Bloemen bezorgen in Weert

Wie verras jij met een prachtig boeket veilingverse snijbloemen? Ontdek onze prachtige boeketten en bestel bij onze duurzame bloemist in Weert om het boeket vandaag nog te laten bezorgen.

Een vrolijk plukboeket, een weelderig veldboeket of een bos rode rozen: onze vakbloemisten schikken voor jou de allermooiste boeketten met verse snijbloemen. Vervolgens wordt het boeket op het door jou aangegeven adres bezorgd. Kies zelf de bezorgdatum of laat je boeket zo snel mogelijk bezorgen. Als je op een werkdag voor 14:00 (of op zaterdag voor 12:00) besteld, kan dat zelfs vandaag nog! Bij wie mogen wij voor jou een bloemetje bezorgen?

Bestel direct een boeket in Weert

Bloemen bezorgen in Weert?

Onze bloemist in Weert kan jouw bloemstuk op ieder adres in Weert bezorgen. En omdat wij een netwerk hebben door heel Nederland, kun je zelfs op ieder adres in Nederland bezorgen! Dus of je nu in de binnenstad, in Boshoven, in Molenakker of het nabijgelegen Helmond blij wil maken, het kan allemaal. Ook kunnen wij bloemen op iemands werk, in het ziekenhuis of bij een bedrijf laten bezorgen. Geef dan bij de notities aan waar onze bezorger precies moet zijn, en wij zorgen dat het boeket perfect aankomt.

Een boeket voor iedere boodschap

Een boeket zegt meer dan duizend woorden. Dus of je nu bedankt wil zeggen, wilt zeggen dat je aan iemand denkt of die ene speciale persoon de liefde wilt verklaren, je zegt het met bloemen. Daarom hebben wij voor iedere bijzondere gelegenheid speciale boeketten gemaakt. Wil je bijvoorbeeld iemand liefdevol het hof maken? Dan is een romantisch boeket heel mooi. Gaat het om een bedankje, bijvoorbeeld omdat iemand geholpen heeft met het aanleggen van je tuin? Stuur dan één van onze bedankt boeketten. De bloemen in deze boeketten symboliseren geluk en dankbaarheid.

Bestel direct een boeket

Maak het persoonlijk met onze bloemenwinkel in Weert

Wanneer je via onze website een boeket bestelt, kun je er ook een kaartje aan toevoegen. Hierop kan je dan je naam schrijven, zodat de persoon weet wie de afzender is. Op die manier maak je jouw bloemcadeau een beetje persoonlijker. En mag het nog persoonlijker? Gebruik de ruimte voor het kaartje dan voor een boodschap die recht uit je hart komt! Schrijf bijvoorbeeld een gedicht of herinner de ontvanger aan een bijzonder moment dat jullie samen hebben beleefd. Op die manier wordt jouw verrassing helemaal onvergetelijk. 

Een bloemenzaak in Weert die staat voor kwaliteit en duurzaamheid

De Duinroos staat al meer dan 90 jaar voor kwaliteit en vakmanschap. Met veel passie zetten wij ons iedere dag weer in om de allermooiste boeketten te bezorgen. Dat begint met het selecteren van de mooiste bloemen op de veiling, om ze vervolgens vers en met veel zorg te schikken tot een prachtig bloemstuk. Door dit dan zorgvuldig te verpakken en te transporteren, kunnen we iedere keer weer een perfect boeket afleveren. Sinds enige tijd alweer letten we bij al onze werkzaamheden ook steeds meer op duurzaamheid. Dit doen we onder meer door gebruik te maken van duurzaam gekweekte bloemen en ook op het gebied van energie, transport en schoonmaakmiddelen goed te letten op de milieu-impact. Dat we ook wat dit betreft goed bezig zijn, blijkt wel uit ons keurmerk Goud van de Barometer Duurzame Bloemist.

Direct bloemen bestellen

Vandaag nog bestellen bij onze bloemenwinkel in Weert?

