviseren we om altijd een schone vaas met schoon leidingwater te gebruiken, en op te letten met bladeren in het water. Op die manier houd je bacteriën buiten de vaas en wordt het boeket niet aangetast. Zorg er ook altijd voor dat je de bloemen schuin afsnijdt met een scherp mes, zodat de vaten in de steel mooi open blijven en de bloemen het water perfect kunnen opnemen.

Waar komen jullie bloemen vandaan?

Onze bloemen worden iedere ochtend vers ingekocht op de bloemenveiling. Hierbij letten onze bloemisten niet alleen op de kwaliteit van de bloemen, maar ook op duurzaamheid. We kopen zo veel mogelijk lokaal gekweekte en biologische bloemen. Laat je via ons dus een boeket bloemen bezorgen in Ede? Dan kies je niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor duurzaamheid.