Bloemen bezorgen in Hengelo

Bij wie mogen wij voor jou bloemen bezorgen in Hengelo? Of je nu iemand wilt verrassen, de liefde wilt verklaren of wilt bedanken: je doet het vandaag nog met één van onze prachtige boeketten.

Een weelderig veldboeket, een romantische bos rode rozen of een boeket met een doosje ambachtelijke chocolade? Waar je ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat het boeket perfect wordt bezorgd op ieder mogelijk adres in Hengelo. Als je voor 14:00 bestelt (of zaterdag voor 12:00), kan het boeket zelfs vandaag nog bezorgd worden. Wie mogen wij blij maken met een schitterend bloemcadeau uit jouw naam?

Bestel direct een boeket in Hengelo

Laat vandaag nog bloemen bezorgen in Hengelo

Bij De Duinroos werken we nauw samen met diverse lokale bloemisten in Hengelo, die allen beschikken over het keurmerk Barometer Duurzame Bloemist. Op die manier kunnen wij door heel Hengelo (en daarbuiten) snel een bos bloemen voor je bezorgen. Zoals gezegd kunnen wij het boeket zo snel mogelijk (vandaag) bezorgen, maar je kunt ook zelf de bezorgdatum kiezen. Handig als je nu al een boeket wilt bestellen voor bijvoorbeeld iemands verjaardag!

Bestel bloemen in Hengelo voor iedere gelegenheid

Als geen ander weten wij hoe blij iemand kan worden van een bos bloemen. Wanneer de bezorger aanbelt, de deur gaat open en men ziet die prachtige bos verse bloemen: dat laat niemand onberoerd. Wie gun jij deze bijzondere ervaring? Wij hebben voor iedere gelegenheid speciale boeketten samengesteld, zodat jij makkelijker een keuze kunt maken. Wil je bijvoorbeeld je oma verrassen voor haar verjaardag? Wens haar dan gefeliciteerd met één van deze speciale boeketten. Is er een kindje geboren? Dan is een boeket geboorte bloemen heel leuk, ook verkrijgbaar met een donzig knuffeltje!

Bestel direct een boeket

Tip: voeg een persoonlijke boodschap toe aan het boeket!

Wij worden regelmatig gebeld door mensen die van ons een boeket hebben ontvangen, maar die helemaal niet weten wie de afzender is. Soms is dat wellicht de bedoeling, maar veel vaker niet. Vanwege de wet op de privacy mogen wij niet zomaar de gegevens van de besteller doorgeven, dus daarom een tip voor als je gaat bestellen: vergeet niet je eigen naam op het meegeleverde kaartje te vermelden! En wil je het nou nog persoonlijker maken? Schrijf dan ook een leuke boodschap of een gedicht op het kaartje. Wij geven je daar alle ruimte voor!

Kies voor een duurzame bloemenwinkel

Bij De Duinroos vinden we het belangrijk dat het plezier dat onze klanten beleven door onze bloemen, niet ten koste gaat van de toekomst van onze planeet. Daarom zetten wij ons maximaal in om de impact van onze bloemen op het klimaat, het milieu en onze samenleving tot een minimum te beperken. Dit doen wij onder meer door zoveel mogelijk duurzaam gekweekte bloemen in te kopen. Daarnaast zorgen we ervoor dat we zuinig omgaan met energie en dat we ook op het gebied van verpakkingen en schoonmaakmiddelen duurzame keuzes maken. Heel fijn is dat onze inspanningen op dit gebied niet onopgemerkt zijn gebleven, want wij mogen het keurmerk goud van de Barometer Duurzame Bloemist voeren!

Direct bloemen bestellen

Vandaag nog bestellen bij onze bloemenwinkel in Hengelo?

Wil jij vandaag nog een schitterend boeket bloemen in Hengelo bezorgen? Of wil je iemand op een speciale dag verrassen? Of gewoon je eigen huis lekker opfleuren? Bij onze bloemist is alles mogelijk. Selecteer simpelweg jouw favoriete boeket en bestel direct! Als je vandaag nog voor 14:00 (of op zaterdag voor 12:00) bestelt, bezorgen we de bloemen vandaag nog. En anders direct de volgende dag.

