Bloemen bezorgen in Almere

Wat je ook wil zeggen, je doet het met bloemen. Ontdek onze prachtige boeketten met verse snijbloemen, bestel voor 14:00 en laat vandaag nog bloemen bezorgen in Almere!

Ook is het via onze website mogelijk om de bezorging van een boeket in te plannen. Dit kan op iedere dag van het jaar, behalve op zondagen en feestdagen. Verras met een vrolijk plukboeket of laat zien wat iemand voor jouw betekent met een romantische bos rode rozen. Ieder boeket wordt met de grootste zorg door onze lokale, duurzame bloemisten samengesteld, vlak voordat het de deur uitgaat. Op die manier garanderen we dat ieder boeket van de allerbeste kwaliteit is. Je krijgt dan ook altijd zeven dagen vaasgarantie!

Bestel direct een boeket in Almere

Laat bloemen bezorgen op ieder adres in Almere

Wist je dat je met een bestelling via onze website niet alleen de ontvanger heel blij maakt, maar ook lokale ondernemers bij jou in de buurt? Wij werken namelijk nauw samen met diverse kwaliteitsbloemisten in Almere. Op het moment wij jouw bestelling binnenkrijgen voor bezorging in Almere, sturen wij deze door naar de bloemist die het dichts in de buurt van de ontvanger zit. Deze zorgt er dan vervolgens voor dat het boeket perfect geschikt en bezorgd wordt. Op die manier bezorg je dus zowel de ontvanger als de lokale bloemist een goed gevoel.

Onze bloemenzaak in Almere heeft altijd het perfecte boeket

Speciaal voor verschillende gelegenheden hebben wij collecties gemaakt met boeketten die perfect aansluiten bij het moment. Deze vind je in ons menu bij boeketten en gelegenheden. Is er bijvoorbeeld iemand jarig of heb je een collega die tien jaar in dienst is? Dan zijn dit prachtige boeketten om iemand te feliciteren. Ook hebben wij hele leuke en passende boeketten om iemand te bedanken of om iemand sterkte te wensen. Wat de gelegenheid ook is, zo vind je altijd snel een passend boeket.

Bestel direct een boeket

Veilingverse bloemen bestellen en bezorgen in Almere

Bloemstukken van nummer één kwaliteit. Al sinds de jaren dertig van de vorige eeuw gaan we bij De Duinroos voor het perfecte boeket. Dat begon toen en begint nog steeds allemaal met het selecteren van de mooiste bloemen, ’s ochtends vroeg op de dagveiling. Deze worden vervolgens zorgvuldig getransporteerd naar de bloemenwinkel, waar we wachten met schikken tot het moment nét voordat een boeket de deur uitgaat. Op die manier garanderen we de mooiste en meest verse bloemen, ieder boeket weer. Al negentig jaar lang.

Maak kennis met dé duurzame bloemist in Almere

Naast kwaliteit vinden we het bij de duinroos ook erg belangrijk dat onze boeketten zo min mogelijk negatieve impact hebben op het milieu. Zeker in een sector als de onze, maken de juiste keuzes op dit gebied een groot verschil. Wist je bijvoorbeeld veel bloemen die je in onze boeketten vindt, op een zo duurzaam mogelijke manier geteeld is? En dat wij ook op het gebied van verwarming en transport heel zuinig met energie omgaan? Op die manier beperken we de CO2-uitstoot en de overige milieu-impact van jouw bloemstuk tot een minimum.

Direct bloemen bestellen

Vandaag nog bestellen bij onze bloemenwinkel in Almere?

Wil jij vandaag nog een schitterend boeket bloemen in Almere bezorgen? Of wil je iemand op een speciale dag verrassen? Of gewoon je eigen huis lekker opfleuren? Bij onze bloemist is alles mogelijk. Selecteer simpelweg jouw favoriete boeket en bestel direct! Als je vandaag nog voor 14:00 (of op zaterdag voor 12:00) bestelt, bezorgen we de bloemen vandaag nog. En anders direct de volgende dag.