Wil jij vandaag nog een schitterend boeket bloemen in Weert bezorgen? Of wil je iemand op een speciale dag verrassen? Of gewoon je eigen huis lekker opfleuren? Bij onze bloemist is alles mogelijk. Selecteer simpelweg jouw favoriete boeket en bestel direct! Als je vandaag nog voor 14:00 (of op zaterdag voor 12:00) bestelt, bezorgen we de bloemen vandaag nog. En anders direct de volgende dag.

Direct bloemen bestellen

Laat vandaag nog bloemen bezorgen

🚚 Razendsnelle bezorging door heel Nederland!

Via onze website laat je bloemen bezorgen door heel Nederland. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van vakbloemisten en bezorgen onder meer in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtEindhoven, LeeuwardenMaastricht en Middelburg.

Wij zijn jouw bloemist in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland, Groningen, Friesland, Overijssel, Drenthe en Flevoland.

Direct bloemen bestellen

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt het boeket bezorgd?

Het boeket wordt bezorgd op de dag die jij graag wilt. Wil je bijvoorbeeld je vader feliciteren op zijn verjaardag? Selecteer dan bij het bestellen de verjaardag van je vader en wij zorgen ervoor dat het boeket op die dag aankomt! Ook kan je het boeket zo snel mogelijk laten bezorgen. Bestel je op werkdagen voor 14:00 of op zaterdag voor 12:00? Dan kan dat zelfs dezelfde dag nog. Houd er rekening mee dat we op zondag niet bezorgen.

Waar kan ik bloemen laten bezorgen?

Overal door heel Weert, Limburg en zelfs de rest van Nederland! Wij beschikken namelijk over een landelijke netwerk van bloemisten door heel het land. Dus of je nu een boeket wilt laten bezorgen bij je tante in Weert of een goede vriend in Amsterdam of Eindhoven, het is bij De Duinroos allemaal even makkelijk. En wist je dat wij ook bloemen bezorgen bij bedrijven of bijvoorbeeld ziekenhuizen?

Wat gebeurt er als de ontvanger niet thuis is bij de bezorging?

Doet er niemand open wanneer onze bezorger voor de deur staat? Geen probleem! Wij zullen het boeket dan afleveren bij de buren en een kaartje in de bus doen met de gegevens over waar het boeket precies kan worden afgehaald. En is er nu ook geen enkele buur thuis? Dan neemt de bezorger het boeket mee terug naar de lokale bloemist, en kan het daar worden opgehaald.

Hoe zorg ik het beste voor een boeket?

Wil je zo lang mogelijk van het boeket kunnen genieten? Bekijk dan hier onze tips om het boeket zo lang mogelijk mooi te houden. Het is in ieder geval belangrijk om het water vrij te houden van bacteriën. Gebruik dus altijd een schone vaas en verwijder bladeren die in het water hangen en daardoor kunnen gaan rotten. Voeg ook altijd de snijbloemvoeding toe, zodat de bloemen voldoende voedingsstoffen krijgen om optimaal te bloeien.

Hoeveel kost het bezorgen in Weert?

Per boeket brengen wij EUR 6,95 aan bezorgkosten in rekening.

Met welke bloemen wens ik iemand beterschap?

Wil jij een dierbare een hart onder de riem steken en beterschap wensen met een bosje bloemen? Goed idee! Kijk hiervoor eens bij onze beterschap bloemen. Dit zijn speciaal geschikte boeketten met bloemen en planten die kracht en voorspoed symboliseren. Denk aan chrysanten, zonnebloemen en grasachtige planten, die het boeket een geruststellende uitstraling geven.

Hoe maak ik een bloemcadeau nog specialer?

Wil jij bij iemand een prachtig cadeau laten bezorgen door onze bloemist in Weert? Een fleurige en geurige bos bloemen zegt vaak al genoeg, maar je kan je cadeau bij ons zelfs nog specialer maken. Want wist je dat je ook een doosje overheerlijke bonbons aan het boeket kan laten toevoegen? Of wat te denken van witte wijn of een fles Italiaanse schuimwijn? Kies hiervoor één van de combinatieboeketten uit onze webshop. Dan zorgen wij ervoor dat het bloemstuk, inclusief al dat lekkers, perfect wordt bezorgd.