Direct bloemen bestellen

Laat vandaag nog bloemen bezorgen

🚚 Razendsnelle bezorging door heel Nederland!

Via onze website laat je bloemen bezorgen door heel Nederland. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van vakbloemisten en bezorgen onder meer in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtEindhoven, LeeuwardenMaastricht en Middelburg.

Wij zijn jouw bloemist in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland, Groningen, Friesland, Overijssel, Drenthe en Flevoland.

Direct bloemen bestellen

Veelgestelde vragen

Kan ik ook zelf de bezorgdatum kiezen?

Maar natuurlijk! Wil je dat wij het bloemstuk bezorgen op iemands verjaardag, een jubileum of een andere bijzondere datum? Geef dit dan aan bij het bestellen. Wij zullen er dan voor zorgen dat het boeket op die dag wordt bezorgd.

Waar kan ik bloemen laten bezorgen in Hengelo?

Bij De Duinroos kan je op ieder adres in Hengelo bloemen laten bezorgen. Sterker nog: in heel Overijssel en zelfs in heel Nederland bezorgen wij bloemen. Dus of je nu iemand in de binnenstad, in de wijk Woolde of in Enschede wilt verrassen, bij ons kan het allemaal. En wil je een boeket laten bezorgen in een ziekenhuis of op iemands werk? Geef dan wel even aan waar we precies moeten zijn, zodat de bezorger de ontvanger makkelijk kan vinden.

Wat als er niemand thuis is?

Zal je altijd zien. Wil je thuis iemand een prachtige verrassing bezorgen, is die persoon niet thuis. Gelukkig maken wij dit vaak genoeg mee en hebben wij hier een simpele oplossing voor bedacht. Is de gelukkige ontvanger niet thuis? Dan geven we het boeket af bij één van de buren en doen we een kaartje met het adres waar het boeket afgehaald kan worden in de brievenbus. Zijn alle buren ook niet thuis? Dan nemen we het boeket weer mee naar de bloemenwinkel om af te halen.

Blijven de bloemen lang mooi?

Alle boeketten die je bij ons bestelt blijven minstens zeven dagen lang mooi. En zorg je goed voor de bloemen? Dan mag je ervan uitgaan dat ze nog veel langer mooi blijven! Zorg er met name voor dat er geen bacteriën in het water komen. Kijk daarom goed uit met bladeren die in het water hangen (knip ze af) en gebruik altijd schoon water en een schone vaas. Meer weten? Bekijk hier al onze tips.

Hoeveel zijn de bezorgkosten voor Hengelo?

Het laten bezorgen van een bos bloemen in Hengelo kost EUR 6,95 aan verzendkosten.

Hoe voeg ik chocolade of champagne toe aan mijn bestelling?

Heel eenvoudig! Wij hebben namelijk speciale combinatieboeketten samengesteld. Je vindt ze hier. Wil jij dus iemand helemaal in de watten leggen met niet alleen een heerlijke geurende bos fleurige bloemen, maar ook met chocolade of champagne? Selecteer dan simpelweg één van de boeketten met bonbons, chocolaatjes of champagne en bestel! Vergeet ook niet je naam op het kaartje te vermelden, zodat de ontvanger weet wie dit fanatische cadeau heeft gestuurd!

Kan ik bij jullie ook een boeket rozen laten bezorgen in Hengelo?

Dat kan zeker! Onze speciale boeketten met de mooiste verse rozen vind je op deze speciale pagina. Wil je bijvoorbeeld iemand de liefde verklaren? Dan is het sturen van een bos rode rozen dé manier. Of wil je bloemen bezorgen in Hengelo om iemand te bedanken? Denk dan eens aan een boeket met witte en roze rozen. Deze bloemen symboliseren namelijk dankbaarheid en bewondering.