Direct bloemen bestellen

Laat vandaag nog bloemen bezorgen

🚚 Razendsnelle bezorging door heel Nederland!

Via onze website laat je bloemen bezorgen door heel Nederland. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van vakbloemisten en bezorgen onder meer in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtEindhoven, LeeuwardenMaastricht en Middelburg.

Wij zijn jouw bloemist in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland, Groningen, Friesland, Overijssel, Drenthe en Flevoland.

Direct bloemen bestellen

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik een bloemetje laten bezorgen?

Dat kan iedere dag van de week, met uitzondering van zon- en feestdagen. Ook op zaterdag bezorgen wij dus! En wanneer je op werkdagen voor 14:00 of op zaterdagen voor 12:00 je bestelling plaatst, dan kun je het boeket zelfs dezelfde dag nog laten bezorgen.

Kan ik ook op iemands werk bloemen bezorgen?

Je kan bij ons een boeket op ieder adres in Almere en zelfs in heel Nederland (bijvoorbeeld ook in Amsterdam en Hilversum). Dat kan bij iemand thuis zijn, maar ook op het werk, op school of in het ziekenhuis! Geef bij grotere gebouwen graag wel even aan waar we precies het boeket mogen afleveren, zodat onze bezorger niet ieder kamer af hoeft om de gelukkige ontvanger te vinden.

Wat als de ontvanger er niet is?

Zeker wanneer je iemand eens wilt verrassen, kan je natuurlijk niet verwachten dat die persoon altijd thuis is. Dat is gelukkig ook helemaal niet nodig, alhoewel het natuurlijk wel het leukst is als de ontvanger het boeket zelf in ontvangst kan nemen. Wanneer er namelijk niemand opendoet als onze bezorger voor de deur staat, wordt het boeket afgeleverd bij de buren en doen we een niet-thuiskaartje in de bus. En mochten de buren nou ook niet thuis zijn, dan kan het boeket afgehaald worden bij onze lokale bloemist in Almere.

Wat voor soort boeket moet ik aan mijn oma geven?

Wil jij je oma verrassen met een weelderig boeket bloemen aan de deur? Goed idee! Oma’s zijn superchill en meestal gek op bloemen, dus dit is altijd een goed idee. Voor een oma zouden wij adviseren om een boeket te kiezen met bloemen die staan voor dankbaarheid, bewondering en platonische liefde. Denk aan roze rozen, hortensia’s, matthiola’s  en orchideeën. Je oma zal verrukt zijn en je zult ongetwijfeld stijgen op de ranglijst van favoriete kleinkinderen!

Hoeveel kost het laten afleveren van een bloemstuk in Almere?

Voor het laten bezorgen van bloemen in Almere brengen wij EUR 6,95 per bestelling in rekening.

Waar moet ik op letten als je de bloemen in een vaas zet?

Na ontvangst is het slim om het boeket zo snel mogelijk in een vaas met water te zetten. Zorg in ieder geval dat je hiervoor een schone vaas gebruikt met schoon (kraan-)water en dat de bladeren niet in het water hangen. Zo voorkom je dat bacteriën vat krijgen op het bloemstuk. Voeg ook snijbloemvoeding toe en snijd de stelen schuin af met een scherp mesje voordat je ze in de vaas zet. Op die manier kunnen de bloemen optimaal water opnemen en blijft je boeket lang mooi. Bekijk hier al onze verzorgingstips als je meer wil weten!

Kan ik ook anoniem een boeket laten bezorgen?

Via onze website kan je ook anoniem bloemen bezorgen in Almere. Dat is niet alleen spannend, maar ook kinderlijk eenvoudig, want het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je naam niet te vermelden op het bijgeleverde kaartje. De ontvanger zal dan niet weten van wie het boeket afkomstig is! Hij of zij hier – tenzij je het zelf zegt natuurlijk – zelfs nooit achter komen, omdat wij vanwege van de privacy wetgeving jouw naam nooit zullen delen.